Hej hej..


Jag har datakrångel, så det går inte så bra att blogga...

Återkommer när det löst sej!

Kram på er


Söndag..


Nu sitter jag i mamma och pappas sovrum, de har en jätte skön lyxsäng som är höj och sänkbar både upptill och nere vid fotändan! Sen har de en platt tv på väggen med alla tänkbara kanaler! Så här sitter jag med datorn i knät, E! på tv:n och bara myser! Den perfekta söndags sysselsättningen!
Om nu inte detta var nog så har jag ju även ett fat med oststutar gjort av mammas egna otroligt goda tunnbröd och en stor kopp kaffe :D



Här kommer även en bild på min nya frisyr:


Oj, det ser ut som att jag har jätte torra läppar.. men det är bara mjölet från brödet..

Ja, jag vet.. Många kanske inte tycker det är så stor skillnad, men jag har faktiskt inte haft lugg sen i våras!
Sen är inte håret heller så rött, det hänger en tunn brun/röd gardin i fönstret som gör att allt ser lite rödare ut..

Nu ska jag fortsätta mysa!

Kram på er



Lördag..


Jag  var så trött igår när jag kom hem så jag orkade tyvärr inte blogga!

När jag kom hem väntade en lite försenad julklapp på mej, som kommit ända från Seattle! Från mina snälla släktingar som bor där!


Som ni ser har jag redan smygöppnat de, de var en kortlek :p

Dom är ju så söta..


Mamma och pappas present

Idag har jag inte så mycket planerat.. Jag har redan varit på en lång promenad med vovven och även börjat tvätta den stora påsen kläder som jag hade med mej hem..
Förutom de ska jag försöka träffa Veronica lite, om hon hinner innan hon ska bort..
Men annars var det nog inte så mycket mer.. 
Bara ta det lugnt, för ovanlighetens skull ;p

Hoppas alla har en bra lördag!


kram på er

P.S. Jag är OTROLIGT chokladsugen! Bara en vecka kvar..... D.S.



Torsdag..


Jaha, jag har nu gått ner 1kg och vad gör jag då??

Jo, jag struntar i att gå å träna, sitter istället i soffan och trycker i mej massor av smördränkta popcorn... SUCK! Varför gör jag alltid så? Varför börjar jag slappna av och slutar bry mej så fort jag får liiite resultat?!
I morgon åker jag hem till H och då ska jag försöka röra på mej lite, promenader och kanske (om mamma får som hon vill) en sväng i skidspåret..

Nu vill jag ha sol, känner att hela min kropp skriker efter D-vitamin! Är less på att tillbringa större delen av dagen i ett fönsterlöstrum! Vill ha den där häliga senvintersolen, då man kan gå ut och sätta sej på ett sittunderlag i snön, utan att frysa! Dricka varm choklad och bara njuta!



Vid våran stuga, underbart!

Kram på er



Onsdag



Grrrrr! Allt går dåligt för mej ikväll!!
Samtidigt som jag inte alls har energi till att göra något och de är ju alltid så att när man minst orkar så krånglar allt!

Men mitt största irritationsmoment just nu är min mobil(förutom bloggen)!
Den är ju inte äns ett år gammal och ändå så funkar den långt ifrån som den ska..
Men samtidigt som att jag skulle kunna lämna in den så känns det som att det inte är någon idé.. De syns väl på utsidan att den har råkat för både det ena och de andra! Skulle de inte skylla på de så kommer de säkert påstå att de är fukt och vad ska man säga, jag har ju aldrig haft den ute när det regnat eller snöat och jag vet ju att jag inte har haft den i vatten..
Sen vet jag inte riktigt vart kvittot är.. Men jag borde kanske fixa det...
Aja, nog om det... De jag ville komma till var att det inte blir någon bild på min "nya" frisyr, eftersom jag inte kan få över bilderna..

Jaha, förutom det så är allt som vanligt.. Jag har jobbat, tränat och inte hunnit med så mycket mer än att komma hem... Nu ska jag bara ta det lugnt och vila fram tills det är dags att sova..

Glömde även nämna att jag har gått ner 0,5kg till! De är ju alltid bra :D

Jaha, ett intressant inlägg om min mobil, kan någon säga bloggtorka? Men det är ju bättre än ingenting.. Någon dag ska jag sätta mej och blogga innan jag är såhär trött! Så kanske jag orkar skriva ner allt jag vill och har i huvudet, men som jag just nu inte orkar..



