Svårt att bestämma mej...


Bland halstabletterna jag köpte så fanns de en förpackning som jag är extra nyfiken på..
Jag tänkte att de kunde passa till en "tummen upp/ner", men nu när jag har smakat dom så kan jag inte bestämma mej ifall jag gillar dem eller inte.. De smakar milt men hjälper ändå mot de onda i halsen och de är ju bra.. Men samtidigt så är de inte jätte gott som alt med denna smak brukar vara och de är ju mindre bra..

         
                                                       Körsbärssmak

Har någon av er provar och i så fall va tyckte ni?


Kram på er





Söndag


Vaknade dagen med ont i halsen och täppt näsa.. Jag vill inte vara sjuuuuk!

Men jag har bunkrat upp med halstabletter, te med honung och apelsin juice! Hoppas de gör underverk och att jag är helt frisk tills i morgon...


         
                       Finn tre fel... (och de är inte att bilden har dålig skärpa :p )


Kram på er



Lördag!


Underbart väder med strålande sol och +4C!
 
Nu ska jag trotsa förkylningen(och den eviga huvudvärken), strunta i skolböckerna(orkar ju ändå inte läsa med huvudvärk) och bege mej till Näset för lite pulkåkning :D


                              (en gammal bild från förra vintern när de var lika härligt väder)


Hoppas alla får en lika trevlig dag!


Kram på er


Natt macka


Jag vet att man inte ska äta så sent... speciellt inte feta saker.. och jag borde vel ha bättre självkontroll... Men ibland har jag inte det! 

Ikväll blev jag bara så sugen på varma mackor med mycket ost! Så det fick bli grillad nattmacka med två olika ostsorter.. 


          
                        De är så mycket ost att de kryper upp genom brödet.... Inte bra! ;p

Men jag blir ju så hungrig sent på kvällen.. Jag vet att jag äter fel eftersom jag inte borde bli det, men just nu är jag inne i en period då jag är konstant hungrig!(Och NEJ! Jag är inte gravid) Ibland har jag sådana perioder, men de går nog över snart... Hoppas jag! ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på BB..

Kram på er


Störigt....



Nu kom sms-avin för paketet som jag skulle hämta förut idag...
Jag var där för närmare bestämt två timmar sen....



Suck!






Kram på er


Torsdag


Dagen går än så länge inte riktigt som jag vill...  Det började när jag gick extra tidigt till skolan för att hämta ut en gammal tenta, jag stod där i säkert 15 minuter meddans kvinnan letade efter just de tentorna.. Men när hon inte hittade dem, så var det bara att springa iväg till lektionen utan tentan..
Sen på föreläsningen hade jag riktigt svårt att koncentrera mej på vad läraren sa, mina tankar var på helt andra vägar (förhoppningsvis på något som händer inom snar framtid ;P)
Efter föreläsning traskade jag iväg i kylan för att hämta ut paketet som jag nämnde igår, men när jag kom dit så insåg jag att jag hade läst fel! De var inte en avi utan bara ett sms om att paketet är på väg.. Så de var bara att traska hem igen..

       
                                Så nu sitter jag här och tröstäter lite mackor :'(

Nej då! Även fast inget gått som tänkt idag så gör det mej inget! Känner mej riktigt glad och inte äns huvudverken förstör mitt humör :) Jag har bara fått sånt sug för mackor med myyycket leverpastej, så gott!

Solen skiner och så länge de inte blåser så värmer den.. Det känns att de inte är länge kvar tills den härliga senvintern är här och då kommer jag spendera så mycket tid jag bara kan ute i solen! En fördel med att plugga, istället för att jobba, är att man är ledig på dagtid och kan njuta av solen! Inte bara hoppas på att den kommer titta fram på helgen, utan nästan varje minut som den är framme kan jag sitta ute om jag vill! Ta med mej skolböckerna, lite varm choklad eller kaffe, sätta mej i en snödriva och bara njuta!

Kram på er


Onsdag


Det är redan onsdag! Veckorna går så fort...
Idag har jag hunnit med en hel del..

Förutom föreläsning så har jag: 

-Klippt mej! Behövdes verkligen eftersom mitt hår var så slitet, men de blev ingen ny frisyr 
 utan bara "toppat"...

