Hemma Igen!


Jag har varit hemma några dagar nu..
Men eftersom jag åkte raka vägen till H och inte till stan först som var tanken har jag ju inte haft min dator.. Gillar inte att använda andras datorer när jag ska blogga och så har jag inte riktigt känt att jag har haft tid till det heller.
Sen hoppades jag på att jag skulle ha hunnit få lite av bilderna, så jag kunde visa er..
Men de har inte heller hunnits med, så ni får vänta lite.. 

Resan har iaf varit helt underbar!

På söndagen klev vi ju upp kl 3 på morgonen och satt i bilen vid kl 4, sen bilade vi hela vägen ner till Skavsta.
Vi var nere någon timme innan incheckningen så vi han med en lunch i nyköping och lite sista minuten shoppning..
Sen var de bara att åka till flygplatsen och hoppa på flyget.

Väl nere på varma Malta åkte vi raka vägen till hotellet och fick vårat rum som jag och Vickan skulle bo i de första fyra nätterna.. När vi kom upp på rummet märkte vi att de inte var de rum vi bokat! Istället för ett rum för två med kök hade vi fått ett liitet rum där de klämt in tre sängar och en soffa, inget kök! *Suck* 
Så vi fick veta att de var inget att göra något åt på kvällen utan att vi fick prata med receptionen morgonen efter.. Jag och Vickan bestämde oss för att rummet dög för de första 4 nätterna, för efter det skulle Sara(som bodde hos sin bror) och Jossan flytta in med oss..
För det skulle aldrig funka att alla vi bodde i de lilla rummet och med den värmen!!!
Men efter att vi börjat prata om att avboka hotellrummet för de sista 7 nätterna så fixade de ganska snabbt så vi fick de rum vi hade bokat, tyvärr fick vi ju betala lite mer.. Men de var de värt!!

De första dagarna var väldigt lugna, Sara skulle träffa sin familj och då passade jag och Vickan på att ligga vid polen och få lite sol.
Vi ville ju allihop spara alla utflykter tills när Jossan kom, eftersom vi andra redan sett mycket av de och de var ju Jossans första besök på Malta..
Men de blev lite shopping och en hel del mysiga måltider..

När Jossan kom blev det som sagt full fart! Vi shoppade, besökte både den gamla och den nya huvudstaden, besökte de gamla tortyrkammarna, åkte på olika stränder, avslutade resan med en tripp till blå lagunen och en besök på casinot!
Där emellan var det massa trevliga middagar och en del festande..

Resan hem var nog det jobbigaste på hela resan, förutom då de självklart jobbiga med att lämna Malta ännu en gång efter en så kort vistelse. Men lättare blev det ju inte av att åka från 31C med sol till 14C och regn! Sen köra hela natten när det regnar så mycket att man knappt kan se vägen..
Men vi tog oss ju hem utan problem! 

Så de där var en genomgång av resan, mer kommer nog när jag har lite bilder som visar mer..
Men jag ska försöka dela upp det, inte kul med såhär mycket text!
Men allt som allt så var det som sagt en underbar resa, precis vad jag behövde efter den regniga sommaren som har varit..

Kram på er

Kommentarer
Postat av: sara

Tack för en underbar resa vännen! Så roligt att jag får med mig er ner till Malta gång på gång :)

2009-09-07 @ 10:27:48
URL: http://saraelivira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback