Suck!


Störigt när det inte blir som man tänkt sej!
Jaha.. De är vel bara att fortsätta plugga igen då....


Kram på er


Happy Halloween!




Kram på er


Lördag...


Gaaah! De är så mycket som jag vill göra just nu!
Massor! Men jag känner inte att jag har tid!
Varför ska de alltid vara så att när man har mycket som man SKA göra så kommer man på allt annat som men VILL göra! Iof så har jag vel tid att göra allt sen...

Sitter och funderar på att jag saknar jobbet lite.. eller inte jobbet i sej, utan mer att få kliva upp och sen bara syssla med de man kan! Bara känna att man vet vad man gör och inte att man måste lära sej så mycket nytt hela tiden. Sen saknar jag ju även lönen ;p

Men nu har jag inte tid att tänka på det!
För nu är det dags för frukost och sen ska jag plugga.....................


(bild från google.se)


Kram på er



Fredag!


Nu sitter jag och pluggar för fullt nu!
Önskar att jag istället bara fick gå ut i de fina vädret på en lång promenad! Men de hinner jag inte, slösade bort nog mycket tid i soffan i morse!




Kram på er



seeeeg!


Idag var jag seg i starten! klev upp  07.45 (klockan ringde 07.30, men jag snozzade lite) och sitter fortfarande i soffan och dricker te!

Men nu ska jag sätta mej och plugga i några timmar så jag kan slappna av ordentlig på tjejmiddagen ikväll!

I helgen är det ju Halloween (oavsätt vad alla andra säger ;p) och jag funderar på hur jag ska fira det i år..
Eftersom jag ändå inte ska festa något denna helg så kan jag ju passa på att faktiskt fira på rätt dag, så på söndag får nog de nog bli något gott till middag och sen massa godis framför lite skräckfilmer :)
Middagen ikväll får nog blir de halloween firande som vi gör tillsammans, några av tjejerna ska ha fest i morgon i huset mittemot men eftersom jag ska försöka plugga så mycket som möjligt i helgen så hoppar jag det..

Just ja, plugga var det!


Kram på er


Lila!


Glömde skriva i förre inlägget att jag faktiskt mår lite bättre idag! Så allt vilande, allt te med honung, all c-vitaminer och all vitlök igår hjälpte :D

Så nu är jag iaf tillbaka från föreläsningarna och tyvärr så förstår jag inte så mycket mer!
Men jag hoppas att de snart släpper och att jag inom kort fattar allting och är proffs på allt som har med redovisning att göra.................. drömma kan man ju......

Idag bär jag lila! Jag har på mej lila örhängen, min lila klocka och ett lila linne :D





(jag vet att linnet och klockan nästan ser blå ut, men de har typ samma färg som örhängena)

Detta gör jag efter att jag fick en inbjudan på Facebook som uppmanade till just detta:


"Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gör du det säger du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

På senare tid har fem unga pojkar begått självmord i USA efter att ha blivit mobbade på grund av sexuell läggning. Det är lätt att avfärda som något som bara händer "over there i bibelbältet", men s
å sent som 2009 pratade FHI om unga HBT-personers hälsa i Sverige. Fysiskt mår de bra, psykiskt mår de sämre. Självmordsförsök är 2,5 gånger vanligare bland unga kvinnor som är osäkra på sin sexualitet, och mer än 5 gånger vanligare bland dito unga män.

Det räcker med en näsduk synligt virad om handleden, ett halsband eller en mössa. Det viktiga är att det syns... "

kram på er


God morgon!


Nu kommer jag med mina fina-himmel-bilder.. 
Men de är ju nu när de är lite mörkare ute som man får se fina soluppgångar och solnedgångar..

Denna gång är det soluppgången som jag vill visa!


Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag hinna plugga lite till innan lektionen som börjar om lite mer än en timme!


Kram på er


Nehepp..


Blev inte så att jag åkte och handlade idag heller... Så nu finns det inte mycket i mitt kylskåp!
Och jag som är sugen på en macka eller något annat gott till kvällsfika... Men jag har varken bröd eller snör, kex eller kakor och inte heller ingredienser så jag kan baka något heller!

Men så blir det när man prioriterar annat före..

Idag tog jag "ledigt" på förmiddagen och slappade bara framför tv:n! Så skönt!
Men samtidigt så ligger pluggstressen i bakhuvudet och stör! Så efter lunch kände jag mej tvungen att läsa lite, men för ovanlighetens skull så bestämde jag mej för att sitta hemma och inte gå upp på skolan..
Och de gick riktigt bra! Har läst sammanlagt 5 timmar och känner att jag iaf förstår lite mer än jag gjorde innan.. Men långt ifrån allt :p

Nu ska jag försöka lita ut något att äta till kvällsfika...

Kram på er


Trött!


