Ojoj

Nu är de nästan en vecka sen jag skrev.. lite ovanligt att de är så långt emellan..

Har hänt lite.. eller jag har iaf haft mycket att göra nu i veckan som gått..

Vi var på IKEA och handlade, så att fixa med de har tagit några dagar,..
Vi handlade hyllor till garderoben, spegel och hyllor till badrummet, gardiner, mattor och massa småsaker..

I onsdags fyllde Tommys yngsta bröder år så då åt vi smörgåstårta och massa annat gott..

I torsdags jobbade jag..

Å i går hjälpte vi Sara, Patrik och Vickan att packa en buss med alla deras saker för igår flyttade de hem...
På eftermiddagen kom Tommys mormor med en vän och gjorde sej i ordning för en utekväll, de hade varit och shoppat lite på stan och behövde blaska av sej lite..
Igår kväll var vi en snabbis till Roy, Roger och Jerry som hade en liten fest eftersom killarna fyllt 19.. Jerry blandade en god drink till mej, blev överraskad över att den smakade så bra :p

Idag då.. ja, inte gjort så mycket.. försökt leka lite med bilden i PS, men de var så länge sen nu så jag har nästan glömt allt.. Sen har jag kollat lite på tv, försöker slappna av eftersom jag varit uppe i varv hela veckan.. men de går sådär..


Fortfarande saker som inte känns bra..
Har ju jobb och så men de är ändå bara ett extrajobb och jag kommer nog inte få in de pengar jag behöver, skulle vilja ha mer..
Sen så känner jag ju fortfarande att jag vill plugga, hitta något som jag vill bli och sen sträva efter de.. Men just nu vet jag inte, vet inget alls känns de som..
Vill få igång mitt liv på riktigt, inte att de ska kännas som jag går och väntar på något..

Sen har min dator fått något fel, den vill inte starta.. eller jag tror den startar men skärmen har para bild precis i början sen är den svart :(

Men nu ska jag.. göra något..

kram på er


En vanlig söndag..

Har fixat lite här hemma..
Jag har städat och så.. kollat en hel del på tv.. medans Tommy har jobbar, bakis och allt  :p

Hoppas på att få åka till IKEA imorgon eller på tisdag..
Behöver värmeljus och gardiner..
Hittills har jag inte fått köpa så mycket till lägenheten men nu när jag har ett jobb ska jag unna mej själv att handla lite, sen så fick jag ju ett presentkort av min kära mamma i julklapp så jag kan handla utan att de kostar något :D

Ska försöka träna in lite PLU-koder i veckan åxå, eftersom jag inte jobbar något vill jag inte glömma de få jag redan lärt mej och försöka lära in några nya..

Men nu ska jag fortsätt kolla på film och fika lite..

Kram på er


Lång natt, kort dag

 Natten var lång för mej eftersom jag inte kunde somna.. Jag gick och la mej med Tommy vid ett men jag var alldeles för pigg och kunde få någon ro i kroppen. Efter ett tag sa Tommy till mej att jag skulle ligga still och då gv jag upp.. han skulle upp och jobba och sen på fest nu ikväll, han behövde sova.. Så jag gick och satte mej vid datorn, satt uppe till kl var lite över fyra.. Sen kunde jag somna..

Klev upp vid nio i morse, så de blev inte allt för många timmars sömn..  Tommy åkte till jobbet vid tolv och jag gick ner på stan vid ett..
Sprang runt och viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen och vips så hade de gått några timmar.. Jag kom hem vid fyra och då städade jag lite.
Tommy kom hem en snabbis och duschade innan personalfesten som han är på nu.
Så jag har varit ensammen hela kvällen och bara tagit de lugnt..

Har just märkt att flera av mina sladdar och andra dataprylar är borta, skulle vara helt ok att iaf ha sladden som ska gå mellan kameran och datorn..
Men jag får gå ner i källaren i morgon och leta.. Måste ju vara där.

Men nu börjar jag känna hur nattens sömnbrist kommer ifatt mej, ska nog gå och sova snart tror jag..

Kram på er 


Fjärde och sista dagen..

Ja, sista dagen på min introduktion, jobbar inget nästa vecka men veckan efter de..
Idag var jag där mellan 14-17 bara tre timmar men jag satt hela tiden och större delen av tiden satt jag själv, eller nästan, behövde jag hjälp kunde frågade jag kassörerna bakom eller framför mej.. Men så kommer du ju vara ett tag iaf tills man lärs sej lite mer utantill, har ju inte uppstått något konstigt än, som checkar, presentkort, återköp eller liknande..
Så sånt vet jag ju inte hur jag ska ta hand om, men jag tar de när de kommer..

Innan jobbet så var jag på en arbetsintervju, söker ju fortfarande jobb eftersom kassör jobbet bara är extrajobb och jag vill ha heltid.. Intervjun handlade om ett administrationsjobb..
18 sökande och 1 plats.. så jag får se hur de går, skulle vara kul att få de..

Sen nu på kvällen så har björn varit här, kollat på en rolig film... om racerförare, NASCAR.. Tommy och björn satt och skrattade nästan hela filmen.. den var kul, men inte sååå kul...

Kram på er..


Tredje dagen..

Idag har vi jobbat en timme längre.. 
Men jag har suttit i kassan jätte mycket idag, de är bara när de är riktigt långa köer som rätta kassören tar över.. Kassören som vi står och kollar på hos och som kollar att vi gör rätt när vi sitter..
Med vi menar jag mej och en kille till som började samtidigt som mej..
Men sen på slutet av dagen så stod de en kassör mellan mej och honom, så vi satt nästan själv, fick bara hjälp när man frågade om de..
Känns som att de går bra, men de visar sej ju ifall de kommer massa kunder som säger att man gjort fel..
Men de är ju inget jag känner av nu iaf, så just nu går allt jätte bra :P
De ända jag måste lära mej är PLU- koderna, de koder som man slår in för att vågen ska väga rätt.. En kod för bananer, en för kravbananer o.s.v.
Så man inte måste hålla koll på kilopriser utan ändras något så ändras de i datorn med men PLU- koderna är desamma...

Annars är de inte så mycket..
Har ont i huvudet igen.. har redan ätit två omgångar med Alvedon brus idag.. inte bra..
Men jag hoppas de går över snart..
 Varför jag har ont i huvudet vet jag inte riktigt.. De beror nog på många olika saker..
Men de fixar sej..


Kram på er


Andra dagen..

Andra introduktions dagen.. de har gått väldigt bra, alla som jobbar där(som jag träffat) är jätte snälla..
Så när jag just ställt mej bakom en av cheferna(stod bakom kassörer och kollade på när de jobbade) så springer en tjej förbi och jag tycker jag känner igen henne.. Sen gick hon tillbaka och jag tycker jag känner igen henne ännu mer.. De var Kim, en tjej jag jobbade med i somras, hon var där på praktik.. Hon slutade någon dag efter att jag sa upp mej, så han jag inte kunnat få jobb här nere på 6-7 månader(iaf inget som jag ville ha/klarade av)  och så min första riktiga dag på de nya jobbet så är hon där.. de var hennes första dag med.. Kul :D

Men enligt mitt arbetsgivarintyg ska jag inte jobba så mycket, men förhoppningsvis blir de mer.. att de behöver någon ofta så man får jobba upp timmarna..


Nu har jag ont i huvudet igen.. har haft de hela eftermiddagen.. Hoppas de inte är något som stannar kvar.. gillar inte huvudvärk..

Ska nog gå å sova bort den igen, snart..


kram på er 


Första dagen..

Första introduktions dagen.. Eller timmarna, var där i två timmar, vi gick igenom butiken, regler och lite i kassan..
Ska gå dit i morgon med och resten av veckan.. vet inte om de blir helgen med.. men de visar sej vel..
Fick kläder.. Gillar inte dambyxor! Vill ha herrbyxor.. jag ska be om de i morgon..

Annars idag har de inte vart så mycket.. har haft ont i huvudet större delen av dagen..
De är inte roligt, som tur är slapp jag de under tiden jag var på jobbet..
Men just nu har jag Jätte ont..

