Onsdag


Gud vilken slö vecka det har varit! Nu måste jag snart ta mej i kragen och se till att få något gjort!
Men soffan var ju så skön igår och alla måsten kändes så tråkiga! :P



Just nu sitter jag på en föreläsning och har, som ni kanske ser, lite svårt att koncentrera mej :P Men de blir ju lätt så när läraren börjar med att visa oss något och börjar med att säga "detta är inget ni behöver kunna göra, i denna kurs"...
De är ju nog mycket att förstå de vi ska kunna! Speciellt denna kurs då vi inte bara behöver lära oss alla olika delar utan även förstå hur man använder ett dataprogram som vi ska använda under tentan..."Klicka här, sen här, ändra här, gå in här, välj de här och klicka sen här" och allt går så fort att jag inte hinner med att skriva mer eller förstå vad hon gör! Fast bara jag sätter mej med programmet lite så förstår jag nog hur man gör de olika momenten, men lite lättare hade de nog varit om man kunnat hänga med när hon gör det.. Men sen ska ju inte allt kanske vara så lätt heller ;p


Men nu började hon äntligen med de vi ska lära oss, så nu ska jag försöka hänga med!

Kram på er


Måndag


En ny vecka med massa saker att göra!

Har en hel del jag ska försöka hinna med denna vecka! Inte minst plugga! Har en hel del att läsa eftersom jag inte riktigt hunnit jobba ikapp sen jag var sjuk... Men de ska nog gå bra hoppas jag...



Och lite lättare går de ju när man har en såhär lyxig läshörna att sitta i :) Inte bara en väldigt skön stol, utan även en stor god kopp hemmagjord kaffelatte att dricka!

Och inte nog med det, nu ska jag även bli bjuden på ugspannkaka till middag! En riktigt bra start på veckan!

Kram på er


Underbara höst


Jag som aldrig gillat hösten förut, de har för mej varit en tråkig, regnig period som bara betytt att sommaren har tagit slut och att mörkret är på väg...
Men i år har det på något sätt vänt och just nu älskar jag hösten! Kylan som kryper på, löven som ändrar färg och mörkret(som tidigare bara gjort mej deprimerad)..
Inte äns regniga dagar gör mej deppig just nu, även om de inte är mina favoritdagar heller ;)



Sen att de just nu är så underbart vackert här där vi är, gör ju bara så att man gillar hösten lite mer :P

Kram på er


Uppe vid stugan




Nu är vi uppe vid stugan och de är så mysigt när det är höst och löven har börjat ändra färg... Och idag är det ju även perfekt väder för ätt vara ute och jobba :)

Kram på er


På väg till H




Måndag


Försöker ignorera förkylningen och kör på som vanligt istället!

Efter att ha suttit några timmar på skolan så gick jag hem och byte om för att sen gå ner på stan och hämta denna lilla skönhet! Inte alla måndagar som man har finbesök ;)
Ett tag efter vi kommit hem hit så hör jag underligt ljud från köket och efter ett tag så kommer nog gående med matkoppen i munnen! Sötnosen, så de var vel bara att fylla upp den med lite godsaker (hon gillade inte salladen lika mycket som knopparna jag la i botten)...

            
                                                 Hon är så söt, hon ligger och äter :p


Kram på er


Ny vecka..


Jag lever!... typ..

I morgon börjar en ny vecka och har hoppas verkligen att den blir mycket bättre än denna! Jag hoppas jag vakar upp i morgon pigg! Slippa denna feber, huvudvärk och förkylning som har däckat mej denna vecka...
Förutom att gå på föreläsningar har jag inte alls fått mycket gjort utan bara legat och vilat... Men nu är jag så otroligt less på det! Jag vill orka med massa saker och inte minst att ta igen allt de jag har missat de senaste tiden i skolan!

Tyvärr har jag inget roligt att skriva här.. Men ni vet iaf att jag lever och om veckan blir som jag hoppats på så kanske jag får mer inspiration att skriva här åxå ;)

Kram på er





Onsdag


Ligger hemma med huvudvärk idag, den dag då jag skulle göra allt jag inte hunnit med.. Men istället har jag bara vilat! Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon så jag iaf hinner plugga lite innan skolan börjar..