Oj, trodde inte att de var så länge sen jag bloggade.. Konstigt att jag tror att jag har bloggat och så har jag inte gjort de :P

Iof så har jag inte så mycket att blogga om, har bara pluggat större delen av helgen..
I lördags tog jag en paus och hälsade på Veronica och tjejerna, myste lite och kollade på film.
I söndags så kom Vickan förbi på vägen hem till Umeå och så vi passade på att bjuda henne på middag :D

Igår tog jag men äntligen iväg på gymmet igen (efter lite tillsägelser från olika håll :P) och det vad skönt..
Så idag tänkte jag att jag skulle fortsätta vara duktigt och ställde kl på 7 och då skulle jag bara upp, dra på mej kläderna och sen springa iväg och träna!
Meeeeen så blev de inte riktigt... kl 6 vaknade jag med otroligt ont i huvudet, täpt i näsan och hostade massor... så efter huvudverkstabletter, några mer timmar sömn, vitaminer och frukost så sitter jag här i soffan och mår tyvärr inte så mycket bättre... Suck! Så nu har nog min förkylning brutit ut på riktigt!
så nu sitter jag hemma i soffan och orkar inte så mycket!
Funderar på att åka iväg och handla lite eftersom jag aldrig tog mej iväg och gjorde set igår.. Så kan jag kanske passa på att köpa något bra- anti-förkylnings-piller.. om det finns något sånt..
 

                                                           (bild från google.se) 
                                        
Men sen ska jag även gå upp på skolan och plugga, måste lära mej detta nu eftersom vi hela tiden får massa ny information som ska in och tentan är ju om en vecka!!!


Kram på er

 



Fin kväll!


För några timmar sen när jag var ute:




Tyck det är så fint! aldeles rosa efter en fin och solig dag! 


Ville bara visa er det!


Kram på er

 



Plugg, plugg, plugg och lite snö :D


Just nu sitter jag och har lite lunchpaus i pluggandet.. Känns som att jag tar mer pauser en pluggstunder just nu..
Jag tog en liten sovmorgon i morse och sen satt jag och kollade på tv till halv 11 sen har jag pluggat fram till 13... 2 och en halv timme! Och då har jag även tagit lite små pauser och fixat lite annat.. Men de känns som att jag har suttit och läst minst i 3-4 timmar och jag har läst och läst och läst.. Men ändå har jag bara kommit typ 20 sidor!
Denna bok är så segläst, man måste typ läsa alla stycken bara för att förstå och sen när man läser vidare så kommer man till något som inte stämmer ihop med stycket innan och så får man läsa om allt från början igen.. 

Men en av anledningarna till att det går så segt är nog (förhoppningsvis, annars är jag nog bara allmänt efterbliven) att min förkylning som jag har tampats med i någon vecka håller på att ta sig igen.. jag blir bara tröttare, segare och det känns som att min hjärna håller på att krympa ihop till ett russin...

De hjälper ju inte heller att jag bara blir mer och mer stressad eftersom det bara är 11 dagar kvar till tentan!


Här sitter jag och våndas...

Men nu till något roligare! De är mycket mer snö här än hemma i stan!




och nu när jag redan är här och inte behöver oroa mej hur jag ska ta mej till mina vinterdäck, så kan jag ju åxå glädjas åt det :D


Men nu ska jag återvända till mitt pluggande

Kram på er



Torsdag


Nu har jag varit ute på en härlig morgon promenad med Sara och Leia..
De var precis vad jag behövde för att lyckas kliva upp ur sängen! Skulle behöva detta varje dag känner jag, så jag inte har så mycket val utan måste kliva upp! För om jag inte har någon som jag ska träffa eller något jag måste göra så snozar jag gärna och nu på slutet så har det blivit upp till 40 minuter!
Måste få tillbaka min självkontroll eller var de nu kallas, för jag har inte alltid varit såhär... lat(?)/seg eller vad man nu kallar det..  För även om jag inte har någon tid att passa alla dagar så behöver jag ju ändå plugga och göra allt annat som man ska hinna med..

Men nog om det.. Hade iaf jättemysigt med de klasskompisar som kunde komma igår! J
ennifer hade ju även med sej en jäätte god banankaka! Så gulligt av henne att baka och ta med sej den när eftersom jag själv inte hann baka.. Frutom de så bjöd jag på lita snacks och godis.. 
Fick även höra lite fina komplimanger över lägenheten och det är ju alltid roligt, speciellt när jag(med hjälp av speciellt mamma och pappa) har jobbar så för att få till det som jag vill ha det! Och än är det inte klart....
Men även om de var några stycken som inte kunde komma så blev min soffa ändå full! Min soffa! Helt otroligt ;)
Oki, jag har inte såååå stor soffa, men jag trodde ju ändå inte att vi skulle fylla den så pass! Nog hade någon till fått plats, men man vill ju sitta skönt åxå :D

Men nu ska jag packa lite mer(åker hem till H efter föreläsningen) och sen måste jag hinna läsa lite mer...