Kram på er


Tisdag


Hääääärliga tisdag.....
Nu är det  bara tredagar kvar till helgen ;)

Förutom har jag jobbat så har jag ännu en gång varit blivit bjuden på middag! Tack gumman, du är väldigt duktig på att laga mat!

Nu måste jag fortsätta fixa här hemma och sen gå å lägga mej.. För i morgon ska jag börja extra tidigt, så att jag kan gå från jobbet mitt på dagen och gå till frisören :D
Ska bli så skönt att klippa mej!! Får se om det blir någon större förändring eller inte..

 
                       Kanske är dags för en förändring.....

 


Kram på er



Nämen oj! Hej!


Har suttit här med datorn i knät flera gånger nu i helgen och det har hela tiden känts som att jag glömt något.. Har kollat räkningar, mail och massa sånt.. Men nu idag kom jag på det!
JAG HAR JU HELT GLÖMT ATT BLOGGA! Har inte haft en tanke på det...
Konstigt hur det kan bli ibland!

Helgen har varit väldigt lugn..
I fredags var Sara hit och vi åt amarican pancakes, med frysta bär och grädde.. De var riktigt gott men kanske inte en bra middag, vi kom fram till att nästa gång ska man ha något till eller äta det som en efterrätt..

Lördagen började med en skön sov morgon! Mitt på dagen så följde jag med Sara och Leia på en promenad.. Vi invigde isen :S och avslutade promenaden med att hälsa på Malin som låg hemma och var sjuk..

Igår var jag bjuden på brunch(egentligen lunch, men jag vaknade så sent) hemma hos Johanna och HenDrik (;p) Det blev american pancakes igen och denna gång var det ett annat recept och de var till och med ännu godare än mina och Saras! Då hade vi inte bara bär och grädde utan även bananer och mepel syrup.. Kom fram till att rätten passar det även mycket bättre till brunch än till fredags middag.. Efter maten satte vi oss i soffan och bara pratade, i flera timmar :p

Det är skönt att någon gång ibland har en lugn helg och träffa tjejerna och bara umgås utan massa stress över vad man ska göra sen...



 
                                              (gammal bild, bättre än inget)

Nu är det måndag igen och jag har jobbat hela dagen som vanligt..

Kram på er



Torsdag..


Det är så otroligt vackert ute idag!!
Frosten som täcker allt,  det är som en sagovärld.. vet inget bättre sätt att förklara det på..

Det var samma sak den här tiden förra åter och då passade jag på att fota lite på morgonen när jag gick till jobbet:

 Jag kan inte sluta tjata om det och även fast det är kallt så är det underbart att bara gå omkring ute, man får bara klä på sej lite mer...


Idag fick jag både bra och "dåliga" nyheter!
De bra nyheterna kan jag inte riktigt prata om än utan kommer nämna mer om det senare... 
De är inger speciellt egentligen, men de gör mitt liv lite... tryggare...

Den "dåliga" nyheten är egentligen bara dålig för mej och bra för "dem"... 
My partner in crime på jobbet är gravid och nu har hon blivit sjukskriven, antagligen ända fram tills gullungen bestämt sej för att komma..
Det kommer bli mycket tråkigare på jobbet utan henne! Men jag får se till att hälsa på henne oftare,  så kommer jag nog klara mej...
Hon kanske slipper undan jobbet, men hon slipper inte undan mej ;D


Kram på er

 



Onsdag..


Har fortfarande fel dag, för mej är det tisdag.. Men det betyder ju bara att helgen kommer tidigare :D

Just nu sitter jag här i soffan med en ordentlig huvudvärk, är lite rädd att om jag går och lägger mej med den så kommer de jag vakna med den i morgon åxå, då brukar de bli migrän :( 

 
(Hittade bilden på google.se)

Om två veckor och fyradagar är januari slut..  Och då är även min godisfria månad slut, men de är ju inte så att jag räknar ner dagarna eller så ;p

Nä, nu ska jag kolla om jag kan hitta en huvudvärkstablett och sen gå å lägga mej..

Kram på er

 



Ny vecka!


Nu har min vecka börjat! Har haft måndag hela dagen, men de är kanske inte så konstigt eftersom jag var hemma från jobbet igår åxå..
Men idag är det full fart och jag har även varit iväg på gymmet, känns riktigt bra! Vill komma igång ordentligt nu igen och inte vara sjuk längre, men man ska kanske inte gå ut för hårt heller..