Så jag ska bara lite snabbt skriva att killarna var väldigt tysta igår och de sov inte över, förutom Tommy eftersom han bor här :p
Så att jag sov lite i natt är inte deras fel..

Men nu ska jag nog gå och sova bort min huvudvärk..

Kram på er


Måndag, igen..

Ja nu är de måndag igen.. men denna gång är de inte en vanlig måndag..

För kl 10 i morse ringde Jens på dörren efetesom killarna hade bestämt att de skulle sitta och spela wow tillsammans idag..
Så nu har sängen som stod i gästrummet hamnat mitt i vardagsrummet och madrassen står mot en vägg här inne och den sista madrassen ligger hopknölad under fönstret i vardagsrummet..  köksbordet sår här inne i gästrummet..
Efter några timmar kom även Björn med sin dator så nu är de allt som allt är de fyra datorer här inne..
Så killarna ska antagligen sitta uppe hela natten och spela.. får stänga in dem i gästrummet, eftersom jag tyvärr inte kan stänga dörren till vårat sovrum..
Synd är de åxå att jag vaknar av minsta lilla och kommer vakna så fort någon går runt i lägenheten..
Får se ifall killarna sover, finns ju en säng..
Men om jag har tur så går de inte och lägger sej förrän jag kliver upp i morgon så jag får en chans att sova iaf lite i natt.. För då vaknar jag inte av att Tommy kommer och lägger sej eller av de eventuella snarkandet som brukar komma från de andra två killarna..
Ännu en gång kan jag ju nämna att de är tråkigt att jag inte kan stänga dörren till vårat sovrum.. skulle ha varit bra..
För i morgon ska jag på introduktion på mitt nya jobb och jag skulle behöva vara pigg och glad så jag kan göra ett så bra intryck som möjligt..
Men de fixar sej nog.. de blir som de blir, kan ju inte göra så mycket åt de nu..

Alltid trevligt att ha sällskap här hemma, men tyvärr så fattar jag ju inte alls mycket av vad de pratar om eftersom allt är wow.. Jag kan lite men inte nog mycket för att hänge med.. och även om jag gör de så är de inte intressant för mej, de inkluderar inte mej  eftersom jag inte spelar..

På tal om något helt annat så..
Jag har så många idéer som snurrar i huvudet om vad jag vill göra, vad jag vill köpa, speciellt till lägenheten.. Eftersom min burget är begränsad till max 1000 kr så finns de inte så mycket man kan göra.. försöker bestämma vad jag vill ha helst, men de är svårt..
Som jag skrivit förut här så är de mycket jag vill ändra på här i lägenheten för att vara nöjd och känna att de är som jag vill ha de..
Men om jag har tur så kanske budgeten utökas i slutet av månaden och jag kan unna jag/vi kan unna oss lite mer saker som vi vill ha..
För i motsats vad många tror så vill även Tommy ha saker.. han kanske inte bryr sej om småsakerna som jag vill köpa.. Men han vill ju ändå ha de mesta som jag med vill köpa.. Inte för att jag köper något som han inte vill ha men..
aja ni fattar nog vad jag menar..
Men jag får se hur de blir.. jag har iaf sagt de att ifall jag får veta att jag får ganska mycket jobb, så ska jag unna mej de där 1000 kr som jag nämnde här uppe..
Köpa lite saker som jag velat haft länge men inte äns vågat tänka på..
Eller kanske mer orkat tänka på.. att planera massa och kolla på alla saker som man vill ha och sen inse att man inte kan köpa något av de är inte roligt på en fläck..

Så idag har inte varit en normal måndag..
Förutom impuls lanandet, så åkte mina föräldrar utomlands idag.. de är borta i två veckor tror jag..
Är ganska avundsjuk, men jag tycker även lite synd om våra stackars två vovvar som blev lämnade hemma helt själva.. tur att jag har så snäll bror och sambo(hans, inte min) som tar hand om dem..
Men de är nog skönt för mamma och pappa att de får ta en liten paus från illbattingen(Silva) och hennes ständiga hyss...

Kanske försöka gå och sova... Men pga min nervositet för i morgon och alla andra tankar som snurrar i mitt huvud så kommer de inte bli så väldigt lätt..
Men nu ska jag nog sluta gnälla...


Kram på er


S ö n d a g . . .

Sista söndagen utan jobb.. jag vet att jag skrivit att jag redan fått ett jobb.. men introduktionen börjar på tisdag och jag har inte skrivit på något än.. så tekniskt sett är jag nog fortfarande arbetslös..

Jag hoppas jag får jobba massor, att jag får bra lön..  Om jag kan så ska jag shoppa loss när jag får lön..
Hoppas jag kan de :D
Skulle kännas bra.. Köpa kläder, smink, SKOR och en ny handväska.. bara köpa sånt som jag inte fått köpa på över ett år, mer än ett år.. ett och ett halvt minst sen jag köpte två par skor, ett par byxor och jacka.. de var sist jag shoppade som man brukar.. och då var pengarna på lån och de var saker som jag VERKLIGEN behövde..

Bara gå runt och kunna köpa saker som jag vill ha, inte säkert att jag hittar något jag vill ha och då köper man ju inget.. men att bara kunna..
Å för att inte tala om allt som jag vill ha till lägenheten, kunna köpa de.. bara en kudde, en blomma eller kanske en liten tavla..
Fy fan va underbart med ett jobb..

Hoppas jag trivs.. Att jag lär känna några som jag kan umgås med, trevliga tjejer och/eller killar.. 

Hoppas att allt blir bra.. Men de ska de bli :D


Kram på er 


Jaha ja..

Hur kul var de med helg då??
De enda som skiljer denna helg från resten av veckan är att den är tråkigare! iaf såhär länge och då har inte resten av veckan heller varit så rolig..

Men jag kan inte komma på något att göra.. jag har städat, diskat, tvättat, kopplat in stereo, tv och tv-spel i sovrummet... lagat TRÅKIG mat(till bara mej)..
Sen då??

De ända jag belönat mej med för att jag fått jobb var att jag i morse gick ner på stan och köpte lite grejer, saker som jag velat köpa sen jag flyttande ner för snart ett år sen. allt gick på under 200kr!!
Men ändå kan jag inte använda de än, utan jag måste fixa lite mer saker först..

Men nu ska jag vel gå å sova eller något.. eftersom de inte finns något annat att göra.. Finns ju inte äns något roligt på tv!!

Kram på er


J O B B ! ! ! !

Jag har fått jobb.. eller iaf ett litet..
Jag ska jobba extra i en matbutik, sitta i kassa när de behöver.. vid behovskassör.. Men de är bättre än ingenting..
Får nog veta nästa vecka hur mycket de blir, för de kunde de inte säga nu.. Ska på introduktion på tisdag..
De har inte riktigt sjunkit in än.. de gör nog de sen, när man kommer igång. Å ännu mer när jag får min första lön..
Då kanske oron, stressen och huvudvärken släpper.. de har den inte gjort än.. men som sagt så tror jag inte riktigt att jag fattat att jag faktiskt har ett jobb, om ett litet så är de iaf ett jobb!!

Nu är de helg, Tommy ska jobba.. Tror jag ska gå ner på stan i morgon.. kanske shoppa något litet..

Kram på er


Varmt

Idag var de varmt..
Jag gick ner på stan på förmiddagen och de bara rann bara av mej när jag var nere på stan, uvva, inte kul.. så jag har gått med öppen jacka och öppet under armarna(har en dragkedja som jag kan öppna där) på vägen hem och ändå var jag lika schvett när jag kom hem..
Sen gick jag och Tommy och handlade lite då hade solen gått i moln och de var inte alls lika varmt, men jag hade bara en vindjacka på mej och klarade mej bra med de..
De blåser ganska bra, men man känner att de snart är riktig vår.. skulle inte förvåna mej om de börjar komma löv på träden inom någon vecka..
Så när Tommy har sin fest kan man nog vara ute och gå runt i sommarkläder.. om vi har tur..

Förutom turen på stan och till konditoriet så har jag inte gjort så mycket idag.. sovit länge, för min telefon dog under natten så inget larm.. men jag är inte hundra på att jag satte något heller.. var så trött(sov fortfarande) när Tommy var klar vid datorn och knuffade mej till vårt sovrum kl 03.33 i morse.. men jag bukar sätta alarm..