-Pratat med Ellos ännu en gång, efter alla om och men så får jag inte produkten som jag 
 väntat på i två månader! Jag är riktigt besviken, men mer om de sen..

-Sen har jag (efter att fått tipset från flera håll) bokat en synundersökning i slutet av veckan för 
 att se om de är ögonen som ger mej huvudvärk..

-Och äntligen lagat en gryta som jag funderat på att göra i flera veckor! En variant av pappas 
 recept, fast eftersom jag inte hade det (utan bara ett minne av vad de kanske skulle innehålla) 
 så blev det en egen variant.. 

          
                                                      Det blev faktiskt god...

Glömde hämta ut ett paket som har kommit, men annars har jag nog hunnit med allt jag borde... Eller ja.. plugga då... Kanske....

Kram på er



Tisdag


Gårdagen försvann helt för mej! Jag var så trött under dagen, kunde knappt hålla ögonen öppna under föreläsningen och när jag kom hem så somnade jag på soffan! Jag sov i flera timmar och vaknade inte äns när jag fick sms, men som tur var ringde Sara för att berätta att hon var på väg till Karita..
Jag svarade halvt i sömnen och pratade lite i nattmössan, men jag var iaf snabb upp och ut genom dörren för att gå bort och gratta Karita som fyllde 26 år!
Hon bjöd på riktigt god tårta och så fort jag får pengar ska jag försöka hitta något som hon kan få i försenad födelsedagspresent :D
(känner ju sej så dum när man inte har med något, men ibland får man skjuta på saker när man inte har pengar tyvärr) 

Även fast jag hade sovit hela eftermiddagen så hade jag ändå inget problem att somna på kvällen..

Men idag är jag mycket piggare och har nästan helt sluppit huvudvärken! Riktigt skönt!
Hoppas på att jag mår lika bra och även bättre från och med nu, så jag kan komma igång med mitt "liv" ingen! Har mycket som jag har hoppats att jag ska hinna med på dagarna bortsätt från att plugga bättre denna gång, så vill jag även orka träffa vänner oftare och hitta på saker! Men jag har även flera småprojekt som jag skulle vilja börja med! :)


           

Men nu är det dags för kvällsfika!


Kram på er



Big brother


Nu sitter jag och kollar på TV11 och premiären av big brother..
Det var länge sen sist! Undrar hur det kommer att vara nu när det är en annan kanal som har hand om det, hoppas det är lika bra :D

                                                        Big Brother
 



Kram på er





Banstol


Idag när jag gick runt i köket och fixade lite så fick jag syn på något som blivit kvar sen min bror och hans familj var här i början av helgen.. Nämligen denna:

          

Det är en hemma gjord banstol som vi fixade till min brorson!

Hahahah, har man inte en så får man fixa de..
Och jag tror varken mammas super10, pappas 5-56 eller min brors plaststrippor skulle kunna få till ett lika bra resultat som jag har fått med mina skärp (ett litet internt skämt) ;p


Kram på er


Söndag..


Denna dag har jag spenderat i soffan.. Har inte alls orkat göra något över huvudtaget!
Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Jag har massor av planer för den kommande veckan, men de kräver att jag har energi! Men jag hoppas att min lugna helg har hjälpt kroppen så pass att jag är helt frisk inom någon dag, även fast det inte alls känns som så nu..

Hade ägg och väldigt mycket mjölk hemma som hade kort datum så jag har gjort i ordning en ugnspannkaka, så nu kan jag frysa in massa portioner.. 

           

Sköna att bara kunna plocka fram när man inte orkar laga middag!

I morgon börjar ett nytt moment i denna kurs nämligen Makroekonomi.. Känns skönt att för en gångs skull slippa lägga ut massa pengar på nya böcker, för denna gång fortsätter vi med samma bok!

Kram på er


Just ja...


Kom ju på att jag skulle berätta lite om vad jag gjort i veckan..
De är egentligen inte så mycket, jag har ju som sagt pluggat större delen av tiden!

I torsdags efter att jag hade pluggat några timmar så kom en tv-reparatör hit, några av mina kanaler har försvunnit.. Efter hatt han hade kollat och mätt så fick jag en vacker bordsantenn som fixade fram mina kanaler tills det blir vår och de kan ge sej upp på taket för att fixa den riktigt antennen..

           
                   Nej, ytan som den står på är inte så sned! De var jag höll kameran snett :p
               (jag vet att de inte är en så rolig bild, men det är ju bättre än ett bildlöst inlägg!)

Efter det var jag på jobbet en sväng och var med när vi tackade av Johanna som har bestämt sej för att flytta.. Då blev det Massa tårta och jobb-prat! De är ju ändå över 6 månader sen jag jobbade sist och en hel del har ju hänt..
På kvällen så kom min bror och hans familj upp och bodde hos mej! :D Riktigt mysigt att ha brorsonen så nära och nu är de inte länge kvar tills de flyttar upp!

Fredagen började ju förstås med massa mys och bus! Sen när mamma och pappa kommit hit så blev det lunch på stan innan jag gick iväg på tentan.. När jag var färdig så åkte vi och tittade på lägenheten som de ska flytta in i, riktigt fin och bra läge!

Nu har dom åkt hem till Sthm igen och det är alldels tyst i lägenheten..

Eftersom jag inte har frågat om jag får visa bilder på honom så kan jag tyvärr inte lägga upp någon bild (har bara en åxå, när han nyss har ätit och gör en konstig min)..


Kram på er


Lördag!


Jag förstår inte varför en tenta alltid ska föra en förkylning med sej! Jag vet ju att de är stressen och att man inte slappnar av, men denna gång tycker jag ju att jag har varit extra duktig på de och borde därför få slippa detta! En helg då man är LEDIG! För nu är jag verkligen det eftersom kursen tog slut igår och nästa börjar först på måndag...

Solen skiner och de ser så häligt ut, men så kollar man på termometern som visar -20C och då är man inte alls lika sugen på att gå ut i solen längre!

Så idag kommer jag nog bar vara hemma och ta det lugnt.. Finns ju lite saker som jag skulle vilja fixa med så detta är ju en perfekt dag för det!

           
                                 Ett litet smycke som jag fick i alla hjärtans dags present!

Kram på er


Inte alltid som man tänkt sej...


God morgon!
Jag vaknade för snart två timmar sen men har inte äns ätit frukost än..  Som rubriken säger så har denna dag inte alls blivit som jag tänkt mej! Tack vare huvudvärk och känningar av en förkylning så bestämde jag mej för att ligga kvar lite längre i sängen.. Men bara på grund av de så kan jag inte riktigt vakna!

Nu är jag iaf uppe och ska äta lite frukost.. 

           

Tyvärr så tog filen slut igår och på OKQ8 så var kylarna nästan tomma, så de fick bli drickyoghurt...

Sen ska jag även ta mej en kopp te med lite honung och sen sätta mej med skolböckerna! Förhoppningsvis så hinner jag plugga massor innan jag tar itu med resten av dagens händelser!


Kram på er


Tenta-dimman


Jag vet att de är lite tyst här just nu! Men det är för att jag just nu bara typ äter, sover och pluggar!

Just nu sitter jag på skolan i ett grupprum och här kommer jag sitta resten av dagen och även delvis i morgon! För på fredag är det nämligen dags för tenta igen och tack vara huvudvärken föra veckan(och lite lathet de senaste veckorna) så ligger jag en del efter..  Så just nu försöker jag plugga så mycket jag bara kan och därför har jag ändå inte så mycket roligt att dela med mej av!

Sen försöker jag även klämma in allt annat som måste göras och andra saker som skulle infalla precis nu när jag har som minst med tid! :p Så det är även lite pga tidbrist som jag inte skriver så mycket här...

Men om jag inte hinner skriva något mer så hörs vi i helge och då kan jag ju berätta lite med om vad som kommer hända ( ja, eller då har de ju antagligen redan hänt ;P )


Lite sånt här skulle inte sitta helt fel nu!


Nu ska jag återgå till mina förberedande frågor!

Kram på er






♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥



Hoppas ni alla har en riktigt underbar alla ♥-dag!

