Nyår


Vi spelar spel, äter canapeer och väntar på tolvslaget..



Hoppas ni har lika trevligt som vi ;)


Kram på er


Nyårsoutfit


Gårdagens shoppingsväng gav resultat, utan att ta ge min ekonomi en allt för stor smäll ;)
Men eftersom jag som vanligt köpte svart och inte har någon bra ljus bakgrund att lägga dem emot, så är det svårt att ta en bra vild så att kläderna syns... så ni får se en suddig mobilbild av påsarna! Hahaha



Vem vet, jag kanske kan ta en bild senare när kläderna är på som jag kanske kan visa.... Men  eftersom jag inte gillar att vara med på bild (och framför allt inte visa upp de bilderna) så jag lovar inget! :P

Hoppas ni alla får en rolig kväll!

Kram på er


Lördag


Årets sista dag! Jag vet att jag skrivit de förut, men tiden går så otroligt fort!!! Känns ju inte som att de var ett år sen de var nyår sist ;)
Detta har varit ett bra år och jag hoppas att nästa år blir ännu bättre! Eller rättare sagt jag ska se till att nästa år blir ännu bättre, iaf de man kan styra över!

Jag har inget direkt nyårslöfte, utan mer mål som jag vill nå och saker jag ska försöka förändra.. Men de är inget jag vill jinxa med att skriva om här! ;)

Utan istället vill jag bara säga:

 

Kram på er


Klädbekymmer


Gaaah! Har halt glömt bort de eviga problemet! Vad ska jag ha på mej i morgon?! Hade jag vägt typ 5kg mindre så hade jag ju haft en hel garderob med bra val... typ.. eller ja iaf några bra val.. Men tack vare allt gott i jul och alla slappa dagar så har man ju kanske inte den kropp man önskar... ;) 



Jag kan fortfarande ha alla mina kläder, men de handlar ju mer om att man ska känna sej bekväm och trivas! Så jag kanske måste springa ner på stan och trängas med alla andra nyårs-outfits-panik-shoppare! Och spendera pengar som jag absolut inte har just nu!

Önska mej lycka till......

Kram på er


Fredag


Kampen mot förkylningen fortsätter med massor av te med honung och halstabletter! Men jag tror faktiskt att jag vinner! *peppar peppar* :)



Har ju verkligen ingen lust att börja året med en rejäl förkylning! Vill ju börja träna och leva mitt nya liv, för på måndag - då jävlar!! ;P Hahahahahaha (internt skämt) Nä, men de är ju aldrig roligt att vara sjuk och inte orka allt men vill, sen är det ju även dags för tentaplugg nästa vecka... Och då behöver man ju energi!

Men sen har man ju inte tid att vila hela dagarna denna tid på året, mycket som ska planeras, saker som ska köpas och en hel del annat som ska hinnas med...

Bara att börja :P

Kram på er


Torsdag


I natt på vägen hem gick vi förbi stadens stora julgran som i år är designad av Babbsan :)



Hahaha! Inte världens bästa bild, eftersom den är tagen med mobilen i slutet på en utekväll, men ni ser ju ungefär hur den ser ut :P

Idag mår jag faktiskt bra, förutom att jag min halsont har blivit mycket värre och de känns att mer är på väg för jag är helt slut i kroppen... Vill verkligen inte bli förkyld! Varför kan man inte bara få slippa de iaf ett år!

Men nu ska jag dricka en stor kopp te och sen  börja städa undan julen tror jag...

Kram på er


Utgång


Spontana utekvällar kan vara så roliga, så länge man är ute med rätt människor!


Grattis Anki! Hoppas du har riktigt kul ikväll! De har vi ;)


Kram på er


Onsdag


Idag kom sms om att brevet kommit till stan och att de bara var att hämta ut det :)

Så nu har jag äntligen mina saker och de var inte en dag för tidigt! Allt är slut här hemma och jag började undra om jag skulle springa ner på stan och fixa nytt även fast jag visste att de var på g...



Företaget heter Baresso och de har massa olika hår och skönhets grejer.. Jag fick sakerna  som jag beställde (efter lite väntan) och allt ser bra ut!

Sen har jag även varit ner på stan en sväng och vandrat runt med en vän, så mysigt att bara gå runt och titta lite. Och efter det kom Sara förbi på en kopp kaffe, skönt att få träffas och prata av sig lite...

Nu ska jag ta mej en efterlängtad dusch och sen laga lite mat!

Kram på er


Pakeet


När jag kom hem väntade ett paket på mej i brevlådan(eller i trappen innanför dörren dör min post hamnar :P) De var sakerna som jag beställde från style by tyra innan jul! Och sakerna var lika fina som jag hade hoppats på, dock var ringen lite större än jag trodde, men jag kan ha den på ett finger som tur är!


        Beställde även hem ett par fina lösögonfransar, har aldrig lyckats få på mej ett par sånna...
                 Men"practise makes perfect" och man lär sej ju aldrig om man inte provar....


Sen väntar jag bara på alla de andra sakerna som jag beställde från de andra stället, än har de varit problem med attännu fler saker har tagit slut.. Men nu har jag fått sms om att de brevet iaf äntligen är inlämnat på posten! Så nu ska det bara ta sej hela vägen upp hit...


Kram på er


Tisdag


Efter en lång jobbig bilresa så är jag äntligen hemma i stan igen... Eller ja, lång och lång.. men den kändes typ dubbelt så lång som den brukar!  De var nämligen snöstorm större delen av vägen och de var knappt så att jag såg bilen som låg framför! Vi fick köra mellan 60 och 70 km/timmen större delen av vägen!



Men när jag väl kom in till stan så var de inte så mycket bättre här, bara väldigt mycket mer bilar :P



Jag kommer iaf inte gå ut på stan något idag och trängas på mellandagsrean.. Inte för att jag har så mycket pengar att shoppa för heller, men kolla kan man ju alltid, men de får nog vänta tills i morgon :P
Istället ska jag försöka ta mej iväg och handla lite mat eftersom kylen och skåpen står helt tomma här hemma, fast även de väntar jag med ett litet tag och hoppas på att de blir lite bättre väder senare idag!

Kram på er



Måndag


Igår hade vi en riktigt slapp dag! Alla var lite extra trötta och sega efter all julmat.. Så de blev en lång promenad runt byn, riktigt bra promenadväder! Och så testade vi A's nya julklapp!


                                           "- Se upp i backen!" "- Håll i hatten!"

Idag blir det nog inte så mycket mer gjort heller, middag med hela familjen och så..

Kram på er


Dopparedan!


G O D  J U L !

Hoppas ni alla får en riktigt bra helg med massa god mat, trevligt sällskap
och massa fina julklappar ;)



(efter många försök lyckades jag få till en halv bra bild på mej själv som jag vågar bjuda på)

Kram på er




Dan före dopparedan!


Eftersom jag hade bestämt mej för att skippa godisbaket i år så blev det bara 10 sorter ;)


                                                             (Knäcken fattas på bilden)

Kände mitt på dagen att julen skulle bli lite småtråkig utan choklad, så jag sprang iväg och köpte lite ingredienser.. Men jag orkade inte göra så av de vanliga, lite mer invecklade godisarna, som typ mozartkulor och alla andra sorter som innebör massa pill (typ doppa i olika choklader eller ha i olika lager i formar).. Men lite gott blev det iaf!

I morgon är det jul och i år firar vi här hemma med hela familjen + en liten del av en av mina svägerskors familj.. Ska bli riktigt mysigt att vara så många igen och de var ju några år sen man hade en "momma" med på julafton (eller ja.. hon var ju med för två år sen, men förutom de :P )

Nu ska jag fortsätta att titta på uppesittarkväll!