Jimmy(svåger) har varit här och ätit med oss idag, som tack för att vi fått låna bilen av dem så många gånger.. De är nog fler som ska ha tack.. men de kommer nog sen..

I morgon är de fredag, vi får se vad som händer då.. skulle vilja gå på bio i helgen men de blir de nog inget av eftersom Tommy jobbar..

Hoppas allt går som de ska i morgon..


Kram på er


Nu är de vår..

De har varit de i några dagar nu tror jag.. de är varmt och soligt och typ ingen snö.. vill man se snö får man leta!!

Idag har vi varit på en lång promenad.. var ute några timmar..
För er som vet hur Norrköping ser ut så gick vi från Ektorp till HC.. de blev en omväg på vägen dit och en lite snabbare väg tillbax..
Vi åt lunch där, på Lindals.. gott med macka, men kanske inte den bästa lunchen..
Sen kollade vi på kameleonter.. jätte roliga och konstiga, men söta...

Nu har jag just kollat klart på tv.. ett dubbelavsnitt, en premiär.. ni som kan, vet :p
Ni andra får luska reda på vad de var..

Nu ska jag nog... hmm.. lägga mej i min Underbart sköna säng (som tyvärr är vår gästsäng) och kolla på när Tommy spelar wow..
De är skönt.. jag somnar oftast inom 10-15 minuter efter att jag lagt mej :D
Å gör jag inte de så har jag iaf något att kolla på, många tycker de är tråkigt och jag skulle inte vilja spela själv.. men de är ok att kolla på..
Har alltid gillat att kolla på när andra spelar dataspel eller tv-spel.. De är avslappnande på något vis..

Aja..

Kram på er


Tisdag


Idag har Björn varit här.. vi kollade på fim, jätte rolig.. kommer inte ihåg vad den heter, typ djuren på andra sidan häcken.. eller nåt liknande..

Men förutom de har de inte hänt så mycket..
Söker jobb och väntar på intyg, de är sånt jag gör om dagarna..

Pratat lite med min kusin med, länge sen jag pratade med någon i släkten. Ja, utanför min familj dvs..
Men våran telefon är så dålig så de blev inte så länge..
Gillar inte den telefonen, den ligger på laddning i dagar i sträck och ändå håller batteriet typ 30 minuter.. sen så tappar den mottagningen bara men sitter 2 meter från sändaren..
Att bara ha ett telefonuttag i hela lägenheten är inte heller roligt..

Men när(/om) jag får ett jobb så fixar sej allt sånt, då kan vi köpa saker v behöver och saker vi inte behöver utan som vi bara vill ha iaf :p

Kram på er 


Nu är de roliga slut..

Ja, eller iaf för ett tag..

Idag åkte Veronica hem..  Hon sov här hos oss i natt, sov  imorse ända till att hon skulle bli hämtad nästan..
Men de är skönt att ha någon att prata med.. någon som man inte träffar hela tiden..

Så nu är de vardag igen och allt är tillbaka till de vanliga.. Sitta här, fixa handla..

Igår gick vi lite på stan, fika och så.. bara tog de lugnt..
Försökte kolla på film igår kväll, men de var så dålig så i reklamen gick vi därifrån och sen brydde vi oss inte i att gå tillbaka.. iaf inte jag..

Nu är jag trött och less..

Kram på er


6/3 Tisdag..

Idag har jag inte gjort mycket alls..
mindre än vanligt nästan..

Björn var här och åt lunch. Sen Bakade Tommy scones, jättegoda!

Somnade på gästsängen när jag låg och vilade lite.. var helt slut..¨
Vi var och handlade på Maxi nu på eftermiddagen och nu ska vi snart äta mat, spagetti och köttfärssås..


Sen vet jag inte.. kolla om tvätten har torkat och så..


Kram på er

( Detta inlägg skulle ha publicerats den 6/3 men de tog tills nu att bli publicerat, konstigt..)


Helg..

Nu är de helg..
Härligt med helg..
 
Borde ju inte spela så stor roll för mej som är arbetslös kanske ni tänker då..
Men de är skillnad, alla andra är ju ledig med och så är de ju heeelt andra program på tv:p
Nä, de är inte bara de.. Jag försöker skilja på vardag och helg..
På vardagarna så kliver jag upp 08.30 för att inte hamna i ett stadie där jag blir van att sova länge och därmed vänjer mej vid mer sömn.. Men på helgerna få har jag inget larm och får därför sova tills jag vaknar.. (vilket inte blir så länge eftersom jag vant mej att kliva upp tidigt så då vaknar jag automatiskt runt 9-10)
Sen så är det de självklara (iaf för mej) inget godis eller onyttig mat på vardagarna(försöker iaf).. Men på helgerna försöker jag göra de lite mer speciellt..
Å de viktigaste, på något vis lyckas jag att förtränga de faktum att jag:
 räknas som långtidsarbetslös och har svårt att hitta ett riktigt jobb,
 att eftersom jag är arbetslös inte har någon inkoms över huvudtaget och därför bara är en börda för Tommy som får betala nästan allt..
 att jag inte har en riktig utbildning och att jag inte heller har en aning om vad jag vill utbilda mej till (jag vet bara att jag vill),
 att jag saknar hobby och fritidintressen som jag kan syssla med när jag vill varva ner,
 och att jag just nu är i behov av.. Allt (lättast att skriva så, de är ganska mycket och skulle ta så lång tid att skriva..)
 Alltså, jag lyckas förtränga alla jobbiga tankar och varva ner lite, är de inte de helger är till för : )

Jag skrev inget inlägg igår, iaf inget som jag vill publicera..
Men jag hade roligt..
Veronica, med familj, har kommit ner över helgen för att fira en födelsedag..
Så igår kväll blev de fest.. liten fest iaf ,med människor som Veronica lärt känna här sen förut..
De var trevligt folk.. hoppas jag med var trevlig, blev nog lite för överförfriskad tror jag..

Så jag kom hem vid 2.30 inatt men satt uppe till kl var nästan 5 för att jag inte skulle behöva må allt för dåligt idag(och för att om jag la mej ner så snurrade allt).. Men jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om.. så grattis på mej, 3 timmars sömn..

Senare på dagen gick jag ner på stan och shoppade lite med Veronica och Annika.. Alltid kul att shoppa, även om de är till någon annan med någon annans pengar.. Vi hittade lite olika saker till dem bägge..
Men de blev inte allt för lång shoppingtur efter som de var tvungna att göra sej inordning för kalaset ikväll..

Kanske kan träffa Veronica i morgon.. vi får se hur de blir..

Har även fått en utmaning, men just nu väntar jag lite med den..
Sorry Linda, men jag känner ju inte alls många som har blogg så de kommer kanske ta ett tag innan jag får ihop så många.. om jag inte tar helt random personer som jag inte känner.. Ska tänka på de.. sen så måste jag ju även fundera på vad jag sak skriva för underliga egenskaper..



Kram på er


Torsdag..

Idag har gått lika fort som alla andra dagarna..

Vaknat, ätit, kollat på tv, ätit , suttit vid datorn, lagat man och ätit igen..
De blev fiskpinnar och potatis.. gott tycker jag

I morgon kommer Veronica med familj ner, de ska på kalas tror jag..
De är här helgen ut, får se hur mycket vi hinner ses.. hon har ju några andra som hon ska träffa med..
Kanske får följa med henne och träffa lite folk, skulle behöva de.. Vill inte sitta hemma hela helgen själv..
Får se hur de går..

Kram på er 


Onsdag

Idag klev jag upp lite tidigare än vanligt, vid 7. För jag skulle ner till ams och träffa min handläggare. Ingen speciell anledning direkt, bara ett sånt möta man göra ibland..
Efter de så kom Tommy ner på stan och vi gick runt och kollade lite, så fick vi reda på att Ninni(svärmor) var i stan med Roy(svåger) och Cissi. Så då åt vi lite ihop och sen gick vi och kollade lite till..
Var hemma vid 13 tror jag, så de var ingen lång dag på stan..

Efter de har jag som vanligt inte gjort så mycket, suttit lite vid datorn och kollat saker.. annars har jag ätit, kollat på tv och sovit bort lite huvudvärk..