För det har jag! :D



Kram på er



Söndag


Märker att jag har börjat ta helg ledigt från bloggen! Har ju så mycket annat som jag vill hinna med då, så jag sitter ju så lite vid datorn...

Men nu är jag här och tänker berätta lite om helgen..
Fredagskvällen blev riktigt rolig hemma hos Jennifer och jag klarade mej nästa hela kvällen utan huvudvärk, men när de andra gick ut så gick jag hem..

I går var det ännu en dag med riktigt vackert väder, det tog emot att sätta sej och plugga! Så när jag fick veta att Sara och de andra skulle ner till Badhusparken så kunde jag inte stanna inne! Utan jag packade en väska och gick ner till dem... Efter några härliga timmar i solen gick vi hem till dom och umgicks.. När killarna gick ut och åt middag så kollade vi på kollade på film! En riktigt härlig lördag som passade mej utmärkt efter veckan som jag har haft!

                
Vacker vy över storsjön          Sara och jag             Grabbarna och Sara     Sara igen med söta Leia

(jag ser ju inte riktigt klok ut på bilden, men jag kan inte öppna ögonen när solen skiner så starkt)



Idag har allt gått så fort! hela dagen har försvunnit och jag har inte alls hunnit med de jag ville göra!
Jag har hunnit med lita plugga lite, handla och nu sitter jag här och dagen är slut!

Men i morgon börjar mitt tenta-plugg på alvar! De måste de göra för jag har mycket som ska hinnas med och bara 4 dagar att göra de på! Och då är det även en föreläsning/övning som tar upp dyrbar tid! Men det kommer nog gå bra, de SKA gå bra!

Nu ska jag fortsätta min söndagskväll här i soffan framför tv:n..
(oj, nu blev det ett långt inlägg igen, sorry :p )

Kram på er



Fredag!


Äntligen fredag! Solen skiner och behaglig temperatur, en riktigt bra början på helgen!

           

Dagen tänkte jag spendera med skolböckerna och sen ikväll blir det födelsedagsfest hos Jennifer..
Tyvärr så blir inte heller denna dag som jag hade tänkt mej.. Utan här sitter jag och halva dagen har gått utan att jag har fått så mycket gjort tack vare denna förbannade huvudvärk!
Men nu har jag iaf varit på stan och köpt nya huvudverkstabletter som förhoppningsvis funkar bättre.. Och eftersom jag inte kan plugga när jag har ont i huvudet (och yr som jag blir när jag haft ont ett tag), så blir jag ju bara stressad eftersom jag har massor av saker jag måste hinna göra innan tentan som är nästa vecka och den stressen gör ju allt så mycket värre!

Men jag SKA till Jennifer ikväll, för om jag inte kan njuta av den fina dagen så ska jag iaf (försöka) njuta av kvällen! Fast de blir en nykter kväll (äter ju som sagt verktabletter), men de ska inte hindra mej från att ha roligt! Och ja, jag vet att man inte behöver alkohol för att ha roligt, men jag tycker att de kan vara tråkigt att vara nykter när ingen annan är det...


Tvättmaskinen och torktumlaren funkar som den ska nu! Den lukar ju inte jätte gott... De är svårt att förklara hur det luktar, men jag hoppas att det är bara för att den är ny och att lukten försvinner när jag har använt den ett tag... (intresseklubben anktecknar ;p)


Nu ska jag lägga mej och vila igen...

Kram på er
 


Torsdag


Idag hade vi sista föreläsningen innan tentan och de känns sådär.. Skulle behöva några lektioner till och typ en genomgång av ALLT en gång till för att förstå allt..  Men jag har en vecka på mej innan tentan så förhoppningsvis så hinner jag plugga in allt innan dess..

Men förutom föreläsning så har jag spenderat dagen i soffan... Med ont i huvudet... Igen...
Är less på detta nu och skulle vilja slippa huvudvärken några dagar, iaf till och med nästa lördag så att jag hinner plugga och göra tentan..
Vet ju inte varför jag har ont heller! Äter mycket och varierat, dricker mycket, går promenader på kvällarna (så jag går syre).. Visst jag sover ju inte så bra, men jag går ligger ju i sängen runt 9 timmar per natt så vila gör jag iaf.. Huvudverkstabletter funkar inte heller helt, lite lindrar det, men huvudvärken finns kvar och så fort jag anstränger mej de minsta lilla så kommer den tillbaka...
Men jag gissar att de inte är så roligt för er att lyssna på min gnäll så jag ska försöka sluta nu ;p

Dagens middag:

          
                       Bulgur, hamburgare(bara köttet som ni ser) och hamburgedressing till...

