Ooops


Råkade visst klicka iväg en beställning! Fast allt är inte till mej... Bara nästan ;p

 


Kommer att svida en aning i plånboken, men jag får som tur är mycket för pengarna!

Hoppas bara nu att det faktiskt går så fort som det står! Fast jag skulle bli förvånad i så fall, då de alltid har tagit typ 2-3 veckor när vi beställt därifrån tidigare...


Kram på er



Instagram


Ännu en anledning till att jag inte känner att jag behöver blogga är att jag sedan ett tag tillbaka är en flitig användare av instagram! Där lägger jag upp flera bilder om dagen nästan varje dag! Och eftersom jag tycker att det är lite tråkigt när man lägger upp samma bilder överallt så blir det lätt att jag istället lägger upp dem där då det går borde snabbare och är smidigare än att blogga...

 

Sen följer nog de flesta av mina bloggläsare mej redan på instagram, så det känns lite som ett dubbeljobb... Men jag alla försöka bli bättre på att även lägga upp lite här :)

 

Ofantligt smickrande profilbild?! ;p

 


Kram på er



Helgen


Har fortfarande inte lärt mej komma överens med förändringarna i bloggappen eller nya blogg.se och datorn startar jag så sällan numera.. Antagligen blir nog annorlunda när skolan börjar :) Sen funderar jag även på att köpa en ny dator då min inte riktigt fungerar som den ska längre.. Nog om det!

I helgen var jag åkte jag till H och penderade massa tid med familjen.. På lördagen tog vi vara på det vackra vädret och hela familjen(även en morbror och en kusin) gick upp på ett berg i närheten av där min mamma växte upp, ett berg som jag "bestigit" ganska många gånger under mitt liv.. På vägen upp så gick vi till viss del utan stig genom ett snårigt kalhygge, men som tur var hade vi bra guider med oss så att vi ändå hittade rätt!

Och redan här var utsikten helt ok :)

 

Väl uppe fikade vi och vilade lite samtidigt som vi njöt av utsikten..

Sen var det dags att gå ner igen och då valde vi att gå en annan väg..


Och då passade vovven på att bada i svart lera!! En suddig bild men hon brukar vara mycket mer vit/beige än vad hon är på bilden :p

Hon fick även chansen att skälla lite på något (antagligen en hare) och var riiiktigt nöjd när hon äntligen fick hoppa in i bilden igen och vila lite :)

 

En jättemysig dag! Hoppas verkligen att det blir fler sånna nu under hösten! Men då ska jag nog försöka ta med mej än bättre kamera än mobilen ;p

 

Kram på er



Helgen

 

Eftersom jag för en gångs skull äntligen har satt mej här och bloggar så kan jag ju lika gärna fortsätta med en sammanfattningen av min lördagskväll i bilder! ;p

 

I helgen hade vi kräftskiva(utan kräftor) och bartömning hos Anna och Johan eftersom de var sista helgen innan de åker hem till Uppsala..

 

Istället för kräftor så blev det en jättegod kräftsoppa och vitlöksbröd (vi var bara fyra stycken och ingen av oss äter så många kräftor), till det serverades två olika pajer och sallad.. Så jag kan ju säga att de var en hel del mat kvar när vi hade ätit oss mätta :p

Till detta serverades det sangria, men eftersom min mage fortfarande inte är helt på min sida så jag höll mej till vitt vin(så visste jag åxå hur mycket jag drack).

Efter maten så flyttade vi ut på balkongen för att vila magarna lite. VI pratade skrattade och lyssnade på gamla barnprograms intron på youtube, som slutade med parodier på samma banprogram och skrattade så att vi grät!

 

Sen gick vi in och åt efterrätt, jordgubbar, grädde och sen även ett glas bubbel :)

 

Kram på er



Blött

 

Denna vecka är jag "ledig" från jobbet och sitter istället hemma och pluggar till en dugga som jag har på torsdag morgon, den dugga som jag lämnade in blank... Inte alls de roligaste, men de måste göras och jag hoppas just nu att jag bara hinner lära in så pass mycket att jag iaf blir godkänd! För som vanligt så har jag skjutit på pluggandet och börjar nu få lätt panik över att jag inte alls kommer ihåg så mycket som jag trodde att jag skulle göra..

 

Bestämde mej för att ta en paus i dagens pluggande och gav mej ut på en liten promenad. När jag gick hemifrån så regnade det inte, men eftersom det regnat stor del av dagen så chansade jag inte utan tog på mej regnstället. När jag kommit en bit så började de regna lite smått och efter jag hade gått en liten bit till så öppnade sej himlen ordentligt och de började ösa ner! Efter ungefär halva promenaden märkte jag att regnstället inte alls var vattentätt! Och skorna som iaf tål lite vatten hittade jag inte utan jag hade tagit på mej mina vanliga gympaskor... 