Kram på er



Torsdag


Äntligen har jag tagit mej till H där det finns ett fungerande internet! Och inte bara de utan även massa god mat, en mysig vovve och familjen! Skönt att de är jul så man får umgås lite ;)

Idag har jag... förutom att packa, städa, grävt fram bilden(igen!), fått in allt jag skulle ha med i bilen, slutligen tagit mej hela vägen hit(mycket bilar ute!), myst/busat med vovven, hämtat mamma, shoppat julklappar, avnjutit en mysig middag... äntligen slagit in alla julklapparna! Tog mej större delen av eftermiddagen, men då är jag faktiskt nöjd med resultatet åxå :)

                                                                Taaadaaaaa...                                                  

Men nu måste jag nog gå och lägga mej, för i morgon är det mycket som ska göras!


Kram på er


Måndag


Har ännu inte fått mitt nya bredband och mitt mobila bredband håller på att lägga av, å jag har inte orkat bråka med de nu i helgen.. Så därför har de varit lite dött här.. 

Fredagskvällen var iaf väldigt trevlig, även om jag kanske drack lite mer än jag borde ha gjort just den kvällen.. Men ibland tål man ju inte lika mycket..
Och resten av helgen har varit ganska lugn, med lite mys framför spännande serier och filmer..
De känns riktigt skönt att för en gångs skull få ha en lugn helg precis innan jul! Inte många gånger man har den lyxen :)

Idag har jag varit ut en sväng till Ås och busat lite.. Sen åkte jag och Elin ut till Jenny och kollade på Jägarna 2, ganska bra film.... Iaf för att vara en svensk film :P

      


Kram på er


Fredag


Äntligen fredag! Härligt med helg och inte nog med det, idag kommer även Vickan hem till stan och hälsar på! Tycker nog att hon kan ta och flytta hem nu faktiskt, så onödigt att bo någon annanstans när vi bor här! ;)
Så nu ska jag ta och städa undan lite här hemma så att det är fint när vi ska äta middag ihop och bara mysa! Så får vi se sen vad resten av kvällen har att bjuda på.. Så härligt med oplanerade kvällar, de brukar ju oftast vara roligast!

Idag klickade jag även iväg en liten beställning till... Faste denna gång var det mer smycket som jag beställde :p
             
      Alltid roligt med lite nya fina accessoarer som nog kommer någon gång i mellandagarna! 
Dock har de nageldekorationerna jag har köpt med stjärnor och inte döskallar, som de på bilden..


Kram på er


Torsdag


En vecka och två dagar kvar till julafton! De kanske är dags att börja slå in julklapparna... Men just nu har jag verkligen inte tålamod till det och då slutar de bara med fula paket! Och de vill jag ju inte! :)
 
Idag har jag även hittat en sida med flera produkter som jag har letat efter, vissa av den har jag letat efter i flera år, men inte hittat någonstans.. Men jag har kollat på omdömen och de finns både positiva och negativa! Gillar inte att beställa från "okända" sidor, men jag hittade verkligen inte sakerna någon annan stans så jag chansar denna gång.. Så nu är det bara att vänta och se hur det går!
Men jag tycker att de är smått jobbigt att vänta på paket.. Jag vill ju ha sakerna på en gång! Är nog mer för att shoppa i butiker, men när man bor i en liten stad så finns ju tyvärr inte allt man vill köpa i närheten... Och man har inte heller alltid tid eller pengar (eller ork att vänta) till att åka till en större stad för att köpa allt man vill.. Även om de är roligt!

I övrigt så har jag nu: 

 
 
               (ifall de var någon som har missat min nedräkning ;p )



Kram på er



Onsdag


Förut när jag gick in på bloggen såg jag inte inläggen som jag skrev igår.. Så jag gick in här och kollade om de blivit något fel när jag publicerade dem, men de såg normalt ut och när jag sen gick ut på bloggen så fanns de där... Så de kanske bara var min dator som var lite sen att uppdatera sidan, eller om detvar något krångel..  Tänkte ifall det var någon annan som inte heller såg inläggen igår? (och då kanske undrade var de nu kom ifrån :p)
Men nu hoppas jag att det funka som de ska...

Nu är det alltså bara en föreläsning kvar! Sen är jag "ledig"! Men jag ska verkligen försöka läsa mej igenom boken under jul, till skillnad från de tidigare böckerna så är ju denna faktiskt både lättläst och smått intressant..
Förutom föreläsning så har jag hunnit med att uträtta en hel del ärenden på stan och sen har jag haft glöggkväll hemma hos mej nu ikväll! Bjöd på pepparkakor med ädelost till och en riktigt god saffranskaka, som jag stressbakade innan föreläsningen, tog alltså ut den ur ugnen och sen fick jag springa till föreläsningen! Sen tog tjejerna med sej glögg och mycket glögg blev det! Har flera flaskor kvar här hemma..



Så om det är någon(som jag känner) som är glöggsugen är de ju bara att komma förbi, men annars de går nog åt hemma i jul ;)

Kram på er

 


Tisdag


Nu är det bara två föreläsningar kvar innan "jullovet" börjar! Jag kan inte alls förstå det! Sen är det bara en föreläsning kvar innan tentan och de är ju bara skrämmande! Men detta är iaf en riktigt intressant kurs och man lär sej verkligen relevanta saker! Saker som man kommer att kunna använda i livet!

Idag har jag fått ovanligt lite gjort! (Förutom att titta på luciatåget och sen vara på föreläsningen)...
 Eller ja... allt är ju relativt.. Jag klarade ju säkert över hälften av tv-spelet ;)


                         De är så otroligt beroendeframkallande, jag har inte spelat på flera år 
                                    men när jag väl började så var de så svårt att sluta!


Så tyvärr har jag inte så mycket mer roligt att skriva eftersom jag inte gjort så mycket annat idag! :p

Kram på er



Lucia


Jag tror inte jag har "firat" lucia sen jag gick i gymnasiet! Jag har ingen tradition som jag förknippar med denna dag, det har bara varit ännu en "grej" innan jul.. Men de var riktigt mysigt att sitta och lyssna på först kören och sen luciatåget medans man smaskade på en saffransbulle (eller två)!



Fick inte direkt någon bra bild på dem dock, eftersom jag fotade med mobilen och sen var de inte direkt bara vi som var där för att titta på dem :p

Kram på er


Måndag


Vill börja med att gratta min underbara lilla brorson som fyller två år idag!  G R A T T I S !

Idag har jag varit iväg och tränat! Äntligen! Ska försöka vara lika duktig i morgon, men de kan nog bli lite svårt eftersom jag kommer ha fullt upp hela dagen...
I morgon är det även Lucia! Förstår inte vart tiden tar vägen?! Det är ju inte äns två veckor kvar till jul!
Men förutom att träna så har jag tvättat... hela dagen!! Mycket tvätt var det! Sen har jag städat lite, vattnat blommor och fixat naglarna... Jag vet att de inte direkt är sånt som jag brukar berätta om här på bloggen, men jag tänkte att eftersom jag skrev ett inlägg förra veckan om hur lite jag får gjort, så ville jag berätta att det är gjort nu.. Jag är på väg tillbaka! ;)

Denna veckan händer det mycket roligt! Fast åxå en del saker som måste göras innan! Men de är nästan bara roliga saker!  

Såg även att min pizza hade fått ett bra betyg av Sara, så därför bjuder jag på en bild av den...



Kram på er
 


Söndag


Andra dagen med födelsedagsfirande och ännu mer kakor och tårta!
Men jag tror nog att jag kommer införa en "inga-ljudliga-leksaker" regel ifall jag får några barn i framtiden, eller åtminstone inga instrument, innan de fyller typ 5 iaf.. för hjälp vad vissa saker låter högt! Och vissa kanske orkar med sånt, men jag skulle nog inte vara en rolig mamma efter några timmars spelande.. Men man får vell förhoppningsvis lite mer tålamod när man själv får egna barn ;)



Dagens fina marsipan tårta, igår var det en chokladig variant av schwarzwallds tårta...Båda var riktigt goda :)
Men nu ska jag fortsätta umgås lite mer med familjen innan de (som inte bor har i stan) måste åka hem..

Kram på er


Lördag


Efter att jag hade lyckats skotta fram bilen så åkte jag hem till bror för att fira min brorson som fyller två år på måndag! De är första av tre dagar som han firas, bara för att alla inte kunde komma samma dag.. Så denna helg blir det massor av kakor och tårta, men de är ju aldrig fel! ;)



Kram på er


Snö


De har fortsatt snöa ännu mer och nu är hela staden täckt av ett tjockt snötäcke.. De känns nästan som att man befinner sej i en saga när man är utomhus, överallt i de vackra vita så finns små ljuspunkter, ljusstakar och julstjärnor i fönster eller marchaller och lycktor här och var utomhus..
Men en sak som inte är kija rolig med mycket snö är när man måste sopa av bilen... eller i detta fall kanske snarare skotta av bilen :p



Kram på er



Sladdar


JAG HATAR SLADDAR.... Eller ja, att dom syns iaf! Jag har nu sladdar som går runt hela mitt vardagsrum! Seriöst! De är typ sladdfritt efter en meter vägg i ett hörn av vardagsrummet, men de kompenserar vi med att de ligger dubbelt så mycket efter det! Och de går ju inte så bra för mej att dölja dom heller! Vet inte vad jag ska göra! Jag vet att man kan köpa (FULA)vita plastlister och "gömma" dom i... men hur gömmer men den listen då?! och förbi trösklar?! Vill ju inte direkt ha den vita (FULA) platslisten sittande runt dörren! För att inte tala om hur långa sladdar man måste ha för att de ska räcka runt hela rummet och sen runt dörrar... Dom är ju redan förkorta som det är! Ligger tvärs över hörn eller till och med (tyvärr) ligger tvärs över rummet på vissa ställen....

Då kanske någon undrar varför jag har så mycket sladdar... Jo... Jag har så dåligt med eluttag i min lägenhet och de få jag har sitter "på fel ställe"! Så en del av dessa sladdar är förlängningssladdar...



Här ser ni mitt vardagsrum (fin bild va ;p) de saknas ju lite småsaker(min fåtölj bla) men detta är de stora möblerna... De röda X är mina eluttag och de blå är där "TV-kanalerna" kommer in... Och dessa tre små fjuttiga uttag ska alltså räcka till: tv och "kanalbox", dvd, tv-spel, surroudljud(bla en högtalare i varje fönster), dator, skrivare, stereo, två fönsterlampor, två bordslampor och nu även ett modem.. och de mesta av sakerna har jag ju i eller vid tv-skåpet.... Ni ser ju bara hur långt det är till dit från uttagen!! = SLADDAR ÖVERALLT!

Jag vet inte vad jag ska göra... Hade jag haft pengarna så hade jag nog köpt fina nya golvlister i trä som man kan gömma sladdarna bakom, men då är ju fortfarande problemet vid dörrarna kvar... och vad gör man när man måste flytta något?! Sliter loss golvlisterna?!

Jag skulle ju kanske kunna möblera om och ställa tv:n vid väggen där bänken står och soffan tvärs över rummet, fast de blir kanske lite trång eftersom soffan är så pass stor som den är... Men jag vill ju inte heller ha det så, vill ju ha det som det är nu!

Aja, de tåls att tänka på.. ska nog komma på någon lösning annars får jag nog lära mej leva med sladdarna.. Men har ni något förslag så får ni gärna berätta det för mej :)

(Oj, ännu en långt inlägg :p)

Kram på er



Fredag


Just nu sitter jag uppe och väntar på teknikern som skulle komma mellan kl 8-9.........
De gjorde han inte.......

Men denna gång hade vi ju bestämt en tid då de skulle komma, så för några dagar sen så ringde även företaget som har hand om tjänsten här i stan och kollade så att jag verkligen skulle vara hemma nu på morgonen.. Så då provade jag att ringa de numret direkt och de funkade! Jag slapp sitta i telefonkö! Så de skulle ringa killen som skulle komma och bara någon minut efter vi hade lagt på ringde han upp och sa att han var på väg! De kallar jag service! För även om de inte kom när de skulle, vilket var mindre bra, så fixade dom problemet på bara någon minut! (inte direkt som föreTaget där man sitter i telefonkö hur länge som hellst och de ända de gör är att boka in en ny tid... och en ny tid... och en ny...)

Aja, nog om det! Nu ska jag försöka hinna skriva klart detta innan han kommer hit....

Vad jag ska göra resten av dagen har jag inte riktigt bestämt än, men de blir nog en sväng på stan för att fixa lite grejer och sen kanske gå och träna..... *harkel*.... kanske....

Men en sak kan jag iaf berätta för er som inte bor i stan! Snön fortsätter att komma här hos oss! De är så härligt att vintern äntligen är här på riktigt!
Och inte speciellt kallt är det heller(peppar peppar) utan bara några minusgrader! Kanske lite kallare tidigt på morgonen, men då är ju inte jag vaken :P


                 Fotot ger nog inte riktigt en rättvis bild, men de har kommit en hel del snö iaf:D


Kram på er



Torsdag


Jag har haft en riktigt bra dag och en mysig eftermiddag... Efter att ha städat större delen av dagen (japp, nu är de rent här hemma! :D ), så åkte jag och hämtade min brorson på dagis! Sen åkte vi två hem till mej och lagade middag tills min bror och svägerska slutade jobbet. Jag bjöd på korv i ung tillsammans med hemmagjord potatismos och grönsaker, så enkelt men så gott!

Jag vet att jag sagt det många gånger förut, men jag måste säga det igen.. De är så skönt att ha iaf en del av familjen så nära! De bor 10-15 minuter bort med bil och jag kan åka dit när jag vill, eller som idag åka och hämta brorsonen på dagis.. Bara för att jag vill :D


                                        En bild jag tog hemma hos dom för någon månad sen...


Kram på er



Onsdag


Halva veckan har gått och alla veckans föreläsningar är förbi... Känns lite konstigt, har lite saker som jag ska göra resten av veckan.. Men de är ju inte direkt så att mina dagar är är fullspäckade :p Men de är samtidigt skönt, slippa vara så stressad nu fram till jul! Då kan jag ju istället passa på att baka och pyssla!

Men en sak som jag märker med mej själv är att ju mer tid jag har desto mindre saker får jag gjort! Just nu har jag ca två föreläsningar i veckan som är ungefär två timmar långa och eftersom jag trodde att denna kursen skulle vara en stor och svår kurs (juridik) så har jag heller inte skaffat ett extrajobb... som jag absolut hade haft tid med! 
Så man kan ju säga att jag har OTROLIGT mycket "fritid"(ska ju plugga.. men..)! Ändå jag får typ inget gjort! Förutom när jag pluggar med tjejerna, vilket är en dag i veckan, så har jag kanske läst ett kapitel i boken.. om äns de! Jag bryr mej inte lika mycket om mitt yttre, fixar t.ex. inte naglarna eller noppar ögonbrynen lika ofta... Jag måste tvätta, men de blir som aldrig av.. och samma sak är det med träningen! JAG BORDE VERKLIGEN TRÄNA! Jag går promenader men de räkas ju typ inte :p Men ändå är jag så trött hela tiden...

Har jag däremot massor att göra med jobb, skola, vänner och familj, då har jag inget problem att få saker gjorda! Då är lägenheten ren(kanske stökig, men ren), tvätten är tvättad, jag har alltid fixade naglar, studielitteraturen blir... typ läst och jag tränar som bäst då!
Så jag får helt enkelt se till att jag har mycket att göra hela tiden, mår ju även bättre då både psykiskt och fysiskt! Är jag mycket piggare och gladare... 
Då menad jag inte så att man stressar utan bara så att man hela tiden har något att göra, en tid att passa eller något man vill hinna fixa under dagen..

Så de får bli ett av mina mål till nästa år, se till att jag har mer att göra på dagarna.. Kanske även skaffa ett extrajobb :) Men sen börjar ju även nya kurser som kanske inte är lite lugna som denna...

         
          Men samtidigt är de ju skönt att kunna ta en kopp kaffe och bara ta det lugnt ibland...
                          Fast bara det är i kortare perioder, annars blir man ju galen :p 


Oj, vilket långt inlägg det blev... ingen... Hahaha


Kram på er



Nu är jag lugnare..


Nu känns det lite bättre igen, orkar inte gå runt och vara irriterad på saker jag ändå inte kan göra något åt! Så onödigt... Jag stillade istället mitt humör med lite god mat!



       Varm ost och skinkmacka med stekt ägg med grönsaker och keso till, den var riiktigt god!
                                    Och med lite rödlök på toppen blev den gudomlig ;)


Kram på er


Gaaah!


Detta är ett gnäll-inlägg.. så vill du inte läsa/höra mitt gnäll så kan du sluta läsa här... ;)

Nu är jag riktigt j*vla less! Fattar inte att allt ska vara så ortroligt krångligt!
Speciellt när det egentligen är så j*vla enkelt!

Jag ska få bredband till min lägenhet, men för att kunna få det så måste de först installera ett vanligt abonnemang. Så därför meddelade föreTaget att de skulle skicka ut en tekniker som skulle "pejla" telefonjacket och att jag därför behövde finnas hemma hela den dagen eftersom de inte kunde säga exakt när denne tekniker skulle komma...
Dagen kom och timmarna gick, men ingen tekniker kom! Så på eftermiddagen ringde jag upp för att kolla varför, efter att ha suttit i telefonkö i 45 minuter kommer jag fram, och då visade det sej att beställningen på en tekniker hade blivit makulerad eftersom man redan "hittat" telefonjacket...

Några dagar senare så ringer min hyresvärd(som åxå bor i huset) och undrar om jag vet något om ett abonnemang som ska kopplas in, för då har han fått ett brev där föreTaget undrar typ "vad de ska göra med hans nuvarande abonnemang nu när ett nytt ska kopplas in".... Så jag ringer föreTaget ännu en gång, och får denna gång sitta i telefonkö i 35 minuter, för att kollar om de möjligtvis kan vara så att de är hans telefonjack de har "hittat".. Och de svarar typ "ja, så är det nog", så då bokas en ny tid in för en tekniker att komma. Denna gång skriver de tydligt in att de finns mer än en lägenhet i huset och lovar mej att de ska komma och fixa allt så jag ska vara säker på att allt blir riktigt gjort! 

Så nu idag, när teknikern skulle komma, har jag sett till att vara hemma hela förmiddagen (pluggat hemma med tjejerna och sen när de gått har jag bara varit hemma)....... Men ingen tekniker har kommit!
Så jag ringer upp föreTaget igen och blir denna gång runtkopplad till massa olika personer och efter över en timmes väntande i olika telefonköer så får jag veta att det tyvärr inte gått iväg något meddelande till teknikerna utan vi måste boka in en ny tid...............

Va F*N tror dom?! Att man har all tid i världen att vänta på dom?! Tänk om jag hade haft en heltidsjobb! Då hade jag förlorat över två arbetsdagar på detta j*vla väntande!! Och även om jag nu inte har ett arbete som jag måste vara på så har jag andra saker som jag ska hinna göra! Min tid är ju inte direkt mindre värdefull bara för att jag pluggar!


Och vad får jag för besväret?!....... Jo jag kan ju höra av mej igen, alltså sitta i deras j*vla telefonkö IGEN, när allt är klart så kanske jag kan få någon kompensation...... För de gick inte att fixa innan allt var inkopplat... Nej.. 




Jag hoppas verkligen att de funkar när de väl är inkopplat! *peppar peppar*




Kram på er



Tisdag


God morgon!

När jag vaknade och gick ut till i köket möttes jag av denna vackra rosa himmel!



Nu är tjejerna här och vi ska plugga.. men först börjar vi med lite fika och skitsnack :P


Kram på er



Nya skor!


Jag hittade ett par skor! Kanske inte exakt sådana som jag hade tänkt mej, men de duger absolut och de var inte alls dyra :)



Sen köpte jag även "halkskydd"(lappar man klistrar på undersidan av skon) till två par av de andra skorna som har en helt slät sula, så nu har jag flera skor att välja emellan! 

Har även hittat några fler julklappar och nu är det bara en liten sak kvar att köpa sen är alla klapparna hittade! Hämtade även ut två paket, med bland annat julklappar, som har kommit under de senaste dagarna så nu är det snart bara att slå in julklapparna kvar! :)


Kram på er


Måndag


Äntligen en förmiddag med minusgrader! Kan detta betyda att vi får behålla snön denna gång?! Jag Hoppas verkligen det! De ända som är lite jobbigt med snön är halkan som följer med!
Insåg nu i helgen att jag behöver köpa nya skor! Eftersom jag bara har skor utan mönster under, förutom sneakers(lite för kallt och blött) eller riktigt fodrade skor (lite för varma när man sitter inne på föreläsning).. Och jag hatar att halka runt och jag vill ju inte heller ramla och slå mej..
Så senare idag ska jag nog ge mej ut på skojakt :)

Men nu ska jag fortsätta slå i lagboken och lyssna på när föreläsaren berättar om skadeståndslagen...



Kram på er


En kille..


.. som jag gärna hade kramat om ordentligt ifall jag kunde! Har sett filmen lite överallt på internet och om du inte har sett den redan, ta då gärna några minuter av din tid och gör det!



Varför är barn och ungdomar så elaka mot varandra?! Och även vuxna ibland?! Varför måste vissa trycka ner andra för att själv må bra?! Jag hoppas alla föräldrar som ser denna video pratar med sina barn och ser till att de inte är en av dom som är elaka mot andra! Och förklarar att även om man inte måste vara vän med alla så kan man ändå vara trevlig! Att bara ett vänligt "Hej" kan göra mycket!

Sen hoppas jag även att alla som ser filmen kommer tänka sej för hur man behandlar människor i sin omgivning, det kommer iaf jag att göra!

Kram på er


Jag ser det snöööar, jag ser det söööar...


Det snöar massor! Yeeey!

Första snön kom ju lagon till första advent, men den har nästan smält bort helt under veckan tyvärr.. Men nu på andra advänt kommer det massa mer! Så underbart! JAG VILL HA MASSA SNÖ TILL JUL!!


              De var är så svårt att få en bra bild där man falktiskt ser hur mycket det snörar!

Kram på er



Andra advent



                  (Båda ljusen är tända, även som det är lite svårt att se den ena lågan ;p )

Blir lite irriterad på mej själv när de går så många dagar innan jag tar mej tid att gå in och skriva här! I alla fall när det finns saker att skriva om.. Denna vecka har jag gjort en hel del roliga saker och haft  en hel del jag hade kunnat berätta om här! Speciellt nu när jag ändå tycker att jag hade fått in ett bra flyt på bloggandet och jag har faktiskt till och med saknat det vissa dagar denna vecka, men ändå har jag inte tagit mej tiden... Och när jag inte har bloggar på några dagar blir det istället ett tråkigt inlägg där man bara listar upp vad jag gjort sen jag bloggade sist och det är ju lätt att de bara blir massa segläst text...

Detta har iaf varit en väldigt bra och rolig vecka med utekvällar med massa roligt nytt folk, mysfika, ljusparty, filmkväll, goda middagar, ännu en övernattning av Silva! Och sist men inte minst så har jag haft besök av en stor del av familjen nu i dag! :)

Nu ska jag fortsätta sin slappa söndag i soffan, sen ska jag springa iväg och köpa lite mat! Blir nog sushi!

Kram på er