Däremot har jag varit iväg och handlat lite förnödenheter


Har fått dille på vattenmelon och grapefrukt! Köpte även lite kiwi, apelsiner, godis och popcorn! Så nu tror jag klarar kvällen ;)

Kram på er


Tisdag


Firar den inlämnade uppgiften med lite god frukt! Nu är det några dagar innan det är dags för nästa..

             

Trodde inte de var säsong för meloner nu, men de är riktigigt goda! Även grapefrukten var ovanligt god.. Fast de kanske är mer att jag varit så sugen på det hela dagen :p

Börjar gilla hösten mer och mer, trodde inte jag skulle göra det.. Men det känns som att det är något speciellt med denna höst ;)

Kram på er



Skolan



Nu har vi suttit på skolan sen kl 10 och än är vi inte färdiga för dagen!



Men innan vi går hem idag kommer vi att ha skickat in den andra inlämningsuppgiften! Skönt!
Sen är det ju att hoppas på att vi blir godkända! Men de är ju inte lätt när man inte alls förstår vad man ska göra...

Men nu är det bara att fortsätta ifall vi ska bli färdiga och gå hem någon gång...

Kram på er



Måndag


Måndag igen, tiden går så fort! Innan vi vet ordet av det är snön här :P
Men innan dess ska vi hinna med massa saker!



Just nu ligger jag hemma och försöker bli frisk från denna förkylning som har börjat komma.. Har varken tid eller lust att vara sjuk just nu! Vill ju börja träna ordentligt igen, vill orka plugga och faktiskt förstå vad jag läser (vilket är svårt när man är alldeles tjock i huvudet), vill använda min "lediga" tid till mer än bara dricka te och vila... Ja, vill mycket men de får vänta...

Nu, mer te...

Kram på er


Söndag


Slutet av veckan och jag har inte hunnit med allt de jag hade tänkt.. Men de är mitt eget fel, jag har valt mys före måsten.. De betyder ju bara att jag har extra mycket saker att göra den kommande veckan, men de går nog bra :p
Idag har jag iaf suttit några timmar på skolan och pluggat! Känner mej så duktig, nu är de bara de sista kvar och de hinner jag nog med i morgon!

I övrigt så är nollningen slut nu! Inga fler tävlingar eller spex, inte förrän nästa höst.. De känns otroligt skönt! Att istället få koncentrera sej på att komma in i skolan ordentligt, för även om jag inte varit med på alla fester nu på slutet så har jag haft de i bakhuvudet hela tiden och inte riktigt kunnat släppa det..
Men här kommer lite bilder från gårdagens flottrece..


                      Från början, med ett torrt lag, till slutet med ett blött lag och finalbad!

De gick sådär för oss som man kan se på bilden i mitten (vi är längst till vänster).. Men hade de inte varit för några som tyckte det var en bra idé att kasta ägg på de andra lagen, så hade vi kommit 5:s...
Sen på kvällen var det introsittning, men den hoppade jag över.. Hade ingen lust alls!

Men nu ska jag fortsätta njuta av en riktigt slapp söndagskväll!


Kram på er


Lördag


En sån härlig dag, perfekt väder för att stå och titta på när någon annan leker i Storsjön ;p



Idag är det nämligen dags för nollorna att tävla i ett flottrace! Varje klass har bygt sin egen flotte och de kommer bära dessa genom stan ner till storsjön där de ska tävla mot varandra! Precis som vi gjorde förra året!
Så om ni ser en högljudd grupp gå genom stan så vet ni vilka det är ;) Tävlingen börjar vid kl 12 tror jag och innan går vi alltså genom stan...
Kom gärna ner och kolla på dem i Badhusparken! Men hejja bara på de rosa laget(ekonomerna)!


Kram på er


Fredag


Nu är det äntligen fredag och det betyder ju början av helgen!
Ska försöka njuta av helgen så mycket det går, men antagligen kommer jag spendra stor del av den uppe på skolan med näsan begravd i kurslitteraturen!