 

 Kan säga att när jag kom hem var jag geeeeenomblöt! Och skorna gick bokstavligen att vrida/pressa vatten ur! Gick raka vägen in i duschen och klädde av mej allt där för att inte blöta ner hela lägenheten :p

 

Kram på er



Matlåda


Det har sina fördelar att ha sin familj nära! Får inte bara mat och nybakat muffins, utan jag fick även med mej en matlåda hem :D

 


Har nämligen spenderat eftermiddagen hos bror med familj.. Vi har ätit gott, fikat, lekt, busat, målat med utomhuskritor (jag kan ju säga att jag inte ska satsa på gatukonst! ;p) och försökt njuta så mycket som möjligt av solen!

Vill ha mer sol! Vill ha semester! Vill åka ut och resa!! Tanken var ju att vi skulle åka en vecka i början av september, men tyvärr var vi inte de enda som hade den tanken :p Kanske blir det en resa lite senare i höst, hoppas bara det fingerar med skolan så att jag kan följa med!


Kram på er



Promenad!

 

Så underbart väder, är det äntligen dags för sommaren att komma?!

Idag efter jobbet så bytte jag snabbt om och gav jag mej ut i solen! :D

Det blev lång promenad som fortsatte i en sväng runt Frösöberget med intervaller, riktigt skönt och det gick faktiskt mycket lättare än jag trodde! Självklart förr det så att de tunga intervallen hamnade där uppförsbackarna lutade som mest ;P

Sen blev jag faktiskt förvånad över att de kändes lättare att springa uppför än att springa i nedförsbackarna! Till och med de riktigt branta nedförsbackarna var lättare att springa i...

 

Men en fördel med att bo i denna stad är att man kan få så fina vyer bara man ger sej ut på en promenad! Jag tror att jag bjöd på liknande bilder i vintras, från samma promenadrunda.. Men de kan ju vara roligt att se hur vackert det är även på sommaren :)

 

Avslutar med att bjuda på en svettig bild på en nöjd tjej! :)

 

På vägen tillbaka svängde jag in hos familjen "Nordin"(Nordman egentligen, men de får heta Nordin tills de byter namn på dörren :P ) för några glas vatten och några minuters soff/golv häng, riktigt trevligt och lägenheten är påväg att bli riktigt fin!

 

Sen hann jag bara innanför dörren innan jag först fick göra en liten utryckning för att hjälpa en vän med bilproblem(som löste sej snabbt som tur var :)) innan jag äntligen fick äta en sen middag! Fullt upp hela dagen och det känns i kroppen! Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan och slappar lite innan det är dags för sängen, men jag bör ju iaf inte ha några problem att somna ikväll ;)

 

Kram på er



Bröllopet


Bröllopet var iaf jättefint! En kort sermoni som följdes av Samuels dop.. Precis i min smak då jag inte direkt är ett fan av att sitta i kyrkan i timmar och lyssna på en präst som maler och maler :)

Sen hade de även en tjej som sjöng några sånger akapella och det var så otroligt vackert! Vilken röst!!
Efter att de hade tågat ut ur kyrkan och vi fick lov att kasta lite ris och fota de vackra paret så bildade vi en bilkaravan och åkte till bygdegården där festen skulle hållas..


Väl där så blev det först bål, lite plockmat och en tipsrunda innan det var dags att sätta sej till bords. Det serverades gubbröra, kött och potatis och det hela avslutades självklart med tårta! Gott gott :)


Under middagen så blev det endel tal, lite lek, sång och tal.. Även jag var även var upp en sväng på scenen, även om det inte var helt frivilligt ;p

Sen avslutades vår kväll med att se brudvalsen, innan jag valde att åka tillbaka till stan "tidigt"..
Allt som allt en riktigt trevlig kväll, lite tack vare den suveräna bordsplaceringen ;)

Kram på er



Grrr


Förbannade satans blogg.se! Kan du inte bara fungera som du ska någon JÄVLA gång!! Är så jävla less på att dom håller på och uppdaterar och "förbättrar" sidan men de ända som händer är att allt blir sämre och slutar fungera!!! Och får jag se en jävla kossa till så kastar jag dator eller telefonen åt helvete! Aaaaah!

Nä, så istället för ett inlägg om Elin och Martins bröllop så får ni istället detta agro inlägg! Eftersom man tydligen inte kan använda bilderna i arkivet där dom ligger eller redigera de tidigare inlägget med bara bilder.. Men ni kan ju kolla på dem fram tills jag lyckas radera de jävla inlägget!

För det går ju inte heller att skriva ett någorlunda snyggt inlägg från mobilen heller, utan denna text kommer nog att bli hoptryckt och autocorrectad så att hälften av orden är fel! GAAAAH!!!!

Satans jävla kram på er!