Måndag


Ny vecka nya tag! Nu börjar jag komma tillbaka lite till min vardag och jag har faktiskt fått sova lite om nätterna.. Sömn behövs ju verkligen för att man ska fungera som vanligt och kanske till och med orka med att göra något roligt om dagarna :P

I fredags kom Vickan hem till stan igen! Så då blev de lite fika och sen hade jag henne nästan helt för mej själv en stor del av lördagen :) Så skönt att bara kunna gå runt på stan, äta ihop och göra sånt som man gjorde när hon bodde här! Söndagen spenderades till större delen i soffan, som en zombie efter att ha fått sovit nästan 8 timmar för första gången på någon vecka(kändes som jag sovit typ 15 timmar!) och avslutades med att kolla på film tillsammans med Sara och Patrik!

Idag har vi pluggat hemma hos Elin, som i tisdags födde en liten son! Och ja, hon har redan börjat tänka på skolan igen! Men ett så snällt och lugnt barn(*peppar peppar*) gör de ju lite enklare.. Däremot så var det kanske inte så lätt för oss att fokusera på studierna hela tiden :P


En riktigt liten söt hårdrocksbaby (kolla in handen) ;)


Skulle inte vara helt fel om några av er skulle vilja lämna någon liten kommentar då och då så jag vet vilka ni är... Ser ju på statisiken att de är några(förutom Sara som skriver då och då) här inne och tittar ibland.. Och de känns lite tråkigt att skriva utan att få någon respons....


Kram på er



Jöken


Idag fick vi resultatet på juridik tentan och vi klarade även denna, så skönt!
Även denna går blev betyget ett B! Jag är riktigt nöjd och glad över mitt betyg,
men inget kommer nog slå den lycka jag kände när jag fick veta att jag klarat staistiktentan ;P

Kram på er


Torsdag


Idag är det inte alls lika kallt och de är ju skönt när jag ska ut med bilden! Idag är jag nämligen ute hos Jenny(en av tjejerna som jag pluggar med) för att skriva lite på våra inlämningsuppgifter.. Än så länge går det bra, men de är mycket som ska förstås och fixas innan vi äns kan börja skriva rapporten..

De är tur att hon är så duktig och alert för de kan jag ju inte påstå att jag är idag! Sov kanske två timmar i natt och då drömde jag massor! Inte mardrömmar, men hektiska drömmar.. Så när klockan ringde i morse så kunde jag knappt få upp ögonen! Men nu sitter jag iaf här och försöker hjälpa henne så mycket som jag kan...

Inte så kallt, men riktig pudersnö! Om man bara tittar lite för hårt på det så flyger det iväg ;)

Kram på er


Onsdag


Kom mej inte för att blogga något igår, hade mycket att göra och ville bara bli klar!

På eftermiddagen var jag till tandläkaren och de var ju lika roligt som vanligt.......
Men jag fick iaf en lite bättre förklaring till varför jag har så dåliga tänder och tyvärr är det ju inte så  mycket jag kan göra något åt! Och jag får vell vara tacksam för att de har gått så många år sen sist jag var tvungen att laga något! Tyvärr hade jag inte lika tur denna gång, utan måste fixa lite gamla lagningar... Tråkigt men samtidigt är de ju viktigt att ta hand om sina tänder, synd bara att de ska kosta så mycket (och göra ont)! Efter det begav jag mej in mot stan!

Idag har jag bara gjort de vanliga: träna, ringat och gnällt om bredbandet(som ännu inte fungerar och inte kommer att göra de på någon vecka till) och varit på föreläsning... Men jag fick iaf äta lunch med Jenny innan vi gick upp på skolan och de var ju trevligt :)

Jag vet hur tråkigt de är att bar läsa inlägg där man rabblar upp vad man gjort, men tyvärr har jag inte inspiration till så mycket mer just nu.. Har så mycket som snurrar i huvudet, om beslut som ska fattas och saker som jag måste göra och de kräver ju så mycket av en velig person som mej! Fast ett tråkigt inlägg är ju bättre än inget inlägg alls :P

Men jag kan ju iaf berätta för er som inte bor här (och får uppleva det själv) att kylan har kommit! Tyckte det var kallt igår när jag körde in till stan...



Men jag fick en smärre chock när jag vaknade i morse och gick till gymmet, så kollade jag på termometern när jag kom hem och insåg att de bara blivit värre!



Egentligen är det ju inte så illa, de brukar ju vara ganska kallt i Januari och Februari. Men i år har vi ju varit skonade från kylan och när man inte alls är van det så känns de ju så mycket kallare!

