Nollningen är i full gång!


Och det är så kul! Det är riktigt roligt att vara fadder och de är ju lite tråkigt att man bara kan vara de en gång.. Våra nollor är riktigt duktiga och kämpar på med sin uppdrag och går all in i tävlingarna! :D

Igår hade vi våran tävlingsdag då vi delade in nollorna i tre lag och sen gav dem en lista med uppdrag som skulle göras under dagen, mellan tre vätske/tävlingsstationer som var hos oss faddrar varav en var här hemma hos mej! Som sagt riktigt kämpar och de har löst vissa uppdrag så mycket bättre än iaf jag trodde... Hur är det egentligen att gå in i en affär och krypa ner i en frysdisk, stänga och sen ligga kvar till lagkamraterna har fotograferat det, utan att bli utslängda av personalen?! :D Byta till sej något värdefullt för en whiteboard penna.. Eller övertala poliser att man ska få fota inne i polisbilen... Sen att göra allt detta trötta och bakis efter första föreläsningen som började 08.15! Och sen bara fortsätta festa under kvällen!

Själv hoppade jag över gårdagens fest, var på tok för trött efter 3-4 timmars sömn och en hel dag med aktiviteter.. Orkade heller inte med en bakisdag till ;) Så idag har jag istället tagit de lugnt, tvättat, städat(!) och ska snart åka till Maxi och passa på att panta alla kassar med tomburkar sen igår :p

Jag hann tyvärr inte fota något igår, men jag ska försöka bli bättre på det!
Bjuder istället på en dålig mobilbild från måndagskvällen då vi abbonerat ett ställe på stan.. 

            
                                                                Finn fem fel?

Kram på er


Skolstart!


Idag började sokan igen! Härligt!
Har faktiskt saknat det och sett fram emot skolan nu i slutet av sommaren.. Äntligen sätter vardagen igång igen.. Eller ja, det sätter igång om någon vecka..

För nu är det nollnings veckor och då är varje dag helgdag! :D
Denna gång är vi faddrar och ska ta hand om våra nollor och de ska bli riktigt roligt att se hur de klarar alla uppdrag! 






                                                       Lite bilder från förra året


Kram på er


Utekväll!



Hemma efter en riktigt härlig utekväll! Skrattat massor, mått bra och haft trevligt med vänner!
Men samtidigt kan man inte låta bli att drömma sej bort...

Kram på er


god natt





Någon dag när jag hinner sitta vid datorn ska jag visa vad jag hittade på IKEA... Men inte ikväll för nu ska jag försöka sova :P

Kram på er

ps. Ha lite överseende med utseendet på inlägget... jag testar bara att blogga från telefonen ;p


Torsdag..


Självklart Johanna:
Jag blandar (till en port.): 
1/2 bukt tonfisk i vatten
1/2 liten förp. keso 
3 msk creme fraiche
lite fin hackad rödlök och paprika 
sen kryddar du med curry, salt och peppar...
De är lätt att göra och gott :D



Dagens middag:


         
                                                             Wook med korv....


Kram på er



Onsdag..


Halva arbetsveckan har gått och det är nu närmre nästa helg än det är den som var..
Nu på eftermiddagen släppte min feber lite och jag har faktiskt kunnat få någonting gjort här hemma! Jag har dammat överallt, slängt massa skräp, dammsugit och torkat golven i lägenheten..
Känns riktigt bra eftersom jag nog inte gjort de ordentligt sen innan vi åkte till Malta! Jag har ju sopat och städat, men de är kanske inte så konstigt att jag inte lagt ner så mycket tid på det då jag ändå inte varit hemma så mycket! Jag har bara varit hem och vänt, kanske packat, gjort mej fin eller bara kommit hem och sen ramlat i säg för att hinna sova lite innan jag ska upp på jobbet igen... Men de är underbart! Precis som sommaren ska vara!
(Sen är det ju även så varmt i min lägenhet så även om jag varit hemma så jag har inte orkat städa...)

Förutom det så är det även en av de få gångerna jag lagt ner tid och tanke på att laga en middag (inte bara tagit de första bästa som jag ser när jag öppnar kylen)..

        
                 Det blev iaf en riktigt god hemmagjord curry/tonfisk röra med sallad!


Kram på er

uppdate: HAHAHAHAHAHA klickade in på bloggen och fick syn på bilden igen... De ser ju inte direkt aptitligt ut! Men jag lovar, de var gott! Även om det ser ut som....


Otur..


Förstår inte varför jag alltid ska ha otur med vädret?! När jag är sjuk blir det alltid strålande sol och varmt!
Fast även om jag hade varit frisk så hade jag ju suttit inne på jobbet och inte heller då fått njuta av vädret iaf de finaste timmarna, men då hade jag iaf kunnat hitta på något på kvällarna..
Hoppas verkligen att de blir några fler besök på uteserveringar innan sommaren är slut...

Men just nu ligger jag hemma på soffan med feber, huvudvärk och ont i ryggen(?)..  
Synd åxå att de inte går något bra på tv och att jag har sett alla mina filmer... DE ÄR SÅ TRÅKIGT ATT VARA SJUK! Jag vill ju kunna träna, umgås med vänner/familj och bara kunna njuta av sommarens sista månad!
Nä, nu har jag klagat färdigt..

Jag har ju iaf tid att fundera! Just nu funderar jag en hel del på min lägenhet och vad jag kan göra med den.. Jag vill göra om.. något.. Jag vet inte vad eller hur, men jag vill göra en förändring som gör att de känns lite nytt och fräscht ingen...
Tänker jag även en hel del på min garderob och alla mina kläder.. Som de är just nu så får inte allt plats, typ.. Visst kan man pressa in allt, men de funkar ju inte i längden! Så antingen måste jag rensa(svårt då jag gillar typ allt) eller så måste jag komma på något nytt sätt att förvara allt.. 
Sen skulle jag absolut behöva göra något åt hallen!  



En tripp till IKEA känns ganska nödvändig just nu ;P



Kram på er