Julhelgen

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul helg! Hittills har min varit riktigt bra! Julen firade vi hos svärfar med hela A's utökade familj samt faster och kusin.. Mycket mat, fika, klappar, bus, skratt och diskussionen (trevliga sånna) 



Idag har A jobbat och jag har spenderat dagen med Sara, Vickan och deras familjer.. Vi umgicks, åt mat, drack lite vin och spelade spel... Vi skippade dock julmaten och åt tacos istället :)

Nu blåser det storm utanför och jag ska försöka somna! Hoppas på att det går bra så att jag orkar upp (för mig) "tidigt" imorgon, för då ska nämligen jag och Sara åka till Sundsvall för lite mellandags shopping :) Och jag kan tänka mig att jag behöver mycket energi då! 


Snart jul!

Nu är det inte många dagar kvar till jul!
Just nu håller jag tummarna för att snön ska hinna komma! De lilla vi fått har ju regnat bort se senaste dagarna! Men om man ska tro de som spår väder så kommer vi tyvärr inte få en vit jul i år :(

Sen så håller jag tummarna för att julklapparna som jag beställt hinner komma!! Förväntade mig inte att det skulle ta så lång tid som det gjort! Vill börja slå in alla paket och lägga dom under vår gran! 
Funderar även på att baka och fixa lite innan jul, men vet inte om orken eller tiden räcker till i år..

Idag har vi haft en liten bakisdag här hemma, inte för att vi är speciellt bakis, men mer för att det är skönt att ha en riktigt slapp dag ibland! Men nu har vi slappat klart och ska sätta igång med sändning och fix, det behövs!!

Kram 


Ingen vanlig tisdag!

Idag är ingen vanlig tisdag! För idag är jag barnvakt till min småsjuka lilla brorsdotter! 

Just nu myser vi i soffan framför bamse med lite frukt.. 

Sen ska vi gå och handla lite lunch och kanske leka lite i lekparken som vi har i området, om vi orkar :)

Kram


Julklapps shopping!

Idag har jag klickat hem större delen av de julklappar som jag ska köpa i år! Så skönt! 

De övriga klapparna, förutom två, är köpta sedan innan.. Så nu är det bara de två sista kvar! 
Ena har jag flera förslag på, så jag ska bara välja vad av allt jag ska köpa.. Men den sista, en julklapp till familjens julklapps-spel, har jag ingen aning om vad jag ska köpa!! 

Att det ska vara så svårt! 
Det ska vara en present för endast 200kr och samtidigt inte vara något "skräp", utan något användbart.. Och svårast av allt, de ska vara något som passar alla (vuxna) i familjen! 
Men något kommer jag nog på tillslut, får ta en sväng på stan och se om jag kan hitta något passande..

Nu ska jag njuta av lite taco-rester till en sen lunch/tidig middag, framför tv:n med adventsljusen tända!


Kram




Efter regn kommer solsken...

... Eller det får vi ju hoppas iaf! 
 
Länge sendan jag skrev något här! Sedan sist har en hel del hänt, livet haft både sina uppgångar och nedgångar..
 
Jag har pluggat klart samt gått tillbaka till mitt gamla jobb, men fått flytta från min gamla avdelning till ekinomi-avdelningen. Jag har hittat kärleken, blivit sambos och vi har även förlovat oss. Vi har fått tillökning i familjen med både en brorsdotter och en brorsson! Även flera vänner runt mig som fått tillökning, så nu hat jag ofta turen att vara omringad av små vackra underverk! 
 
Hälsan har däremot gått nedåt de senaste åren, egentligen ända sedan innan jag slutade blogga! Med år av sömnproblem som förrvärrade min migrän, som slutligen ledde utmattning och sjukskrivning :( Men nu blir det förhoppningsvis bara blir bättre och bättre! Har väldigt sällan ont i huvudet nu och energinivån är så mycket högre nu än när jag blev sjukskriven! 
 
Nu har ni fått en liten kort uppdatering sv vad som hänt i mitt liv sedan sist! Så ska jag försöka ta mig tid att uppdatera här lite oftare igen! 
 
Kram