Just nu läser vi den blå boken, men låt er inte luras av storleken! Även om den är tunn så tar den lång tid att gå igenom! Hade hellre haft en dubbelt så tjock bok och istället förstått vad som stod! Men men, de är ju bara att jobba igenom ;)

Men ikväll ska jag glömma studierna, istället ska jag äta middag och mysa framför en bra film tillsammans med en vän :)

Hoppas alla får en bra fredagskväll!


Kram på er


Ännu mer familjemys!


Lite torsdagslyx framför Robinson...



Faktiskt första gången på några år som jag ser ett helt avsnitt och de var helt okej.. Men jag tror inte jag kommer fortsätta kolla på det, de är nog inte riktigt min typ av program...

Kram på er


Torsdag


Äntligen en dag med lite bättre väder! Solen tittar till och med fram ibland :D
Har även haft finbesök idag, kan inte säga det nog många gånger, de är så härligt/mysigt/skönt att ha familjen så nära! Att de bara kan komma förbi på lite kaffe utan att de måste vara någon stor grej, helt underbart!


              
                                                 Myys! (Foten tillhör fotografen) 

Har även några fler bilder tagna ur annorlunda vinklar, men det blir ju lätt så när man lånar ut kameran till en barn ;)


Nu ska jag fortsätta plugga!

Kram på er



Lillördag


Nu är dagen snart slut, så jag ska tända lite ljus och krypa upp i soffan med lite godsaker! ;)


             
                                                    Mmmmmmmmmmm... GOTT!


Hoppas alla har en bra kväll!

Kram på er


Sjunde September Tvåtusenelva


Onsdagen är i full gång och jag ska snart fixa mej lite lunch...
Idag är det inte så roligt väder, regn och grått! Så man kan ju inte låta bli att drömma sej bort lite till solen.. Att resa iväg någon månad till något riktigt varmt land skulle inte sitta helt fel just nu känner jag! Få göra något helt annat, vara någon helt annan stans och bara slappna av... Drömma går ju ;)

Nä, nu är det tid för skola och allt annat mysigt som kommer med hösten! Försöka strunta i vädret och njuta av att vara inne, med tända ljus på kvällarna.. Kanske sätta sej på något mysigt fik med en vän... Eller ta en promenad(när de inte regnar) och se alla fina färger!
Ja, de finns som sagt mycket att göra här hemma med!
Så får jag planera drömresan till framtiden :D


Men.....

           
        Att just nu sitta på en solstol här med massa god frukt skulle ju inte heller vara helt fel ;)



Kram på er


Inlämningsuppgift 1


Nu har vi lämnat in första inlämningsuppgiften i den nya kursen och de känns riktigt bra! Hoppas verkligen att vi gjort allt rätt :) Men nu är det bara att fortsätta med nästa kapitel, för de känns som att detta är en kurs som man inte får hamna efter i och att de nog är svårare att förstå om man inte är med från början!

             

Förutom de ska jag försöka börja höstfixa, både lägenheten och mej själv! Känner att jag har varit i en liten neråt spiral med både humöret, orken och allt annat.. Men det ska jag verkligen försöka vända på! Ska lägga ner lite tid på att få det mysigt i lägenheten ingen, för just nu tycker jag bara att den ser tråkig ut... De ser ut som de har gjort sen jag flyttade in, eller ja nästan iaf och även om jag bara har bott här i 3 år så är jag redan sugen på att göra om! Jag älskar förändringar och skulle helst flytta, men de har jag varken tid eller råd med.. Så jag får helt enkelt göra något med denna lägenhet! Inga jätte stora saker, men någonting.... :p

Förändringen med mej själv blir ju lite annorlunda, har en hel del som jag planerar på att göra för att må bättre, men inget som jag har lust att skriva om här.. Ska prova först och se ifall de gör någon förändring så får jag se om jag delar med mej av det sen ;)
Men i övrigt så blir det ju de vanliga, äta bättre, dricka mindre, och röra på mej mer! De som brukar komma på hösten efter en rolig sommar! Fast de får nog lov att vänta lite för nu är de sista veckan på nollningen och de betyder ju att de fortfarande är en hel del fester och konstiga tider... 

Kram på er