Men nu ska jag göra mej klar och springa ner på stan lite innan jag ska till Sara på middag :D

Kram på er





Måndag


De känns ganska ovanligt att vara hemma på en vardag, allt är så tyst och lugnt! Men de var ju länge sen jag var hemma här på en vardag iof...

Efter dagens första ärende så sitter jag och äter lite lunch hemma hos mamma och pappa.. Idag blev det keso och kiwi, inte världens bästa lunch direkt men det blev en så sen frukost och så jag ska äta någon macka till så håller jag mej nog fram till middagen...


Ser kanske inte så gott ut, men de var det! :)

Nu ska jag sätta mej och kolla igenom studiematerialet, se om jag kommer åt det... Under eftermiddagen blir det en lång promenad med vovven! Sen ska jag laga lite mat tills mamma kommer hem och efter de hoppas jag på lite massage! ;) Ooooh så skönt de ska bli!

Sen får vi se om jag åker upp till bror lite på kvällen, funderar på att fråga om jag kanske får låna min svägerskas Orb så att jag får träna lite! Men bara om jag känner att jag har otroligt mycket energi till övers!

Nä, nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe(hade ingen mjölk hemma i morse)! Ska bli så riktigt gott!

Kram på er



Fem År!


Grattsi bloggen som fyller fem år idag!



Kram på er



Söndag


Dagen började lika lugnt som söndagar ofta börjar... Men har man inte bråttom någonstans så behöver man ju inte stressa! Speciellt inte på söndagar, då man ska vila upp sej så man orkar med allt som den kommande veckan har att bjuda på!

Men innan den nya veckan börja ska jag hinna med lite små saker hade jag tänkt.. Jag ska börja med att träna, sen hem för att städa undan lite, kanske äta lunch och sen packa för under dagen ska jag nämligen åka hem till H! Ovanligt på en söndag va?! Då brukar jag ju snarare åka åt andra hållet :P Men jag har lite (mindre roliga)saker jag ska göra i början av veckan, så jag hoppar över en föreläsning och ser till att få de överstökat istället.. Men innan jag åker hem ska jag försöka komma ihåg att hämta ut ett paket som tydligen  var för stort för att få plats i mitt brevinkast.. Undra vad de kan vara? ;)



Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen byta om till träningskläder!


Kram på er




Lördag


Idag har jag firat att det är helg med en riktigt lugn förmiddag! Bara fixat lite småsaker som jag kan göra när jag sitter vid datorn, annars har jag bara ätit en sen frukost, en god lunch och kollat på tv!

Men mitt val av program var kanske inte de bästa... Jag har nämligen börjat kolla på TLC en hel del och gillar flera av programmen som visas där! Men just idag, på en lördag, så visas de ju självklart massa tårtprogram!



Först har vi Choccywoccydoodah- är ett program om ett ställe som typ bara använder choklad när de bakar/skulpterar och vem skulle inte vilja ha en stor tårta med massa choklad?!

Sen har vi Ace of cakes- som gör väldigt speciella tårtor, ofta stora tårtor...

Och sist men inte minst har vi Cake Boss som är ett program om ett bageri som åxå gör tårtor men även massa annat som ser jättegott ut!

Då kanske någon undrar varför de var dumt att kolla på dessa program... Jo de är nämligen så att jag, som många andra här världen, har några extra kilo på min kropp som jag gääärna skulle bli av med och faktiskt försöker arbeta bort...Inte för att de kanske går så bra alla gånger, men jag fortsätter ändå att försöka och kämpar vidare :P
Och efter att ha kollat på dessa tre program så blir iaf jag otroligt sugen på allt jag ser! Choklad, tårtor, bakelser, muffins, kakor Och även massa nya sorter som jag aldrig har provat men som ser otroligt goda ut!

Men nu ska jag ignorera mitt sug efter allt möjligt (och de faktum att de precis slog mej att det antagligen finns semlor att köpa överallt ju nu) och går till gymmet och tränar lite istället! ;)

Kram på er



Fradag


När jag äter lunch brukar jag samtidigt passa på att kolla lite på tv och det är ofta man hamnar på en kanal som har "sändningsuppehåll" alltså där det går reklam konstant i några timmar(ofta TVshop eller Tvins).. Där de försöker få tittarna att beställa hem de otroliga sakerna som de har där. Ofta så handlar det om hur man kan gå ner i vikt och bli tränad, utan så mycket ansträngning, hemma i sitt vardagsrum...
Samma sak var det idag när jag åt lunch och tanken slog mej ifall man skulle kunna göra ett gym med alla dessa saker, kanske inte ett stort gym för "proffs" men ett gym för de som tränar på en normal nivå..

Efter att jag funderat på det ett tag så blev jag ännu mer nyfiken, så jag gick lite sabbt in nu på eftermiddagen och detta är vad jag hittade:



9 träningsredskap som tränar delar eller hela kroppen(då tänker jag i första hand på maskinen uppe i mitten av bilden) och 3 olika paket med tränings DVD's... Och ja, jag tror nog att de skulle kunna bli ett ganska skapligt gym om man skulle köpa flera av varje, förutsatt att sakerna funkar som de ska och har den kvalitet som utlovas! Saknas kanske lite springband och sånt, men annars finns ju de mesta till både pass och en en "gym" del, kanske bara inte i den form vi är vana vid... Vet dock inte vem som skulle vilja gå på ett sånt gym, men vissa av sakerna på bilden finns ju ofta på vanliga gym och brukar ju vara ganska populära.. De som skulle gå där skulle iaf få väldigt tränad mage, snygga ben och en fin rumpa ;P


Det skulle ju iaf räcka till ett hemma-gym, om man hade pengarna till det och framförallt platsen till det! Som sagt, om sakerna funkade som de säger och höll den kvalitet som de lovar..

Kram på er



Torsdag


Goddag alla glada.. Hoppas ni alla har en riktigt trevlig dag!

Just nu har jag tagit en sen lunchpaus och håller på att fixa lite mat innan jag ska fortsätta plugga och beta av allt annat jag vill försöka hinna med idag! Eftersom jag är lite av en tidsoptimist när det kommer till min egen tid (på jobbet har jag som tur är inte alls samma problem), så har jag som vanligt planerat in alldeles för mycket på en och samma dag! Men jag ska försöka hinna med allt och de jag inte hinner med kan jag ju göra i morgon, då jag har ungefär lika mycket att göra...



Men idag vi iaf riktigt vackert väder här i stan! Blå himmel, solsken och ungefär 5 minusgrader! Så jag  ska absolut klämma in en långpromenad under dagen åxå! Eftersom jag ju har så mycket tid ;P


Kram på er



:O


Tänkte att jag kunde passa på att läsa lite av studielitteraturen medans jag ligger i sängen och väntar på att jag ska bli trött nog så att jag kan somna... Så öppnar jag paketet och hittar denna bok!



Ser ni hur stor boken är?! Jag som tyckte lagboken var stor och jobbig, men denna är nog värre! Inte riktigt lika tung (fast absolut inte lätt heller), men så mycket större och otympligare eftersom den har en "mjuk"pärm (eller vad det heter)!

Skulle man ligga och hålla upp denna för att kunna läsa i sägen skulle man nog vakna upp med rejäl träningsvärk.. Och skulle man råka tappa den så skulle man nog bryta näsan :P
Nä, den får nog allt vänta tills i morgon..

Kram på er



Onsdag


Äntligen fick jag sova lite bättre i natt! Vaknade till men jag kollade inte på telefonen, jag öppnade inte äns ögonen tror jag, utan tjurlåg och somnade tillslut om :)

Just nu är vi inne på sista timmen av veckans sista föreläsning, så vi har "lång helg" för nästa föreläsning är inte förrän på tisdag! Men jag fick ett sms när jag var på väg till skolan om att den nya studielitteraturen som jag beställt i början av veckan finns att hämta ut..
Så jag har de jag gör dessa dagar, ifall jag skulle få en ledig stund! ;)

I övrigt så väntar jag (eller vi är nog många skulle jag gissa) spänt på att en liten krabat som kan komma till världen vilken dag som helst! Och denna är så varmt välkommen!
Sen är jag så otroligt nyfiken på vad det blir! (Jag gissar på en bebis :P)

Kram på er


Måste få skriva av mej lite...


Vissa saker är nästan skrattretande och jag skriver nästan eftersom de samtidigt irriterar mej att vissa är så barnsliga! Men förutom den irritationen tycker jag bara att det är löjligt, patetiskt och ja, skrattretande!

