Funderingar (varning för mycket text ;p )


Eftersom det var närmare 30C i mitt sovrum igår natt så hade jag riktigt svårt att somna och låg vaken till fram på småtimmarna... Detta gjorde att jag hade väldigt mycket tid att tänka! Denna gång var de relationer som jag låg och funderade på, mina relationer till människor i mitt liv.. Eller rättare sagt, människor som inte direkt är en del av mitt liv just nu och varför de blivit så..

Just nu känns det som att de finns mycket jag skulle vilja säga till många runt mej, som inte blivit sagt.. Det är helt olika människor och helt olika anledningar.. Saker som har hänt, beteende/irritationer, saker som sagts eller saker som borde ha hänt men som inte gjorde det.. Oftast är det inte stora saker men som ändå får stora konsekvenser, saker som gör att vi knappt inte pratar länge... (Och även ifall "bollen" inte ligger hos mej alla gånger, så var det ändå min del i det hela som jag låg och tänkte på..)

Så jag började fundera på varför jag inte redan har pratat med (åtminstone några av) dem..
De jag kom fram till var att de nog är rädslan, om hur det jag säger ska uppfattas och hur personen ska reagera, som har stoppat mej... 
Jag är rädd för att personen antingen skulle välja att uppfatta de jag säger som en förolämpning eller ett anklagande.. Jag vill absolut inte bråka med någon och när jag säger något så är de ju sällan för att såra någon, utan det är mina känslor och tankar! Men ändå är jag nog orolig för att personen skulle välja att uppfatta de på värsta tänkbara sätt och inte alls som jag menar det!
Eller(något som är snäppet värre) att personen inte alls skulle bry sej om de jag har att säga, rycka på axlarna och bara gå sin väg! 

Min rädsla grundar sej nog till stor del i erfarenheter tyvärr! Att många av de gånger då jag försökt förklara vad jag tycker, hur jag uppfattar saker eller varför jag reagerar som jag gjort, så är det ofta såhär människor i sin tur har reagerat..
Och de gör att jag tvekar..

Så då brukar jag istället tänka att jag ska vänta på ett bättre tillfälle.. När vi träffas nästa gång.. När vi pratar i telefon... När vi tar en fika eller en promenad tillsammans.. När vi ses på den där festen som vi antagligen kommer vara på båda två... Eller när vi sitter på den där middagen som jag tror kommer.. Men de där tillfället kommer aldrig och helt plötsligt har det gått för lång tid! Och jag inte fått förklara min sida av de hela!
Då känns det inte heller som att det bara går att ringa upp, efter så lång tid, för att försöka förklara de hela.. För då blir det ju en så mycket större sak än det kanske var från början... För att inte tala om hur jobbigt de skulle vara för personen som man ringer, som inte alls är beredd på det..


Så vad vill jag ha sagt med detta inlägg då? Ja, de kan man ju undra..
Jag vill nog mest bara skriva av mej mina tankar, så jag kanske kan släppa dem för tillfället...
Men en liten del av mej hoppas nog samtidigt på att iaf några av de personen jag syftar på (jag tror nog inte alla läser min blogg) läser detta och förstår att jag kanske inte har sagt allt jag velat! Och kanske inte blir allt för förvånad ifall jag skulle tar mod till mej och ta upp det om vi träffas någon gång i framtiden..

Jag vet att jag är vuxen nu och att detta är sånt jag måste lära mej att ta itu med om mina relationer ska fungera! Och jag ska absolut jobba på det, men de händer nog inte över en natt.. De får helt enkelt ta den tid som de tar och jag ska verkligen försöka bli bättre på det..


Kram på er


Kläder


När vi var på Malta så shoppade vi ju en hel del allihop, även ifall jag nog tog i mest :p
Vi var ute på 7 timmars rundor och det var inte bara en dag!
Här kommer iaf klädes delen...


                                     
Det blev: 4 par byxor, 2 par shorts, massa t-shirtar/linnen och EN långärmad töja...

Och även om detta är mycket så är jag ändå inte helt nöjd...
Jag hade velat hitta fler långärmade tröjor och även jackor, men konstigt nog är det inte säsong för det på Malta just nu :p De behöver tydligen inte så mycket sånt när det är mellan 25-30C dygnet runt!

Men jag ska ju ha något att leta efter resten av sommaren åxå :p

Kram på er



Flera inlägg


När jag började fota allt jag ville visa er så märkte jag att det blev en hel del bilder.. Alldeles för många för att lägga upp allt i ett och samma inlägg och då har jag inte äns räknat med bilderna från själva resan :p
Så därför har jag bestämt att dela upp det!

Jag börjar från början, med något som jag fick innan resan nämligen en födelsedagspresent från min bror och hans familj!  Två underbara skålar från en serie som jag blev helt förälskad i en gång när jag vet och hälsade på dem nere i Stockholm..


         Skålar i ljusblå/turkost, en liten och en stor, där motivet fortsätter på insidan av skålen!


Resten av inläggen kommer dyka upp lite då och då över de närmsta dagarna :)

Kram på er


Så snart jag hinner!


Hej alla glada!

Jag har tänkt blogga ända sedan jag kom hem i söndags men de har inte blivit av!
Det finns så mycket jag vill berätta om och visa, men jag känner aldrig att jag har tid att göra det ordentligt så därför hoppar jag över det istället :p
Men de går bli en annan gång!

Just nu vill jag bara önska alla en:

         

Kram på er


Måndag


Ojojoj, vilken lång helg detta är! Så skönt!

Besöket hos Farbror D gick bra, de var inget farligt utan bara lite bihåleinflammation som jag fick en nässpray för och nu mår jag faktiskt mycket bättre!

Mitt födelsedagsfirande blev riktigt trevlig, precis vad jag orkade med! Vi var först hemma hos mej och sen blev det även en liten sväng på krogen... träffade en gammal bekant, sen satt vi mest bara och pratade. En lugn kväll, precis som jag ville ha! Sen får vi ta en riktig fest någon gång i sommar ;)

I övrigt så är det nu bara två dagar kvar tills vi lämnar stan! Börjar få lite resenerver! Mest är det ju för allt som jag inte gjort än som ska hinnas göra, men under allt så ligger ett lyckorus över att veta att snart är vi på våran underbara ö igen :D I solen, värmen, med vännerna, god mat, fester.. Gaaaah jag kommer bara njuta av dessa 10 dagar!





Kram på er



Torsdag


Hej alla glada :D

Tyvärr så har min förkylning kommit tillbaka, eller ja.. Den försvann ju aldrig, så den har ju mer tagit omtag! Så efter 5 veckor är jag så otroligt less på att vara sjuk! Men nu ska jag snart till farbror D å kolla om jag kan få hjälp med att bli av med den.. Skulle verkligen vilja vara frisk innan vi åker till Malta! 

I övrigt så fyller jag ju år i morgon! Woho!
Men eftersom jag som sagt mår som jag gör så kommer de inte bli någon stor fest! Utan det blir nog bara ett lugnt firande med några vänner, vi får helt enkelt se vad som händer.. Och ifall jag får antibiotika så blir det ju en extra lugn kväll för mej :P Men de ska bli riktigt härligt att bara äta gott och umgås lite, precis en sån kväll som jag behöver just nu!

Idag ska jag inte göra så mycket, bara ta en sväng på stan och fixa lite saker innan resan så att jag slipper stressa de sista dagarna innan vi åker... Gaaaaah! De ska bli så otroligt skönt att få åka till solen!


Nu ska jag dricka upp mitt te, innan jag tar itu med resten av dagen...

Kram på er