Söndag igen(!)


Nu har jag ju fått skriva av mej lite i det förra inlägget, vilket bara var tråkig läsning.. Så kan jag ju skriva om något lite roligare..(Så ni som inte läst behöver inte läsa det, om ni inte har lust att läsa om delar av mina virriga tankar..)

I helgen har det varit kusinträff!
Jag och en av mina yngre kusiner som skickade ut en inbjudan till grillkväll vid mina föräldrars stuga.
Vi tänkte visa att en kusinträff behöver inte vara invecklad, dyr eller kräva mycket planering..
Resultatet blev riktigt lyckat!

Tyvärr så kom inte alla kusiner utan snarare typ hälften.
Men vi hade riktigt roligt ändå! Vi grillade, drack och lekte massor..
Det blev först hade vi en tävling(med en lite tvist) där vi samlade poäng genom olika tävlingar.
Priset var en fågelholk med lite färger och en pensel och gick till kusin Antons - Anna! Efter det blev det Kloter ute på en äng, inte det lättaste att kasta ner gubbarna när höggräset var i vägen och man ibland knappt såg pinnarna eller gubbarna :p
Efter det så blev det brännboll och då var klockan redan efter midnatt!
Förutom att jag frös otroligt mycket och att myggen tyckte vi var trevliga att bita, så var det en underbar natt! Som inte slutade förrän närmare 4 på morgonen!

Nu är jag hemma i H igen och väntar på att bror ska byta däck på bilen så vi kan åka hem till stan igen. Han ska nämligen bo hos mej nu i vecka, ska bli trevligt..

Två inlägg på en dag.. Eller tom en timme!

Kram på er

PS Sorry, inga bilder nu heller.. Ska kolla efter en kamera som jag orkar bära med mej och använda vid sånna här tillfällen! DS


Söndag...


Igen..
Antar att det inte är så många kvar som läser här nu.. Ni få som gjorde det förut har nog tröttnat..
Men om det är någon tapper person som fortfarande går in här, så försöker jag nog skriva något nu i alla fall..
Men jag funderar faktiskt på att ta ledigt från bloggen(ja, de har jag nog kanske redan börjat med), komma tillbaka med mer energi när sommaren är slut..
Kommer ju som nu kanske skriva något då och då, men jag lovar inget..

Problemet är ju inte att jag inte vill skriva, utan att jag vet bara inte vad jag ska skriva om..
Just nu händer det både mycket och ingenting i mitt liv.
Det är sommar och massa roligt hela tiden, så mycket roligt att man inte ens hinner med allt känns det som.. Men samtidigt känns det som att jag står still och trampar, att jag inte riktigt är med utan att allt händer runt mej. Vet inte hur jag ska förklara hur jag menar, så jag tänker inte ens försöka..

Fast som vanligt när jag känner såhär så beror det ju på något helt annat! Kanske ska ta och göra något åt det, nu igen..  Vissa av er(om ni läser) vet vad jag syftar på.. Ni andra - det är inte så intressant och det skulle ta lång tid och inte vara så roligt att läsa om., så jag tänker inte skriva om det här..

Nu är det mycket " säga A och inte säga B" här, men ni får stå ut med det.. Som sagt så är det som jag väljer att inte skriva om, inte alls intressant att läsa... så jag besparar er egentligen bara ;)

Kram på er