Jag lever...


Det har ju varit tyst här ett tag nu och de beror ju på lite olika saker..
Först och främst så har jag, som jag nämnde innan, haft tenta vecka! Så större delen av veckan har jag suttit på skolan och de få gångerna jag faktiskt försökt blogga så har det krånglat... Jag kommer in på blogg.se men när jag försöker öppna ett nytt inlägg så händer inget..

Och nu när tentan är gjord och blogg.se fungerar som det ska så har jag inte alls någon lust att blogga..
Kanske kommer den tillbaka snart.. kanske inte... det märks vel...

Men som vanligt så skulle det inte förvåna mej om den kommer tillbaka snart, den brukar ju göra det efter att jag skrivit om det här :p



Kram på er



Fredag


Veckan har varit händelserik, så jag har inte hunnit med att sitta vid datorn så mycket och absolut inte skrivit här... Men helgen kommer nog att bli väldigt lugn! Jag har en hel del plugg att ta igen och kommer nog inte göra så mycket annat fram tills på fredag då de är dags för tenta igen..

Jag trodde våren var på väg, men nu är marken het snötäckt igen och mer faller hela tiden så än är inte vintern över.. Visst gillar jag vårvintern och i år har vi inte haft den så länge, då de gick från -20C till +5C utan något mellanting.. Ändå vill jag ha värme nu, är så less på halka och snö!

Nu ska jag mysa ner mej framför tv:n med massa godis och bra program..

                         min egen mysfredag
                                                                  mmmmm gott!


Kram på er




Söndag!


Söndag igen! Känns som att jag inte alls hänger med och veckorna bara försvinner i ett ögonblick! Saknar ju värmen och de är ju trevlig om våren och sommaren kommer snart, men nu går de lite väl fort! Jag vill ju hinna med lite mer saker innan dess, för som det känns nu så hinner jag ju inte med någonting..

Nu är jag iaf hemma efter en riktigt trevlig helg i Umeå! Vi hann med både de ena och de andra på de ca 36 timmarna som vi var där...
En sak som vi insåg ganska tidigt på resan dit var att de har mer vinter än oss, men de är ju inte så konstigt kanske eftersom de ändå ligger längre norrut..

Men jag är riktigt trött och orkar inte skriva så mycket mer!
Så nu ska jag fortsätta kolla på Pretty Woman...



Bjuder på en fin bild på våran Vickan, den är från i somras när hon jobbade sin sista dag här i stan!



Kram på er





Torsdag


Idag har jag pluggat större delen av dagen, eller jag har varit på skolan iaf.. Jag hade inte alls motivation att läsa, men lite fick jag gjort iaf :D

Efter det så gick jag ner och mötte upp Sara på stan för att fixa lite inför resan i morgon! Det ska bli så otroligt roligt att få äntligen hälsa på Vickan! Det kommer bli så roligt!

Sen så köpte jag lite resegodis... En påse lösgodis som jag skulle spara tills i morgon... Den skulle alltså ligga här i lägenheten hela kvällen, när jag är inne i en riktigt godis ätarperiod (ja, vissa av er fattar nog och har nog iaf lite förståelse) Behöver jag äns säga att de var en dålig idé?!

        
         Var tog min självkontroll och självdisciplin vägen? Men den kommer nog tillbaka snart ;)

Känns som att jag lever på onyttigheter just nu, inte bra! I helgen blev det ju en hel del och veckan har inte varit så mycket bättre.. Men de är ju så gott! :p Igår kväll så stekte Sara så goda pannkakor, till de lyxade vi till det med grädde, sylt och sirap! Sen har de ju varit semla, plugg godis, mysa ner sej i soffan med popcorn och allt gott som blev kvar sen hemresan.. Ja, listan på veckans onyttigheter kan göras lång! Men som jag nämnt tidigare så är jag inne i en riktig ätarperiod.. Men om det inte går över av sej själv snart(brukar göra det) så för jag vel ta den jobbiga biten och tag i det!

Nu ska jag nog packa :D


Kram på er
                                  



Resor!


Just nu handlar stor del av mitt liv om resor och det är så roligt! :D Jag både har och ska åka på minisemestrar.. Men sen planerar jag även och bokar resor som kommer ske längre fram i vår och sommar.. Och vem älskar inte resor!

Helgen som var spenderade jag i Uppsala, hos min kusin och levde studentliv. Det gör jag ju även när jag är här hemma, men här finns ju inte alls lika mycket som är till för bara studenter som tex nationer. Jag åkte dit på torsdag eftermiddag och kom hem i söndagskväll.. Det var iaf riktigt roligt och det är synd att de ligger så långt bort! Men förhoppningsvis så åker jag dit en gång till innan sommaren och upplever något av de (som jag har förstått det) största helgerna i Uppsala :D

På fredag ska vi hälsa på Vickan i Umeå! Förhoppningsvis så går resan bättre än förra gången, då vi bara kom till Lillänge :p

Förutom det så började jag dagen med att köpa en flygbiljett från Malta i sommar! Biljetten till Malta hade vi redan och boende är redan bokat, så nu är det bara resa ner till och från Arlanda som saknas!


                                             Gammal bild från sist vi var på Malta

Nästa veckan håller jag åxå på att planera lite, men jag vet inte vad det blir... Först var ju planen att vi skulle åka upp till Åre, men eftersom det nog inte kommer att bli av så får vi se vad som händer.. Är lite sugen på en riktigt shoppning semester(som jag vet att jag absolut inte har råd med), så en tripp till Sundsvall skulle ju inte sitta helt fel...

Jag skulle även vilja åka ner till Stockholm någon gång innan sommaren, där utbudet är liiite bättre och då borde jag ju spara pengarna tills dess :p Men nu när min bror och hans familj snart kommer att flytta upp hit så har jag inte samma möjlighet till det, då man inte har någonstans att bo.. Om jag skulle försöka trycka in de innan de flyttar så har jag ju egentligen bara några veckor på mej och med tentor(bl.a.) och sånt så passar ju egentligen bara nästa helg.. Och de är ju lite sent att försöka planera in något sånt nu! Sen eftersom de ska flytta snart så blir det nog lite struligt för dem ifall jag åker dit, jag vill ju absolut inte vara i vägen eller göra det jobbigare för dem! Sen har jag ju heller egentligen (verkligen) inte råd... 

Men de är ju stor skillnad på vilja, kunna och borde :p
Antagligen så blir det bara en lugn helg hemma i stan med plugg inför tentan som jag har veckan efter...
Så får jag ta Stockholm någon gång senare under våren med någon av tjejerna!

Oj, vilket långt inlägg detta blev! Så resten av reseplanerna behåller jag nog lite för mej själv ett tag till ;)

Kram på er


Fettisdag!


Ja jag vet att det även är internationella kvinnodagen och de är ju roligt.. Men, som de flesta som känner mej redan vet, så ÄLSKAR jag semlor!


Denna har jag nyss ätit(inhalerat) och den var riktigt god! Synd bara att de tar slut så fort :p

Kram på er


Torsdag


Nu är det inte mycket kvar av veckan! Snart så tar jag faktiskt helg, skönt

Kommer inte ha möjlighet att uppdatera så mycket här de kommande dagarna tror jag, men jag hoppas in överlever utan mej! ;)

Ni kan ju fortsätta lämna er åsikt om vilka glasögon som passar mej och inte! Och passa på att njuta av härliga vädret! (jag vet att de inte är så här fint ute och att de nästan blåser storm, men man kan ju lossas)

           
                                                     


Kram på er



Onsdag


Idag har jag varit och hälsat på Johanna, Henrik och Tara! De är så trevligt att komma dit och bara känna lugnet! Sitta på golvet och leka med Tara, fika lite(går typ upp minst 2kg varje gång vi umgås ;P)
Det är så tråkigt att de flyttar om två månader! De flyttar ju så långt åxå, men jag får helt enkelt åka och hälsa på dem ofta!

Förutom de så har jag ägnat de senaste timmarna till att få i ordnig bilderna till förra inlägget...
Tro mej, de tog sin tid! Som ni kanske märker så lägger jag inte upp bilder på mej själv så ofta och det är för att jag inte gillar bilder på mej själv! Det är även svårt att få till bra bilder när man tar bilderna själv(och inte har en webbcam).. Fick till en hel del fula bilder kan jag lova...

Bjuder på dessa

Gillar bilden här nere i hörnet, ser ut som att jag har nylon i ansiktet (antar att de är när blixten studsar överallt) :p

Kram på er


Glasögon...


Nu behöver jag lite hjälp..  Jag har nämligen lånat hem 6 par glasögon och jag kan inte bestämma mej ifall jag gillar något av paren! Jag vet inte om de passar mej, "min stil" eller om de är rätt storlek (tyckte först alla paren var försmå)
Jag vet att jag ser lite blek ut på bilderna men ni får ha överseende med det, de är ju vinter och jag har varit sjuk den senaste veckan ;)

Nu är frågan: Vilket par tycker ni passar mej bäst?


              
                                           
Rosa bågar och även rosa metall runt glasen..


2      

                                                    
Metallbågar med "oljigt" glas 

3

                                                  
Svarta bågar med en röd kant

4

                                                        
Smala bågar i silver

5

                                                             
Svarta bågar

6

           
Färgglada bågar med turkost på utsidan, lila på insidan och mörkblått runt glasen


De var alla paren.. Skulle som sagt bli glad om ni lämnade en kommentar och berätta vad ni tycker om dem :D

Kram på er
 



Tisdag


Jag lever.. jag är bara förkyld! Försöker vila så mycket som möjligt så att jag blir frisk, men min kropp verkar inte vilja samma sak tyvärr!

Annars hinner jag inte med så mycket. Känns som att jag kommer hem från föreläsningar, äter lunch, sen bara blinkar och helt plötsligt så är det kväll igen..


Kram på er