Bjuder på en bild från igår, SÅ SÖT! (ville fråga om lov innan jag la upp bilden)


Kram på er



Dött var det hääär..


Har varken haft lust eller inspiration till att skriva..
Jag pluggar hela dagarna och de få stunder som jag inte pluggar så är jag för trött för att göra något roligt... så det finns inte de minsta intressant som jag kan skriva här och då väljer jag att inte skriva! och skriver jag inte på ett tag så är de ju svårt att ta sej tid att göra det när det faktiskt händer något..


Mina härliga skolböcker (alla lösa papper och anteckningarna har jag kvar i väskan :s)


Men nu ska jag iaf göra ett försök ;)

I fredags så kom Vickan upp/ner(/från sidan)(?)... Till stan! Och även en av hennes kusiner, så då var det lite kvällsmys hemma hos Sara med muffins och skumpa ;P

Igår var Anna här och hade med sej massa god mat och efterrätt! Tyvärr så åker hon tillbaka till Uppsala snart och vi har långt ifrån hunnit träffas så många sånger som jag trodde vi skulle göra!


Gott var det och efterrätt blev det åxå, men den hann jag inte fota :p

Idag har jag varit ute i Torvalla och blivit bjuden på jätte god lunch och myst lite (på avstånd tack vara min förkylning) :)


Ikväll blir det tv-kväll med några från klassen och de ska bli trevligt, så nu ska jag städa lite och sen fortsätta med pluggandet..

Karm på er



Söndag


Igår hade vi äntligen våran efterlängtade sushikväll!
Vi var några tjejer som satt hemma hos Sara, vi gjorde de lätt för oss denna gång och köpte färdigt istället för att göra själv.. Är ju ibland smart att göra så eftersom alla inte alltid vill ha samma..
Efter massa drinkar och musik så gick vi ut på krogen...
Förutom några tråkigheter som förstörde kvällen lite så var de ändå stundvis riktigt bra!

Men för några timmar sen så vaknade jag upp med ont i magen och en riktigt jobbig känsla i kroppen.. Men nu har jag suttit här och funderat/planerat lite... Så nu har jag iaf en liten plan över hur jag ska göra för att få bort de jobbiga och jag ska börja med, hör och häpna, gå å sätta mej på skolan och Plugga!

Nu sitter jag bara här och ska kolla om det finns något grupprum ledigt så jag vet att jag får sitta ostört...
Sen ska jag bara ta mina saker och traska upp.. Visst är jag duuuktig... ;P

Kram på er

p.s. jag märkte nyss att min mobil har dött, (så om de är någon som har ringt mej: va inte orolig jag kom hem säkert igår)! Men jag laddar den när jag kommer upp till skolan d.s.


*Suck*


Tog på mej mina nya ring idag när jag gick på föreläsning..



Den höll i ungefä två timmar... kul...


Kram på er



Dagens nyheter :p


Idag har jag varit och slingat mitt hår.. Jag är ju, som de flesta redan vet, blond igen! Men än har jag inte fått den färg som jag vill ha på håret, utan de är fortfarande ganska gult.. Men idag kom jag en bit närmre målet, får se hut det ser ut efter i morgon då jag ska klippa mej åxå! :D
På väg hem från frisören så gick jag en snabbis på stan, kände att de kanske var lite saker som jag behövde ändå..


Är trött på alla pennor som försvinner i handväskan!

Och som vanligt som kom jag hem med mer än vad jag hade tänkt mej!


Har letat efter lite nya vardagssmycken, speciellt ringar!

Sen så fick jag nyss ännu ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut!


Äntligen så kan jag komma ikapp med pluggandet!

Men idag hinner jag inte läsa så mycket tyvärr. För nu ska jag snart äta lite middag och efter de blir det promenad med några tjejer! Sen ikväll blir det myskväll med några från klassen!

Kram på er



Idag...


Idag har jag som sagt varit på skolan, ätit lunch och sen har jag inte hunnit göra så mycket mer..

Några tjejer i klassen ska gå på stan senare idag och jag är sugen på att följa med...
De är ju alltid trevligt att få umgås lite, men jag borde inte! Jag har helt enkelt inte råd :p
Jag är ju inte (iaf inte just nu) en av dem som bara kan gå på stan och kolla på saker.. Speciellt inte när det är så mycket som man behöver! (och ännu mer saker man bara vill ha :D)

Just nu behöver jag en ny jacka! Min skinnjacka är snart för kall, den duger kanske för att gå till skolan i (tar typ 5 minuter att gå dit) men så fort vi ska vara ute en lite längre stund så värmer den inte nog mycket..
Men jag är inte helt säker på vilken slags jacka jag vill ha i höst.. Jag är nog sugen på en lite längre jacka tror jag..