Nu vet jag inte var de blir.. ska nog försöka läsa lite, får ser om de går eller om jag somnar igen..


Kram på er


Nu är de måndag igen...


Men de ända som skiljer vardagar från helgdagar är att man har dåligt samvete för att man inte gör något.. även om de inte finns något att göra.. Jag har dåligt samvete för att jag inte jobbar.. men de är ju inte direkt så jag har ett jobb och bara struntar i att gå dit.. Jag vill ha ett jobb..

Så idag har jag kollat på tv.. Björn har varit här och ätit lunch.. sen skjutsade han runt mej så jag fick lämna ut lite brev.. inget blev som jag tänkt mej men jag hoppas de går bra iaf..

Min bror Emil ringde idag, bara för att prata lite.. Trevligt när de ringer hemifån eftersom man inte träffas lika ofta..

Så har jag även pratat en snabbis med en av min morbröder.. de var länge sen jag pratade med honom. Jag ringde pappa för att fråga något som han kanske viste, då sa han att de var och hälsade på hon min morbror och eftersom jag är ganska säker på att han viste svaret på mina frågor så ville jag prata med honom istället.. Jag hade rätt, han viste och skrattade lite åt mej. Sen ringde mamma några timmar senare och undrade varför inte hon eller pappa dög att svara på frågorna, hon skrattade lite åt mej med och tyckte jag var lite fräck...

Sen har jag ätit tacos till middag för tredje dagen i rad.. inte lika gott längre och de kommer nog ta ett bra tag innan jag vill äta de igen..

Nu har jag legat och läst lite, en bok som jag halvt om halvt(nästan helt) blev påtvingad att läsa.. Men den är nog bra när man orkar läsa den..

Kram på er


Helgen

Nu är de inte långt kvar på denna helg..
Men de har varit en trevlig helg..

Fredags kväll tog vi de lugnt, åt McD.. sen på kvällen drack jag lite och de tog mer än jag trodde de skulle göra, men så är de närt man inte ätit nog mycket under dagen.

Igår åt vi taco middag mej Johan och Linda.. Den middagen har jag gott och väntat på länge!!  Jätte gott var de, som tacos alltid är! Synd bara att man alltid äter för mycket! ojojoj Såg ju ut som att jag var gravid med tvillingar!
Sen såg vi film och åt popcorn, massa popcorn.. och de gjorde ju inte magen mindre, men de var gott de med :D
När de åkt hem så la jag mej på sängen i gästrummet medans Tommy spela lite på datorn så vips så somnade jag!! vaknade när Tommy gick och borstade tänderna.. då var kl fyra på natten, så vi gick och la oss..

Nu ska vi snart gå på en liten promenad och sen får vi se vad vi gör, skönt att inte alltid har dagen planerad.. de har en tendens att bli stressigt då!

Ifall jag inte skriver lika ofta som jag brukar så är de för att min blogg har krånglat lite och jag kan inte logga in.. Men nu tror jag att de har fixat problemet och då ska jag nog börja skriva som vanligt.. Jag vet att de bara var två dagar då jag inte skrev men ifall de blir fler framöver så är de för att de för att jag får problem igen.

Kram på er


Snart över..

Nu är de nervösa dagarna snart över.. iaf för min del..
bara i morgon kvar, då ska jag på jobbintervju..
Jag hoppas de går bra.. de ska gå bra! Jag vill ha de jobbet! Men jag ska även söka ett annat jobb.. ett liknande jobb.. så de vill jag ha lika gärna, eftersom jag inte vet skillnaden på dem.. Men jag hoppas jag får de jobb där jag trivs bäst och får bra betalt.. för ett av dem ska jag ha!
Så imorgon att på dan kan jag lugna ner mej.. då ska jag bara njuta av helgen och hoppas att den blir rolig.. Allt är ju roligare än förra helgen, då jag inte gjorde mycket alls..
För i helgen ska jag äta å dricka gott och njuta av sällskapet som jag hoppas jag ska ha..

Nästa helg ser jag även fram emot.. om inget  ändras dem kommande veckan..

Nu ska jag kolla på grannbråk på tv..


Kram på er