  

Har även vågat mej upp på vågen igen, efter en vecka i soffan :p
Tro det eller ej(de gjorde inte jag), jag har gått ner 0,5kg! Eller ja, om man ska tro på vad vågen visade just då.. Brukar ju sällan väga lika mycker två dagar i rad de kan vara 1kg upp eller ner..
Men jag väljer att tro(hoppas!) på att de stämde denna gång..
Får se om de gör skillnad att jag börjar träna åxå, borde ju göra de tycker jag.. Eller så bestämmer sej kroppen för att då samla på sej vätska och istället gå upp lite i vikt :p
Men de brukar ju släppa...

Nu ska jag snart försöka gå å lägga mej, det är dags att vända tillbaka dygnet nu!

Kram på er



Myskväll!


Igår var Sara här och hälsade på sjuklingen ;)
Vi åt middag , snackade massa skit och avslutade kvällen med att titta på lite film..
Först slog vi på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter, en kärleksdrama tror jag det var och vi hade bara på filmen i bakgrunden medans vi satt och pratade.. Efter det slog vi på en skräckfilm poppade popcorn och tog filmtittandet på lite mer allvar!

 
 Här sitter jag, osminkad och gömmer mej bakom filmfodralet :O

Januari känns som en månad med många myskvällar, har inte alls samma lust att festa just nu..
Så fram tills månadsskiftet så kommer jag nog inte festa alls.. Fast om de brukar ju bli så mycket roligare om man inte är ut varje helg.. Sen är man ju inte heller allt för festsugen när man sitter hemma och är sjuk..

Men det känns som att förkylningen börjar släppa lite nu och jag ska försöka våga mej ut och handla lite idag, eller jag måste rättare sagt :p


Kram på er



Funderar..


Funderar på om jag ska byta frisyr.....



Vad tycker ni? Någon av dessa eller behålla den jag har (ni kan se den en bit ner på bilden från nyår)?

Kram på er




Jaha...


Ja, här händer inte så mycket..

Idag har jag faktiskt varit utanför dörren två ggr! En gång i morse nr jag behövde mjölk till kaffet, de är ju ett måste! En andra gången var när en snäll kollega som åxå är sjuk skulle iväg och handla och var snäll nog att plocka upp mej så jag åxå fick handla lite! De behövdes, så nu har jag mer mackor, apelsiner, apelsinjuice och halstabletter :D
Men förutom de... Har jag bara varit hemma, plockat lite å så.. De ska bli bra, när de blir klart! Men eftersom jag bara orkar hålla på i ca 30 minuter innan jag är helt slut så tar de sin tid :p

Här kommer iaf en bil av den vackra synen som mötte mej igår morse:


Soluppgång!

Kram på er



Oj!


Vart tog denna dag vägen??
Känns som att de har gått en timma sen jag vaknade, inte tio! Har inte hunnit med mycket alls..

Igår hade jag iaf besök, alltid lika trevligt..
Jag skrattar varje gång jag ser Leia äta! Det är den första hund som jag sett ligga ner medans hon äter! Hahaha Hon är så söt när hon ligger med ett ben på varje sida om matskålen så hon kan lägga ner nosen i skålen..



Men sen är hon ju söt annars med, som när hon ligger på rygg och håller bollen mellan tassarna och busar het för sej själv... Aja, nog om henne..


Blir nog hemma i morgon, förkylningen blir bara värre och värre tyvärr!

Kram på er


Halvdag!


I vanliga fall skulle jag ha slutat ungefär nu, men istället har jag varit hemma i fem timmar! Å vad har jag fått gjort, nu när jag har haft så mycket tid?... INGENTING! Eller jo, vilat... Legat i soffan framför tv:n och druckit te!
De är -20C i stan och det har varit -24C vid jobbet..
Sen har jag även hört att de förutspår att de ska bli uppemot -35C (!!!!) torsdag och fredag..
Jag tror inte de kommer bli så mycket utomhusaktiviteter de närmsta dagarna, blir ju bara mer sjuk av att behöva gå ut och sätta mej i den kalla bilen! Jag har varit och handlat, så jag inte ska behöva gå utanför dörren..
Så de jag har planerat för ikväll och i morgon: ATT BLI FRISK! Jag ska göra mitt bästa iaf ;) Ligga inne och dricka massa varmt, få i mej massa c-vitamin och dricka massa vatten så att kroppen får all den hjälp som den behöver för att bli av med förkylningen!


Mer te och halstabletter, förkylningen har inte en chans!!
(den lilla tekannan sitter ihop med en tesil som jag fick av mamma i julklapp, riktigt praktisk!)