Nu tänkte jag lägga in lite bilder på olika jackor, men eftersom alla webbsidor skyddar sina bilder så bra så lyckades jag inte.. Gör kanske ett nytt försök sen...

Men nu fick jag iaf ett sms om att min telefon finns att hämta ut!!
Så nu ska jag åka och hämta den så får vi se om jag fortsätter blogga mer ikväll!

Kram på er



Helgen


Nu tog jag kanske inte detta i rätt ordning, men jag tror ni överlever :P

Jag hade en väldigt lugn hel och koncentrerade mej på att bli frisk!

På fredagen gick jag en lite sväng med Malin på stan, hittade lite saker men eftersom jag numera är en student på CSN så kunde jag inte köpa allt jag villa ha :S
Men de är något man får lära sig leva med, men missuppfatta mej inte nu, jag har ju inte direkt varit rik innan och bara kunnat köpa allt jag ville! Utan jag menade mer att jag nu inte direkt har råd att shoppa alls :p
Sen åkte jag och Anna på Maxi och handlade in lite godsaker! Det blev tacos till middag och sen godis!
(bild från google.se)
De kanske inte låter så speciellt, men de var det för mej! Jag har nämligen inte ätit godis på en månad.. Å de är väldigt speciellt för att vara jag!

På lördagen så sprang jag ner på stan och handlade lite av de jag egentligen inte hade råd med...



Hahah Jaaa, jag vet.. Men jag kan ju skylla på att jag var lite yr och vimsig i huvudet (var ju inte helt frisk) :p
Efter det så kom Malin och hämtade mej, Malin köpte film(de är tydligen billigare än att hyra :P), köpte snabbmat och åkte hem till henne! Där kollade vi på hela tvåå filmer och ingen av dem var direkt super bra.. Men de var ändå en mysig kväll!

Söndagen spenderade jag till stor del i sängen, vaknade av att klockan ringde vid 8.30 med migrän.. Eftersom jag bara antog att jag som vanligt hade ställt kockan för att inte sova bort hela dagen så stängde jag bara av den och somnade om... När jag den vaknade lite senare (typ kl 12) så hade jag fått två sms på personer i min PM grupp, vi skulle ju träffas kl 10! Så jag var två timmar sen! Men gulliga som de var så skrev de att allt var nästan klart, vi skulle ju bara ändra några små saker och att jag inte behövde komma utan att jag kunde ligga kvar och vila så att jag blev fri huvudvärken!  

Oj, de blev ju ganska långt iaf :p

Kram på er


Skolan!


Vi har fortfarande inte fått veta om vi klarat tentan, men omtentan är nästa lördag så jag hoppas att vi inte behöver vänta allt för länge!

Igår började nästa kurs och denna heter Externredovisning! Vi har haft två föreläsningar och jag fattar lite.. Hade nog varit lättare att hänge med ifall jag hade haft böckerna! Men de är på väg iaf.. Just nu ligger de i Ånge och jag hoppas inte de blir kvar där så länge!
Men de känns som att denna kusr kommer vara lättare att lära sig! Även om det är väldigt många nya begrepp så är de i grunden mycket matte och de har jag ganska lätt för.. Sen är det ju bara att lära sig vad som ska vara vart så går de nog bra..


Väntar även på ersättningsmobilen som jag skulle få, eftersom den jag fick inte fungerade som den skulle..
Vet inte när den kommer, hoppades på att den skulle komma idag men icke...



Kram på er


Seg!


Ja, jag vet att jag är seg på att skriva.. Har massor av saker som jag vill skriva men jag tar mej aldrig tid!
Nu har jag så många gånger sagt att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera och ändå inte blivit det.. Men jag ska iaf försöka sluta tjata om det! :P

Men för att detta inte ska bli ett väldigt långt inlägg så ska jag dela upp de lite!

Kram på er




Nej nej neeeej!


Är det inte typiskt! 
Efter man har stressat och jobbat hårt i fler dagar, så blir man sjuk så fort man slappnar av!
Vaknade upp nyss och mår inte alls bra! Ont i halsen, yr, seg, huvudvärk och sen är jag även alldeles uppsvälld i ansiktet! De känns som att jag håller på att bli riktigt förkyld..
Men jag vill inte!
Jag vill ju vara pigg och glad ikväll när vi ska fira att tentan är över - på riktigt!

Men mår jag inte bättre så blir jag nog hemma ikväll, för jag vill inte riskera att bli ordentligt sjuk nu när nästa kurs börjar på måndag!

Nu ska jag dricka lite kaffe och sen åka och köpa lite frukost.. de blir nog maaassa apelsinjuice!

C-vitamiin
(gammal bild)

Kram på er