Ja, eftersom jag inte alls hade någon matlust förräns jag helt plötsligt var jätte hungrig så valde jag de som gick snabbast att laga! Kanske inte så roligt, men de funkar...

Kram på er



Färgglada studier!


När det svarta bläcket tar slut i skrivaren så får man använda färg istället...
Ja, eller kanske köpa nya patroner.. Men nu är jag ju student och de har jag inte råd med denna månad :p

Men detta resulterar i lite mer färgglada studier!

           

De gör ju de hela lite roligare, iaf så länge det är material som jag själv ska använda och inte något som jag ska lämna in till lärarna! Fast vem vet, de kanske skulle uppskatta lite färg de med :p

Kram på er


Tummen upp..


Här kommer något som jag gillar och rekommenderar :D

Nämligen kolsyrat vatten, ja även denna gång! :p
För nu har jag nämligen provat en annan smak av samma märke och detta var riktigt gott, Premier päron!

 
Så de var alltså inte vattnet som jag inte gillade utan bara den förra smaken.. :D

Kram på er



Tisdag


Det känns som att denna vecka kommer gå väldigt fort! Jag vet att de bara är tisdag än så länge, men för mej skulle de ju nästa kunna vara fredag förra veckan eller åtminstone måndag morgon :p

Idag har jag inte gjort mycket mer än att plugga! Huvudvärken som kom igår höll tyvärr i sej över natten! När klockan ringde i morse så var det bara att ta två treo och lägga mej i någon timme till..
Men det hjälpte iaf och resten av dagen har gått smärtfritt :)

Dagens middag:

           
                                                                 Pannkaka!

Tog en liten paus från mina nyttiga middagar!

Kram på er



Måndag


Ja, premier tvätten gick bra! Men torktumlingen gick det inte liiika bra med.. Jag vet inte varför men den ville inte riktigt sluta tumla och när jag väl stängde av den manuellt så var hela maskinen väldigt het! Så jag öppnade luckan och då kom det massa varm ånga... Hoppas jag inte har förstört den redan, men de kanske bara var för mycket tvätt i eller så något annat fel som är lätt att fixa(*hoppas hoppas hoppas*)...

Dagen har inte riktigt gått som planerat.. Jag har varit riktigt trött och då går ju allt lite sämre! Och nu när jag MÅSTE plugga så har jag fått riktigt ont i huvudet, ett perfekt slut på denna dag (ja, jag gnäller lite idag)...

Dagens middag:

          
                    Sallad med pasta, mozzarella, krutonger, massa grönsaker och lite dipp, 
                                          
som blivit kvar sen helgen, som design..

Ojdå, kollar bakåt lite i bloggen och ser att de blivit en lite mycket sallader(och annan nyttig mat), men tro mej så ser det bara ut till middag! Och bara på veckorna! I helgen levde jag tex på hamburgare ;p Men jag börjar faktiskt komma in i en riktig salladsperiod igen, speciellt när man kan lyxa till det med avokado!

Kram på er




Helgen!


Oj, detta har varit en lugn helg!
Började med möte på jobbet, känns konstigt att vara där nu när man inte jobbar längre..
Efter det fortsatte jag, Johanna och Tara dagen med en fika på Törners, efter ett tag kom även Henrik och gjorde oss sällskap.. Vi tog en sväng på stan och på väg hem hittade jag ett par skor som fick följa med! 

           
                                                                    Nytt!

Kanske inte riktigt min stil, men jag behövde verkligen ett par normala svarta skor, som inte är hala(!), som jag kan ha till vardags! Sen på kvällen kom Kickan med bussen och då blev det godis och tjejsnack resten av kvällen!

Igår var hon iväg på en grej med hennes familj och jag stannade hemma med skolböckerna (ja, visst är jag duktig!).. På kvällen blev det middag på stan innan vi köpte med oss massa snask på vägen hem och hade en mysig schlagerkväll :D 

Tidigt i morse åkte Kickan och jag klev bara upp och sa hej då innan jag somnade om och sov bort halva dagen! Inte direkt vad jag hade planerat, men så blir det ibland! Andra halvan av dagen så har jag pluggat, fått tillbaka bilen (fick agera lånebil igår när en annan bil vägrade samarbeta) och även fått min tvättmaskin/torktumlare inkopplad! Och den funkar! 

 



       ..medans jag läser instruktionsboken :D
    


                 Maskinen premiärtvättar....

I morgon startar en ny vecka och de ska bli skönt att komma igång känner jag, visst som vanligt så hade jag behövt en helg till för att hinna med allt de jag borde ha gjort.. Men de känns ändå riktigt bra! Jag är (typ) ikapp med pluggandet.. Lägenheten ser inte, för ovanlighetens skull, ut som ett bombnedslag.. Jag är utvilad och redo för en vecka full med saker att göra...

Oj, vilket långt inlägg det blev idag.. Hoppas att de inte var allt för segt att läsa!

Kram på er



Mys torsdag!



Ikväll ska jag inviga mitt surroundsystem! Ska bli spännande...
Inte helt fel med en filkväll på en torsdag, med lite godis och trevlig sällskap :D

I helgen får jag sällskap här hemma igen! Det är roligt med någon som kommer hit! Speciellt en helg som denna när de flesta vännerna inte är kvar i stan... Lätt att det blir lite ensamt annars! Men vi ska (tydligen) kolla på schlager.. Förhoppningsvis så kan jag locka med någon film istället, eller så får jag genomlida det en kväll ;p

Dagens middag:

         
                  Sallad med pasta, räkor, mozzarella, krutonger och grönsaker (så klart)..

Kram på er


Kvällsfika!


         
                                                                 Gott! :D




Kram på er


Röris



Idag har äntligen rörmockaren varit här, så nu är min tvättmaskin på snart klar för att användas! :D

           

Men tyvärr så upptäckte han ett annat fel, nämligen att min dusch är trasig! Tydligen har jag en "helt värdelös" blandare... Fast jag viste att något var fel eftersom jag måste ha på de varmaste bara för att överhuvudtaget kunna stå i duschen utan att hacka tänder... Förhoppningsvis så går det fort att fixa!

Mycket praktiskt som fixa nu i min lägenhet känns det som, dag rören, sen duschen och sen ska även en elektriker komma hit.. På tal om det så börjar jag ge upp jakten på lampan för denna gång.. Hittar ingen som passar mitt kök!

Kram på er


Onsdag


Idag går pluggandet segt! Har suttit i flera timmer och kommer ändå ingenstans känns det som! Ligger redan efter, men jag känner mej inte jätte stressad.. Borde läsa alla kapitel som vi haft, men de känns så onödigt när läraren redan gått igenom alla! Problemet är nog att jag missar massa ifall jag inte läser.. Men vissa dagar går det bara inte..  Så i helgen SKA jag plugga (känns som att jag skrivit de många gånger förut), jag ligger 5 kapitel efter, sen har jag även en del extramaterial och gamla tentor att jobba igenom! Men nog om det!

Dagens middag:

           
                                                    Pappas kött med grönsaker till...

Ser kanske lite tråkigt ut, men jag hade potatis eller något att göra sås av hemma så det fick duga! Hade andra middagsplaner, men dom blev tyvärr inte av idag... Så därför blev det lite som det blev med middagen...

Kram på er


En tråkig tisdag


Det har varit ett så tråkigt väder idag! 3+ och regn! Sprang ner på stan och klippte luggen och när jag kom till frisören var mina fötter helt dyngsura, blä!
Men nu har det gått ner till iaf 0C, så när det var dags för kvällspromenad så hade det blivit lite bättre. Men de var riktigt halt istället! Kan de bara vara vinter när de är vinter :p

Dagens middag, lite större portion än vanligt och ändå blev jag inte mätt:

          
                                         Fisk, bulgur, lite grönsaker och aioli till..

Så nu blir det nog lite kvällsfika!


Kram på er