Då tänker jag på hur vissa orkar lägga ner tid på att göra saker, bara för att andra ska se vad de gör.. då menar jag inte den vanliga status-se-på-mej-och-allt-jag-åstakommit inte heller vanliga "hintar"(som jag själv kan vara ge ibland), utan mer saker för att irritera eller såra andra... Eller de gör nog inte sakerna enbart därför, men de faktum att de anstränger sej lite extra för att någon ska se det! Typ "du, du, kolla på mej och vad jag gör".. De är inte de lättaste att förklara hur jag menar, mina vänner förstår nog, men jag hoppas att alla andra åxå förstår iaf på ett ungefär..

Har du någonsin tex kysst någon och sen kollat så någon annan faktiskt såg att ni gjorde det? Eller har nu träffat någon ny och sen hör av dej till exet bara för att denne ska fråga vad du gör nu så att du får berätta det? Eller kanske ser du bara till att personen i fråga ser det och att de ska synas hur bra ni har det? Har du kanske gjort samma sak mot en gammal vän när du träffat en ny? Har du försökt bekanta dej med någon, extra öppet och synligt eller snarare gör något för att de ska synas extra, bara för att de ska sticka lite i ögonen på en vän eller ett ex?

Gör de du vill göra, men ansträng dej sen inte för att någon annan ska se och kanske även bli sårad över det.. Visst är det självklart inte något man ska dölja eller gömma! Och självklart kan liknande saker hända av misstag, men inte om och om igen..
Men att anstränga sej lite extra för att såra någon, för att se till att de inte ska missa vad du gör, är inte bara löjligt och skrattretade, utan de är fjortisfasoner! Och om du tror att ingen förstår eller ser vad du håller på med så är du bara dum! För de är ofta ganska självklart, speciellt för dom som känner dej!


Detta är något som jag tänkt länge och som händer hela tiden, alltså inte bara något som händer nu! Utan en sak som jag rent allmänt stör mej på, och det stör mej lika mycket när det händer andra... Och som sagt, mina vänner förstår nog precis vad jag syftar på :P

 

Hittade ingen bild som var som jag tänkt, men så tycker jag ändå att denna passa väldigt bra!


Kram på er



Tisdag


Nu börjar jag bli riktigt less på relationen som jag tydligen har till "vargtimmarna"! I någon vecka nu har jag vaknat, antingen av mardrömmar eller bara av mej själv och de förstör ju hela min nattsömn! För när klockan väl ringer någon timme senare så har jag ju äntligen somnat om och typ hamnat i djupsömn.. Och då är jag sååå trött!

Förra veckan snozade jag bara lite, men eftersom jag inte måste kliva upp (har ingen direkt tid att passa förrän mitt på dagen) denna vecka så har det blivit värre.. Jag vaknar inte äns längre! Eller jo, undermedvetet gör jag nog de för när klockan sen ringer och jag vaknar så är det någon timme senare, när jag sen kollar på veckarklockan så ser jag att jag har ställt fram den! Alltså undermedvetet, "mot min vilja" och de är ju svårt att ändra på något man inte äns är medveten att man gör! Så mitt trötta undermedvetna vill att jag sover någon timme till, medan mitt vakna jag vill kliva upp den tid jag ställde klockan!
Sen är jag ju inte bara trött på morgonen utan jag känner mej astrött hela dagen! Och även de skyller jag på denna sömnrubbning!


De som är lite creepy är att även om jag vaknar och sen ligger och försöker somna om ett tag och tillslut ger upp och kollar vad klockan är eller om jag kollar på klockan direkt när jag vaknar så visar den alltid 05.18 eller 05.19!


Kram på er


Blue Monday..


Måndagar är ju inte riktigt mina favvodagar kan man ju säga, de är inte mycket som går som planerat och denna dag var ingen undantag! Eller jo, kanske lite.. jag tror nästan att de har varit lite värre, men så kom jag på varför (skrev om det för något år sendan)... De är ju Blue Monday! Den dag på året vi är som mest deppig.. Eller för min del, att allt går lite sämre :p

Tydligen så är detta en teoretisk uträknat faktum! Detta är den veckan på året som vi mår som sämst och detta är pga 6st faktorer: det gråa vintervädret, tiden som passerat efter julhelgen/ledigheten, skulderna från julhandeln och de låga kontosaldot eftersom pengarna inte kommit än, brutna nyårslöften, låg motivation och känslan av att de är nu man måste agera.. Sen är eftersom måndagen är den dag i veckan som många tycker är jobbig så är det just på denna dag, denna vecka, denna tid på året som därför har blivit utsedd till Blue Monday...



Så nu vet ni, om ni känt er lite extra låg eller tycker att denna dag var lite extra jobbig, så är det för att den är de!

 

Kram på er



Måndag


Sitter på introduktions föreläsningen av Finansiell Ekonomi och det låter som en riktigt intressant kurs! Ett ämne som jag vill lära mej mycket om och de är faktiskt en inriktning jag skulle kunna tänka mej! Får se vad jag tycker efter kursen ;)

Men som vanligt multitaskar jag lite under föreläsningen, så förutom att lyssna på föreläsaren och bloggar så håller jag på att planera de kommande veckorna lite...


Min fina kalender!


Jag tycker det är roligt att se veckora fyllas av planer och saker som ska hända eller saker jag vill göra! Känns som att vintern inte blir lika lång utan man ser ett ljus i tunneln, våren kommer att komma även i år ;p

Kram på er



Söndag


Detta har varit en riktigt bra söndag! Alltså precis som en söndag ska vara(iaf om när man är singel), lugn och uppvilande(om de nu är ett ord) :P

Men jag tänkte bjuda på en liten film, ingen speciellt egentligen.. Bara rolig :P


Hahahahahahaha!

Så gulligt hur hunden inte riktigt bryr sej och katten bara försöker och försöker och hur den sen bara ger upp.. eller ja, jag förstår den.. Hahahah...



Kram på er


Ahlgernsbilar...


... de ända sättet att stoppa dom, är i munnen!


Mmmmmm!


Godast när man blandar sura och salta! ;)
Blir en mysig hemmakväll i soffan, skönt, eftersom jag nog varit så pass social som jag orkat idag :P

Kram på er


Lördag


Är hemma hos Elin på babyshower! Massa gott fika, lekar och presenter :)
Precis så mycket jag orkar med såhär efter en tenta och två veckor av pluggande!






Kram på er



pubkväll


Tacosen var lika god som vanligt, men vi skippade filmen och gick ut på pubrunda istället ;)



Kram på er


Fredagen den 13!


Hoppas inte dagens datum avspeglar sej på min tenta! Fast om de nu skulle gå dåligt så har jag ju något att skylla på :P Men jag tror ändå att de gick bra, man vågar ju aldrig hoppas på något jätte bra betyg.. Men jag skulle ju bli förvånad ifall jag inte fick iaf ett E (godkänt)!

Igår vart de god middag och myskväll hemma hos Sara, vi får ju passa på att träffas de få dagarna vi kan ;P Nä så farligt är det inte, de har bara varit några veckor med mycket att göra för oss båda och än är det inte slut heller! Men så brukar de ju bli såhär i början av året, mycket som ska hinnas med och känslan av att veckorna bara susar förbi!

Nu ska jag snart bli upphämtad för lite middags shopping, ikväll ska vi äta tacos och de ska bli så gott!! Blir hungrig av bara tanken!


Kram på er


Onsdag


I eftermiddag när jag var ute och promenerade med Leia så började de plötsligt snöa massor! Stora vita flingor och man såg nästan ingenting! Försökte ta en bild med som vanligt så blåste de en hel del så de syns ju inte så bra.. Men vi kortade iaf av promenaden lite då båda jag och vovven tyckte de var jobbigt med snö i ögonen( och för henne öronen och nosen)!




Tänkte bjuda på en bild av hur jag såg ut efter en halvtimme, men de syns inte så väl.. Jag har två stora svarta ringar runt ögonen från mascaran, ser ut typ som en panda! En rödrosig, nersnöad och frusen panda...
Sen ser ni all snö i mitt hår, med de man inte ser är att de är två stora tovor! När jag kom hem var hela håret uppdelat i två stora dreds typ :P

Nu ska jag titta lite på tv innan jag gör tidig kväll så jag orka med att plugga in allt jag behöver i morgon, sista dagen innan tentan!

Kram på er


Tisdag


Sitter på skolan(chockande va ;p).. De är så skönt och så mycket lättsammare med ett par glasögon som sitter bra! Och idag ska jag verkligen försöka få mycket gjort, för äntligen har tentastressen kommit och med den kommer även motivationen!

Sen tänkte visa er vilken vacker förmiddag vi på campus har haft (antagligen alla andra i stan med)!





Kunde inte välja bild så det blev två ;)


Kram på er


Helgpyssel


Nu är glada julen slut..slut..slut… julegranen sakerna kastas ut..ut..ut… packas ner... ner... ner... men till nästa år igen, kommer hon dom tillbaks vår vän, för det har hon dom lovat!

Har haft den visan på huvudet sen förra veckan när min svägerska skrev den i sin blogg! Och då inspirerades jag även till att börja ta tag i att städa ut mitt eget julpynt!


Tadaaaaa!


Kram på er


Måndag


Nu är tentaplugget i full... Ja i morgon hoppas jag att jag kommer igång ordentligt! Idag var jag tvungen att avbryta mitt i pga huvudvärk.. Men nu har jag äntligen varit och fixat mina glasögon så att de inte sitter så hårt så hoppas jag på att jag slipper huvudvärken!


De böcker som jag kommer sitta begravd i större delen av denna vecka..

Passade även på att springa runt lite på stan när jag var färdig hos optikern, men hittade inte så mycket som jag ville ha! De är inte ofta man kan säga det, men sakerna jag vill ha finns inte att köpa i denna stad just nu och otroligt skönt när man inte känner att de är massa saker man suktar efter!

I övrigt så har jag ännu en gång ringt föreTaget och frågat när bredbandet (nej har inte fått de ännu!) ska bli inkopplat, hade ju blivit lovad att de skulle vara de senast idag men icke... Nej, de var felanmält den 30:e och då tar det 15 arbetsdagar innan det är klart.... *SUCK* Men ännu en gång har vi blivit lovade kompensation ifall vi hör av oss när allt är klart..........................


Ja, de var vell en kort sammanfattning av min, mindre intressanta, dag.... De händer ju inte så mycket under dessa tentaveckor, men jag ska försöka skriva något litet här varje dag ändå...

Kram på er


Söndag


Nu har jag blivit less på min webbläsare och istället laddat ner en annan, så nu funkar det att komma in på bloggen igen! Men istället är det andra saker som inte funkar.. Sen är det även kruxet med att lära sej hur denna fungerar, de är lite saker som jag inte hittar och saknar. Men de är ju viktigare att jag faktiskt kommer in på internet!

Idag på vägen hem från lite söndagsmys i Ås åkte jag in på ICA och då såg jag att det blivit säsong för en av mina stora svagheter:




Men jag köpte istället ett lite nyttigare kvällsfika, som ibland tom kan vara godare än semlor!



Riktigt lyxiga leverpastejs mackor! Som jag varit sugen på riktigt länga och som var riikitgt goda! :)


Kram på er




SNL


Satt och blippade mellan kanalerna under filmens reklampaus och landade på kanal9 där de var ett halvnytt avsnitt av Saturday night live med Justin Timberlake och Lady Gaga!

Justin har man ju sett spela roliga karaktärer några gånger men de är riktigt kul att se Gaga i lite roligt sketcher :) Sen har jag haft svårt att se Gaga i "vanliga" kläder och "normalt" hår.. Men i en av sketcherna har de spelat in en musikvideo i typisk 90-tals video där hon ser ut att vara en tjej som skulle passa in i serien "Jersey shore" :p

 

Sen finns de även andra filmklipp som åxå är roliga! Men jag såg som sagt bara den lilla stunden som de var reklam på andra kanalen.. Tänkte att de kanske var någon fler än jag som tycker sånt här är roligt :)


Kram på er


Lördag


Tjejkvällen igår var riktigt trevlig! Med god mat, roligt sällskap och massa dans.. Precis som tjejkvällar ska vara! Men förutom att jag hittade ett vin som är gjort på en druva som jag nog inte tål, så lärde jag mej ännu en gång att Sambuca inte är min vän :P

Sara och Linda hade gjort en egen variant om ett spel som vi pratat om tidigare (ett jag spelade på nyår) och de vart riktigit bra! En efter en drar man ett kort där det står ett uppdrag/påstående/ämne som antingen hela gruppen ska svara på eller bara en själv(beror vad som står på kortet), ett perfekt spel när man är några stycken.. Sen är de ju åxå lätt att utöka, eftersom man gör korten själv! 

Men idag har jag iaf mått som jag förtjänat och inte alls gjort mycket! Utan haft en skön dag för mej själv.. Tackade även nej till en middagsinbjudan, kände mej inte alls på humör för det och ibland är det ju faktiskt bättre att nacka nej än att komma och bara dra ner stämningen ;)
Så nu har jag istället varit och köpt lite gotta och ska försöka hitta någon bra film att kolla på!



Kram på er


Mer snö!


