Slutspurt


Ojoj, tiden går så fort! Det känns som bara någon enstaka vecka sen vi började skolan igen, men nu är vi redan inne på slutspurten av terminens första kurs! Idag är det den sista föreläsningen, på måndag är det presentation/opponering av grupparbetet och sen på fredag är det tenta! Så nästa vecka vet jag vad jag gör ;)

Men nu ska vi ta oss genom denna föreläsning till att börja med och med hjälp av en stor kopp te så ska de nog gå bra :)



Åre

 

Skönt att vara hemma efter två och en halv dagar i Åre och jag kan säga att jag verkligen ser fram emot att sova ut i min egen säng!! Och även få lite sovmorgon i morgon bitti..

 

Vi har haft kickoff med jobbet, hela kontoret och även några andra kontor.. Vi abonnerade hela hotellet! Eller ja, de var två st som bodde på hotellet som inte tillhörde oss ;) 

Rummet som jag bodde i delade jag med fyra tjejer från vår avdelning och vi hade en fantastisk utsikt!

 

 

Vi  har ätit, druckit, umgåtts, njutit av spaavdelningen, brainstormat, skrattat och sen hade vi en uppsjö av aktiviteter att välja blad på eftermiddagarna.. Idag medan de flesta andra hittade på saker ut i dimman passade jag på sitta i "biblioteket" och försökte plugga lite..

Men då det har inte blivit många timmars sömn de senaste nätterna och det tillsammans med alla olika sorters alkohol som serverades till middagen igår kväll (och även de jag köpte efteråt ;) ) gör ju att jag inte har varit allt för pigg idag! Så de var lite svårt att fokusera på skolböckerna, men lite hann jag iaf med!

 



Ojojoj

 
Ibland blir jag irriterad på att människor inte uppdaterar sina bloggar! Visst är  de jobbigt! ;p
 
Tycker de stackare som fortfarande klickar er in här varje dag är riktigt kämpar! Bara för er skull så lägger jag upp ett litet inlägg! :D
Jag tänker inte skriva vad jag har gjort sen sist, för de skulle bli så långa inlägg och jag tror inte heller att de skulle vara så roligt för er att läsa! Däremot kan jag göra några små sammanfattningar och istället för massa tråkig text använda mej av bilder! Men jag kan förvarna er med att jag inte alls varit duktig med kameran på senaste tiden och bilderna är kanske inte de roligaste, men de är ju bättre än ingenting :p
 
Vi börjar med några mysiga middagar! Först en god middag på stan efter en shoppingtur och sen de två bilderna jag har från kräftskivan (den första jag varit på/gjort själv) här hemma!
Riktigt trevligt och mer mysiga middagar hoppas jag på i höst och vinter :)
 
Har hunnit med en hel del härliga promenader och nu går det inte längre att ignorera de faktum att hösten verkligen är här! Men de är skönt och så länge de inte regnar så mycket så gillar jag även kylan just nu, men jag får passa så jag inte springer på fler älgar ;p
 
Det har självklart blivit en hel del pluggande (och kaffe!), både hemma och på skolan.. Bjuder även på en (dålig) bild på skolan otroligt miljövänliga gräsklippare :)
 
Sist men inte minst så bjuder jag på dagsfärska bilder, från när jag insåg att när jag kan sätta upp nytvättat hår i en knut uppe på huvudet, helt utan hårnålar och snoddar, så är det kanske dags att göra något åt min slitna toppar!! (Och ja, jag är var lika trött som jag ser ut att vara på den andra bilden :p )
 


Fredagskvällen


Igår kväll träffade jag några gamla vänner, som jag inte träffat på många år! Vi pratade massor om allt och inget samtidigt som vi delade på några flaskor(!) rödvin.. Ja ni läste rätt, jag drack rödvin! Det blev bara typ tre glas, men de var faktiskt gott och när tröttheten kom så var det nog mer pga att klockan var så mycket och jag hade varit igång hela dagen..

 


Men de var trevligt att träffas igen och vi kommer nog ses mer framöver :)

Men nu är det dags att börja fixa lite så att jag hinner med de jag ska göra innan ikväll :p



Väckarklockan


Det var verkligen tur att jag bestämde mej för att ställa klocka när jag vaknade till vid 6 i morse, brukar ju alltid vakna av mej själv ganska tidigt nuförtiden... Men inte idag! När klockan ringde vid 10 så kändes det som att klockan var max 7 och hade jag inte ställt den så har jag nog sovit måååååånga timmar till! Och de fungerar ju inte när jag har så mycket jag vill fixa inför kräftskivan ikväll ;)

De ända som är lite störigt är att jag nu är inne på 4 dagen med att jag vaknar med en otrolig huvudvärk! Har varken tid eller ork för detta!!



Oj, nu gick det undran!


Denna gång tyckte jag posten var riktigt snabba, sånt gillas! :D

 

 
Och jag har även fått de stora paketet som min snälla moster tog med sej från H! Öppnade det direkt när jag fick hem det för att se att allt var med och jag hann även prova några saker!

Nu ska jag försöka koncentrera mej på vad föreläsaren säger... Men de är svårt :p


Paket på väg!


Oj oj oj, för engångsskull gick det riktigt fort för mina beställningar att packas och skickas! Ett paket, de stora paketet, kommer förhoppningsvis med moster idag!! Och nu fick jag nyss sms om att min senaste beställning, som jag gjorde för bara någon dag sen, åxå är på väg med posten :D

Ska bli så kul att få prova allt! Behöver verkligen mer/nya kläder just nu då alla mina gamla börjar bli riktigt slitna och detta är ju ett steg i rätt riktning ;)

Fast jag kanske inte ska ta ut något i förskott, eftersom jag faktiskt inte har paketen i mina händer än och mycket kan hända innan dess :p



Paket


Idag fick jag äntligen hämta ett av alla paket som jag har väntat på, inget som jag har skrivit om här utan detta beställde för ett tag sen...
Synd bara att det inte innehöll något roligare ;p

Det var nämligen min kurslitteratur! Eftersom jag nu läser 200% så är det dubbelt så mycket att läsa och även mycket viktigare att jag läser de jag ska redan från början, eftersom de annars blir alldeles för mycket att plugga in inför tentorna!!

Nagellacket är enbart för att ni ska ha em referenspunkt, så att ni ser hur tjocka böckerna är
(ja, inte den översta då :p )


Ett ganska tungt paket att släpa hem, men de blev iaf lite extra träning på promenaden hem!  Nu är det bara att sätta igång att läsa så att jag kan hänga med på föreläsningen imorogn...

 



Nämen...


Jag råkade visst göra det igen.... Illa....



Smoothies


Förut gjorde jag alltid smoothies! Flera gånger i veckan, en period åt jag det faktiskt som frukost... Men så efter ett tag så tröttnar man...
Men idag kände jag att det var dags igen! Så de blev en lite "matigare" nu till lunch :D Gjord på min egenplockade blåbär, lite frysta hallon, mjölk och lite kvarg.

Den blev så otroligt god, smakar typ som milkshake! Så detta är något som jag absolut ska börja med igen, kanske som kvällsfika så att man får känslan av att man unnar sej något även fast de bara är nyttigt :)


Nu ska jag njuta av min goda lunch och sen fortsätta städa här hemma så att jag är klar tills det är dags för middag med tjejerna... Är jag nog snabb kanske jag även hinner baka något att ha med mej ;)