Kram på er


Första dagen avklarad!


De är mjukstart på jobbet denna vecka.. De var inte lika mycket som vanligt att göra idag, imorgon jobbar vi bara halvdag och på onsdag är vi ju lediga eftersom det är en röd dag.. Underbart! Sen passar det även mej extra bra just nu eftersom jag behöver kurera mej! Börjar bli riktigt förkyld nu, inte den roligaste starten på året.. Men förhoppningsvis så går det ju över snart!

Idag har jag (eftersom jag har haft lite tid över eftersom jag inte orkar göra annat än att sitta uppkrupen i soffan, med en kopp te) hunnit fundera lite på de kommande veckorna..
Har räknat och det är lite mer än 10 veckor kvar tills vi åker utomlands, så jag ska försöka att satsa lite extra på att komma i from.. Nu ska jag försöka äta bra och träna mer!
Hade ju ganska bra rutiner innan jul, men de har jag förlorat lite nu.. När man unnar sej något varje dag i två-tre veckor så är det svårt att sluta! Sen kan de ju inte heller räknas som att man unnar sej när det blir VARJE dag, då har det ju mer gått över till en vardag med dåliga rutiner! 
Men de löser jag med att (försöka) inte äta sötsaker på en hel månad... 
Träningen gick bra första veckorna, men den senaste så har jag inte äns tänkt på gymmet! Å eftersom jag nu blivit sjuk lär de ju inte heller bli av att jag går dit än på ett par dagar..

Men som sagt, på 10 veckor borde ju något kunna hända ;p
10kg på 10 veckor?! Nä, men kanske.. 5kg iaf?
När man kollar på biggest loser så kan ju de förlora 10kg på en vecka! Så lite borde ju även jag klara, även fast jag varken har PT eller dietist..

Fast sen har de kanske en nååågra fler kilon att gå ner än jag har........... 



Nä, nu ska jag fortsätta kurera mej!



Kram på er



Imorgon börjar allvaret!


Sista dagen av min julledighet! *suck*
Även fast jag har, som jag nämnde tidigare, så saknar jag ju att jobba.. Men nu när ledigheten är slut så önskar jag att jag hade några dagar till... Mest bara för att jag håller på att bli sjuk och skulle behöva vila upp mej lite..
Men nu är det inte så och det är ju bara att göra det bästa av det!
Nu är det ju dags att de till att detta år börjar bra och fortsätter så..

I morgon ska jag göra upp lite mer planer för vad jag vill åstadkomma detta år.. Ja, jag vet! De är ju kanske i senaste laget eftersom året redan har börjat, men bättre sent än aldrig ;p

Idag har jag druckit massa kaffe, varit på promenad med Sara och Leila, handlat, städat liiiite och även ätit god middag med Vickan!

Såååå gott!

Riktigt trevlig söndag och en bra avslutning på en lång ledighet...



Kram på er



Årets första helg!


Denna helg tar jag det bara lugnt, i morgon är sista dagen innan jag börjar jobba igen...
De ska bli skönt att komma in i en vardag igen, få ordning på alla rutiner igen.. Man blir ju lätt en förslappad när man inte har så mycket måsten på dagarna.. Vara uppe länge, sov bort halva dagarna, anstränger sej så lite som möjligt och de ända man behöver tänka på är vad man ska äta..
Även om man hittar på något om dagarna så är det ändå inte som att jobba, tycker iaf jag...
Sen så tar jag ju de extra lugnt nu de sista dagarna, så jag är ordentligt utvilad :D

För mej börjar inte de nya året på riktigt förrän den första måndagen, förrän början av vecka 1

Då ska jag vara duktig, då ska jag börja mitt nya, nyttigare och bättre liv... på måndag... ;p

Nu ska jag poppa lite popcorn, fortsätta kolla på Harry Potter och mysa lite för mej själv..
 
Bild från nyårsmiddagen, mysigt!


Kram på er


Årets första dag!



Idag har jag inte gjort så mycket, bara städat och myst.. Men det är vel så det ska vara den 1/1!
Gårdagen och natten var underbar!
God mat, bra musik och trevliga människor! Vad mer kan man önska...


Jag igår, iaf när kvällen började... Hur jag såg ut när den slutade vill ni nog inte veta! ;p

Orkar inte tänka på de gångna året idag..
Inte för att de har varit ett dåligt år utan mer för att jag är lite trött !

Vet bara en sak.. Detta ska bli ett ännu bättre år!


Kram på er