Efter att jag lagt ifrån mej mobilen och vilat(stirrat upp i taket) ett litet tag till så började huvudvärken försvinna igen.. Så jag passade på att kliva upp och göra mej lite frukost, kaffe brukar ju hjälpa värktabletterna lite på traven och nu är nästan all huvudvärk borta! :)

Men iaf, till det som inlägget faktiskt skulle handla om! DE SNÖAR IGEN! Och även denna gång är de massor! Försökte ta en bild, men eftersom de blåser samtidigt så är det så svårt att få en bra bild där man faktiskt ser hur mycket de snöar och även här har jag inte alls fått med allt!



Men av de jag fick med på bilden så se man ju att de är en hel del... Tycker riktigt synd om min hyresvärd som hela tiden kämpar med att skotta våran gård, FÖR HAND! Så när de börjar lätta lite så ska jag klä på mej och springa ut och hjälpa honom tänkte jag.... Men först ska jag ta en kopp kaffe till!

Under dagen ska jag föröka städa hela lägenheten och tiden som blir över lägger jag på pluggandet, tar inte de i första hand idag.. Sen ikväll ska jag ut på lite andra bravader ;)

Kram på er




Fredag (gnällinlägg)


Är så irriterad! Fattar inte varför min kropp arbetar emot mej hela tiden! Så fort det är något som jag vill göra och inget jag "måste" göra så blir det typ alltid något! Eller de käns iaf så... Som typ förkylningen som vägrar försvinna när jag faktiskt vill börja träna!

Eftersom tjejerna hade lite annat för sej idag så bestämde jag mej för att sitta hemma(istället för att sitta själv på skolan). Så kunde jag, förutom att plugga, hinna göra massa saker som jag inte hunnit göra än (de som jag hade tänkt göra de dagar jag trodde jag hade innan skolan började)...

Men självklart så vaknar jag med migrän just idag!



Och eftersom jag inte varit tillräckligt trött och för de är mycket svårt när man har migrän, så har jag inte äns kunnat somna om! Så istället har jag legat och stirrat på detta de senaste timmarna... Roligare saker finns de ju att göra...
Och bara den lilla ansträngningen att skriva detta inlägg(som jag skriver på telefonen liggandes i sängen) gör att huvudvärken(som nästan försvunnit) börjar komma tillbaka typ... *suck*

Kram på er



Kvällsfika


Som sagt var jag och handlade nu ikväll och glömde typ hälften av de jag hade tänkt köpa :/  Men där hittade jag lite godsaker som tänkte lyxa till kvällen med!


                                                    Riktigt stora och goda jordgubbar!

Jag brukar i vanliga fall inte köpa dessa jordgubbar med tanke på hur den långa frakten påverkar miljön och allt annat som följer med de... Men eftersom dessa vanligtvis kostar runt 50kr (ja jag har iaf kollat på dom någon gång när jag var riktigt jordgubbssugen) och nu bara kostade 9kr(!) så antar jag att butiken har trott att många skulle köpa dessa till nyår och därför köpt in massor som sen inte blivit sålt.. Och nu säljer de dom så billigt (butiken kan ju inte direkt tjäna på de) för att slippa slänga jordgubbarna, då har dom nog lärt sej en läxa och inte kommer förhoppningsvis inte köpa in så mycket nästa gång!
Och har de ändå fraktas hela vägen så är de ju dumt att dom bara ska slängas! Eller så använder jag de bara som en bra ursäkt att faktiskt få unna mej och köpa dom :P

Dom var iaf riktigt goda! Mycket godare och mer smak än vad jag trodde faktiskt!

Men jag var ju inte bara nyttig utan hittade även lite godis.. För om de är söndag (röddag) i morgon så måste de vell betyda att de är lördag idag!


                                                   En ny favorit! Suuuuur coooola :D

För ett tag sen hittade jag denna nya goda variant av en gammal favorit! Inte jättesura så man få ont i munnen, utan lagomt sura och jättegoda!
Men som ni ser så har köpte jag en påse med en liten fripassagerare :p
(Om någon undrar så smakade den som en vanlig sur röd dragster)

Så nu ska jag sätta mej i soffan och njuta lite!


Kram på er


Torsdag


Har haft problem med att komma in på bloggen idag så därför får ni två inlägg nästan på en gång nu ;)

Det har kommit så otroligt mycket snö här! För några timmar sen slutade de snöa men då hade de snöat i över 24 timmar tror jag! Har hört någon om att det kommit runt 4 dm och eftersom vi även hade en hel del snö innan så är det väldigt mycket! Jag överdriver inte när jag säger att snövallarna på många ställen i stan är lika hög, ibland även högre, än bilarna!


           De två översta bilderna var jag tvungen att stå på tå för att kunna ta över snövallen!

Sprang ut och fotade lite förut, men tack vare att jag frös så mycket om händerna så blev flesta bilderna lite för suddiga ;P Men ni får iaf en liten bild på hur det ser ut här i stan!

Fast jag märkte nu ikväll när jag åkte och handlade att de inte alls var roligt att köra i detta väder! Tack vare dessa snövallar som är mellan bil- och gångvägarna och de stora snöhögarna som bildas i varje korsning, så se man ingenting! Varken bilar eller gångtrafikanter ser man förrän de redan är ute på vägen! Riktigt farligt.. SÅ man får typ krypköra genom hela stan, synd bara att vissa inte förstår detta utan kör som galningar...


Kram på er



En liten söt film..


Hittade en liten söt film som jag ville dela med mej av :) De blir ju ofta gulligt och sött när man involverar snälla djur och söta barn!



En så snäll, väldresserad häst och en så orädd, bestämd, söt liten tjej! Så underbart att barn kan ha ett sånt förhållande och vara så trygg med ett så stort djur!


Kram på er



Onsdag


Igår kom Johan förbi med sakerna som jag glömde hos dem så nu har jag äntligen kollat igenom bildenra från nyår och de var inte många :p Men de är ju ändå roligt att ha några få minnen, även om de inte direkt var några smickrande bilder så kommer jag ju iaf ihåg vad vi gjorde då de togs!

Jag hittade en bild som jag vågar visa, så ni iaf fick se hur min färgglada nyårsoutfit blev... ja, efter att jag klippte den lite(läs mycket) (klippte tom bort huvudet då jag såg lätt "bajsnödig" ut! :p), men de viktiga med en outfitbild är ju att man se kläderna och inget annat! ;)  

          
Svart kofta, svart långt linne, svarta strumpbyxor, svart skimrigt linne med ett svart bälte i midjan...
                                                 Och mycken i silver och svart till :)    

Idag har vi påbörjat vårat tentaplugg... Men de gick inte så bra som jag hade hoppats!
Fattar inte hur jag kan vara så omotiverad när det kommer till att plugga! Jag tycker att efter att jag unnat mej två veckors jullov så borde de ju vara lätt att hitta orken och motivationen.. Men icke! Jag får väll hålla tummarna för att det går bättre i morgon..


Kram på er



Tisdag


Efter en natt med otroligt lite sömn och mycket mardrömmar så sitter jag på näst sista föreläsningen.. Men (anantagligen) tack vare att jag sov så mycket natten innan så överlever jag nog dagen! (Men det är nog även anledningen till att jag sov dåligt i natt :P)
Fast jag kan ju inte påstå att jag hänger med speciellt bra, men jag är ju iaf här.... Och sen finns ju som tur är dessa bilder på sutdentportalen, så man kan iaf läsa föreläsarens anteckningar så slipper man vara rädd att man missar något!



Förkylningen lever sitt egna lilla liv, men jag försöker ändå göra de jag behöver... Även om allt kanske tar lite längre tid! :P Men nu ska jag försöka koncentrera mej på vad föreläsaren säger...

Kram på er


I morgon börjar allvaret!


Insåg för ett litet tag sen att jag har tappat en vecka.. eller iaf några dagar!
Jag trodde jag hade några slappa dagar kvar innan det var dags för sista föreläsningarna och tentapluggandet som vi börjar med direkt efter... Men så var tyvärr inte fallet! Nej, det är nämligen redan i morgon! *suck*

Hade jag vetat det så hade jag nog ställt klockan i morse... inte för att jag tror de hade hjälpt med tanke på febern... Men jag hade iaf försökt och även varit medveten om att jag behövde få väldigt mycket gjort idag...

                   


Men nu får jag försöka göra de till helgen eller på kvällarna istället... Måste nog få bättre koll på mina dagar och mina tider igen, så jag vet vad som ska göras och inte glömmer något :p


Kram på er


Måndag


Årets första måndag..

Förkylningen har tagit omtag och jag har legat i feber hela morgonen, klev upp vid kl 13 efter att ha sovit i typ 12 timmar.. Ja med några groggy uppvaknande :(



Så idag blir ännu en lugn dag i soffan med mycket vila, mycket te och stora mängder vatten...
För jag ska bli frisk!

Men sen ska jag även försöka ta mej upp till min kusin där jag har lite saker att hämta från nyår, bland annat min kamera! Inte för att de blev så mycket bilder då batteriet tog slut typ samtidigt som middagen började, men någon rolig bild finns de nog... kanske..


Kram på er