Sjukling


Varför det ofta så att när något jobbigt väl händer så är det precis när man är inne i en sån period då man måste fokusera och egentligen inte alls har tid för något annat! Så att man bara får lägga de där som man innan tyckte kändes som absolut viktigast åt sidan..

Denna vecka var de ju meningen att jag endast skulle fokusera på tentan och lite tidsbrist har jag ju redan haft eftersom större delen av gårdagen gick åt till annat..

Men nu har jag istället fått lägga de lite åt sidan och ta jag hand om en liten sjukling!
Inatt blev nämligen vår hund sjuk och fick idag åka in på sjukhus, där hon har spenderat hela dagen med att ta olika prover och göra massa olika tester.. De hittade inget direkt fel och vi hoppas nu att det är något som går över av sej självt... Men eftersom hon inte får behålla något vatten, så har hon blivit uttorkad och fått dropp nu på eftermiddagen.. Så nu har hon en stor "påse" på halsen och den är typ dubbelt så stor!

Men de är iaf bra att veta att hon iaf får i sej vätska på något sätt! Och ifall hon inte får behålla vatten i natt eller i morgon på dagen så måste vi åka om på sjukhuset med henne igen! Och eftersom husse var tvungen att åka bort just dessa dagar så då bor hon här hos mej iaf tills imorgon..

 

Så just nu ligger mattes älskling här bredvid, groggy från allt smärtstillande och andas tungt (och släpper ifrån sej diverse...underliga dofter)!

Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas hon mår bättre under kvällen/natten, så att hon är sitt eget pigga, glada, välmående själv imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback