Farsdag och en återblick av veckan...


Idag är det farsdag och snart en vecka sen jag skrev något här..
Vet inte vart tiden har tagit vägen, har knappt suttit framför daton den senaste veckan.. Men de är ju kanske posetivt, att man har så mycket roligt att göra så man inte hinner med att sitta framför en dator på sin fritid!

Men förutom jobbet så har jag hunnit med lite träning, måste bli mer!
Sen även självklart middag och mys med tjejerna!

I torsdags så var det kyckling, kyftpotatis och zatziki med Sara (GOTT).

I fredags var det sushi kväll med Sara ochMalin, sen kom även Linda och Vickan förbi en sväng.. Den kvällen slutade på krogen tllsammans med alla Mc-Klillar :p

Sen igår så var det bakisfrukost hemma hos mej som började med gott bröd och kaffe i köket, sen fortsatte det med massa godis och ostbågar i soffan framför lite filmer..
Men eftersom det bara var lördag och ingen av oss hade några planer så bestämde vi oss för att lyxa lite och gjorde planka, ofantligt gott!
Vickan kom förbi med efterrätt, men tvärr så var jag på tok för mätt efter en hel dags ätande :p
(Men tack ändå Vickan! De var jättesnällt av dej!)
Efter middagen hade vi tänkt gå på bio, men eftersom de var så långe kvar innan den började så hann vi ångra oss och tänkte göra något annat istället.. Så vi gick ut på en liten promenad innan vi gick ner till Sara med vovven, sen var tanken att vi skulle sätta oss på ett caffé och bara ha trevligt.. Men eftersom vi fortfarande var mätta och ingen av oss varken orkade äta eller dricka något mer så vandrade vi bara runt och hamnade tillslut utanför bion.. å då började filmen vi hade tänkte se precis :p Så vi sprang in och köpta biljetter och smög in i salongen några minuter efter att filmen hadde börjat...  


Idag har jag åkte hem till H, har ätit massa tårta och busat lite med V..
Men nu ska jag nog hjälpa mamma lite med maten..


Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback