Nu är det över..


Nu är stråket och yran över.. De är både samtidigt tråkigt och skönt.. De är ju självklart en rolig tid annars skulle man ju inte vara där, men samtidigt räcker en vecka! Efter 10 dagar med att festa var och varannan dag, när man ändå ska upp tidigt och jobba dagen efter, känns i kroppen! Nu är de en månad kvar av sommaren och sen börjar skolan igen!
I år gick jag bara en dag på yran(istället för tre som jag brukar), de var riktigt trevligt och för en gångs skull så tror jag att jag såg alla uppträdanden som jag ville se :p De brukar bli så att man missar, helt glömmer bort eller bestämmer sej i sista stund att hopp över de flesta... Men om man ska orka med en vecka på krogstråket och sen yran så bör man vara ledig på veckan, så man har en chans att vila upp sej emellanåt för jag var riktigt trött i fredags när jag skulle göra mej klar för kvällen! Resten av helgen har jag spenderat tiden i soffan och bara slappat...

Och de tänkte jag åxå fortsätta med nu :p

Kram på er


Svårt att förstå..


Även fast jag vet att detta händer runt om i världen så blir det ändå så mycket verkligare när det händer så nära.. De är så svårt att förstå hur någon kan göra något som detta! Hur F*N kan man göra något så hemskt?! Bombdådet inne i Oslo var hemskt nog, men de han gör sen... Hur kan man åka ut på en ö, med massa ungdomar som inte har någonstans att fly, och bara skjuta?! Vidriga människa, hoppas han får det han förtjänar!!! Och hoppas att det inte finns fler som honom där ute!

Mina tankar går till våra grannar i Norge!


                flagg_norge_136366891_148287282


Kram på er



Framtiden..


Har funderat lite på framtiden under dessa dagar...
De känns som att de måste ske en del förändringar i mitt liv, hur stora förändringarna kommer bli är svårt att säga.. Men jag ska iaf börja med att försöka förändra tre saker med mej själv:

Bli mer organiserad: Jag ska använda min tid mer effektivt, organisera min tid och mitt liv! Jag ska börja använda min kalender, skriva in allt som jag vill/ska/bör göra och sen göra det.. Inte skjuta upp saker! Låter kanske inte så roligt, men just nu känns det som att det behövs just nu och det handlar ju inte om all min tid utan bara delar av den...
                     

Bli mer utseendefixerad: Jag ska börja bry mej mer hur jag ser ut! Jag ska lägga ner mer tid och pengar på mitt utseende! Jag ska avsätta tid varje vecka, eller åtminstone varannan, då jag ska pyssla om mej själv...

  

Bli mer självisk: "- Om inte du tänker på dej själv.. Vem ska då göra det?!" Jag vet inte hur jag ska förklara detta på ett bra sätt.. Självklart menar jag inte att jag bara kommer tänka på mej själv! Men sätta mej själv först mer än vad jag gjort tidigare. Känna att jag göra planer efter vad Jag vill och känner för, inte hela tiden tänka så mycket på hur jag ska passa in alla andra i mitt liv i mina planer..

Vet inte om så många kommer märka av mina förändringar, men de är ju inte det som är tanken heller.. Utan detta är förändringar jag vill göra för mej själv.. Men de kan ju vara bra att veta ifall någon ändå skulle märka av det, då vet ni ju varför ;)


I övrigt så funderar jag faktiskt på att stänga ner bloggen.. Skriver ju så sällan här ändå och de kan ju inte vara roligt för er stackare som fortfarande klickar er in här och möts av samma gamla inlägg flera dagar i rad! Och även om jag gång på gång försöker bättra mej så göra jag det ju sällan... Aja, får se hur jag gör....

Kram på er 



Semsester...


Just nu har jag en liten minisemester! Jag kände att både kropp och psyke behövde några dagars återhämtning innan stråket, yran och allt annat roligt börjar :D
Så dessa dagar har spenderat hemma i H och inte gjort mycket alls, precis som planerat.. Jag har läst lite böcker, gått på promenader och njutit av solen vid koppelhällan (polområdet). Underbara dagar!
Och än är de inte slut!!

        
         Eftersom jag inte kom ihåg min egen kamera så lånar jag en bild från min svägerkska!
                                                     


Kram på er


Kusinträff


I helgen var det den årliga kusinträffen och som alltid så var det en riktigt trevlig kväll..
Lite lugnare än vanligt och nästa år får vi komma ihåg kaffet ;) Inte blev det något midnattsdopp heller..

Men vi kanske tar två nästa år, beroende lite på vart det är någonstans då..
De tidigare åren har det varit jag som dragit ihop de hela med hjälp från mina syskon och deras respektive, men i år hade vi lämnat över facklan till en annan syskonskara och de valde ju att använda våran stuga (som vi brukar).. Men beroende lite på vilka som tar hand om det nästa år så får vi ju se vart vi hamnar..
Så länge så många som möjligt kan komma så har vi ju ändå roligt och då spelar ju inte platsen någon roll ;)

      
   Bjuder på en bild på de kusiner som kunde komma(de andra bilderna vågar jag inte visa här)


Helgen innan det var de ju Crusing, som antagligen är den roligaste helgen i H på hela året! Och i år var inget direkt undantag! De började inte så bra, men övergick snabbt i skratt och kvällen blev mycket bättre! Men jag har tyvärr inga bilder från den kvällen, fast de kanske är tur :p

Mellan helgerna är jag inne i stan och jobbar på dagarna och njuter av sommaren så mycket jag kan på kvällarna!

        


Så nu vet ni lite om vad jag gjort de senaste veckorna :D

Kram på er


Malta

 
Så nu efter två veckor så kan jag ju berätta lite om resan åxå, inte bara de jag har köpt ;p

Resan var helt underbar! Jag vill tillbaka till värmen, maten, promenaderna, kvällarna inne i St Julians, polerna, stränderna och ja.. ALLT! Tyvärr går det ju inte nu när jag måsta jobba.. Men förhoppningsvis så dröjer det inte lika länge innan jag återvänder! 

                 
                             Jag på en av de roligaste kvällarna på väldigt länge!


Jag förstår hur vissa kan undra varför jag(vi) hela tiden vill återvända till samma ställe, men Malta är underbart! Det är en plats där jag verkligen kan slappna av, som jag speciellt märkte nu denna gång, och bara vara.. Jag har ju annars lite svårt för de då man hela tiden vill uppleva och se allt som finns att se dit man åkt.. På Malta har vi ju sett de mesta och känner oss så trygga att vi inte alls behöver vara planera alla våra dagar tillsammans, vill man inte göra samma saker någon dag så gör man inte de! Och vill man hitta på saker så finns det ändå en hel del att göra på Malta :D
Missuppfatta mej inte nu, jag älskar att resa till nya platser, se nya saker och umgås med mina vänner dygnet runt! Men ibland vill man bara ta de lugnt och njuta av allt och speciellt efter de senaste året var detta just en sån resa som jag behövde! 

Men vad gjorde vi då? Ja, vi shoppade ju som sagt väldigt mycket ;)
De dagar då vi inte shoppade njöt vi antingen på stranden eller åkte och la oss vid polen. Eftersom vi hyrde en lägenhet och inte bodde på hotell så hade vi ingen "egen" pol. Men Saras släktingar fixade så vi fick inpassering på ett stort polområde, så där var vi och slappade några dagar..

                
              Jag och Vickan en mysig utekväll med sushi och en hel del goda drinkar ;)

Sen på kvällarna så lagade vi antingen mat hemma eller åt ute och de mesta var faktiskt riktigt gott! Och om ni någon gång åker till Malta, missa inte att smaka glassen eller någon av alla underbara bakverk som finns där!!

                
                                              Jag och Sara äter lite glass :)

                
  Denna bild är tagen samma dag som vi åkte, på en morgonpromenad på Hilton området..

Bjuder inte på så många bilder eftersom de är lite privat och inte bara mina..

Kram på er



Skor


När vi var på Malta hittade jag två par skor som jag ville ha! Men som jag bestämde mej för att köpa när jag kom hem (var lite orolig över väskans vikt).. Och så blev det :D

Dessa två snyggingar par kommer att få turas om med att pryda mina fötter resten av sommaren!


Ett par helvita och ett par oxblodsröda/vinröda(vad man nu vill kalla dem) converse!

Nu har ni sett större delen av min nya garderob.. jag har kvar några saker som jag köpte innan vi åkte, men jag kanske visar er dem någon gång :)

Kram på er



De övriga..


Är kommer ett litet inlägg med väldigt dåliga bilder! Ledsen för det, men eftersom min kamera inte var på min sida idag så använde jag mobilen istället..

Först kommer en bild på lite av de övriga sakerna som jag köpte.. Inget speciellt, men jag är glad över det ändå :D

       

Sen kommer det som jag köpte på flygplatsen, både på vägen dit och hem...
 
       

De blev en del flaskor... parfymer som ni kan se ;) Hela 3 stycken fatiskt! Sen var de ju även allt de där andra som är ganska roligt att ha nu i sommar!

Kram på er



Smycken


Något som jag redan innan hade bestämt att jag ville köpa när vi var på Malta var smycken!
Få lyxa till det med saker som inte finns att köpa här hemma, de behöver inte alls vara massa dyra saker! Utan mer lyxen att man får vara ensammen om att ha dem :D
Och smycket hittade jag! Massa snygga saker som jag kommer använda tills de ramlar isär!




Mycket bilder, men de är mer för att man ska se ordentligt hur allt ser ut :D


Kram på er